Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 278
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 300
Опаковка е силно казано. Това си беше найлоновия плик на раницата от производителя. В раницата просто сложени продуктите. И горе, където уж трябва да се затваря е леко посъбрано и лепната бележка от куриерската фирма, остава си солиден отвор. Не обвинявам куриера. Не ми се вярва да са му се преяли бейк ролс, натрошени, като крутони. Не ми е до липсващия продукт, а отношението, което имат към нас - техните потребители.  Това е грешка на организатора. Когато се изпращат хранителни продукти (а и не само), се избира подходяща опаковка, за да могат те да достигнат невредими до получателя. В случая можеха да използват картонени кутии, в които да подредят продуктите и да ги сложат в транспортна опаковка заедно с раницата.

Скрит текст:
Това е една чудесна опаковка - за пример - от преди много години

# 301
И аз чакам раница от втората седмица - за сега я няма. Дано куриерът да не се е почерпил.
Преди малко ми доставиха моята(от втората седмица). Имаше още 2-3 в бусчето, може някоя от тях да е била твоята. Куриерът звъни направо като е пред вкъщи. И при мен кроасаните и бейкролса са смачкани и на трохи. Ще им ги снимам, защото в този вид нещата не стават за ядене.

# 302
Sweetmusic, печели форумната игра на Сефора.

# 303
  • Бургас
Sweetmusic, печели форумната игра на Сефора.
Благодаря за споделянето! Това ми е първа награда от форума и съм много щастлива!🌷 .
P.S . Има ли някой спечелил от 1вата седмица на 7 days все още да не си е получил раничката ,виждам ,че вече хора спечелили от 2рата седмица получават :/

# 304
Честито, Sweetmusic!
Аз не съм си получила раницата от 1 седмица на 7 дейс (София).

# 305
Аз съм от ПЪРВАТА седмица ДНЕС куриера звънна... но не бях в града... Разбрахме се за утре да я взема раницата.

# 306
  • София
За София - чаша от Милка, спечелена в последния ден на играта (бях писала тук), пристигна на 28,02,2023 г.

# 307
  • Стара Загора
И аз все още чакам раница от 1-вата седмица.

# 308
  • ЛОВЕЧ
И аз все още чакам раница от 1-вата седмица.
Аз чакам от първо теглене

# 309
Като започнахте да пишете за Инстаграм, искам да попитам нещо, което от много време ме изумява.
А именно - Защо когато някой профил (страница ) те последва , аз също връщам следването винаги , но като погледна след 5 дни , те са спрели да ме следват ??? Нямам логично обяснение, а това е масова практика, аз не оставам по-назад и аз ги отследвам 😂😂😂

# 310
  • София
Започват да те следват точно, за да ги последваш и ти Simple Smile Набират последователи Simple Smile

# 311
Започват да те следват точно, за да ги последваш и ти Simple Smile Набират последователи Simple Smile
Ок , това ми е ясно , но нали и аз връщам следването,т.е. целта е постигната взаимно . Но нали ще видя , че моите намалят и ще проверя защо е така .
Изключително тъпо е това да отследваш .

# 312
И моята раница пристигна днес - положението е същото - всичко намачкано и натрошено... Поне сроковете са април/май.
На кой имейл да им пиша, за да има ефект.
Подиграват се с хората.
Дъщеря ми чакаше с нетърпение, но...

# 313
Мен в инстаграм ме следват основно нигерйски мошенници тип военни лекари млади и красиви до гуша ми идва да ми обясняват колко съм хубава и умна Simple Smile
Единствено отследвам досаждащи драпащи да станат инфлуенсърки като мая.
Първо участва по сто пъти във всяка игра,по едно време пишеше на лични да участваме в игрите и,сега пък пуска по някоя мизерна награда,която сигурно пак ще раздаде на някоя приятелка.
С кеф да я отследваш.
Имаше игра на тефал с регистрация на мейл,някой видял ли е печеливши или да помни докога беше?

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 15:11 от AniMM

# 314
  • София
Момичета, успявате ли да регистрирате код в Киндер буено? Аз лично не успях и им писах на имейл, но за сега нищо..

Кода ми завършва с въпросителен знак или може би е Z, но и двете не ги приема.

Общи условия

Активация на акаунт