Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 038
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 285
На Куинс има печеливши - за вечерята в ресторант пращат ли смс, че печелиш? Има номер като моя и име, но нямам още смс Simple Smile

# 286
На Куинс има печеливши - за вечерята в ресторант пращат ли смс, че печелиш? Има номер като моя и име, но нямам още смс Simple Smile

Е номер да съвпада, добре. Ама и име и номер! Аз бих била сигурна,че съм аз. 😁

# 287
RelaxedДа питам - какви са тези игри в инстаграм, някой трябва да те тагне или как става Rolling Eyes

# 288
Допълних си предишния пост, но все пак
Дм тест продукт https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/produkt-test/test-na-produkt-1742794 (Време беше, пак да започнат)
И Нивеа същият продукт  е май? https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/q10-serum-protiv-brachki

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 10:49 от Alize!

# 289
  • София, Дружба 2
Честито! Simple Smile На мен за одеялата ми звъннаха за данни.

# 290
Дано наистина съм аз, ще е чудна награда за 8-ми март Simple Smile И преди ми се е случвало да има моето име и първите цифри, но не бях аз. Сега са последните Simple Smile

# 291
Доставиха ни раниците спечелени от 7 дейс - втората седмица от играта - моята и тази на половинката. Раниците ми харесват, но проверих и съдържанието им - продуктите са в срок, но смачкани! плоски! От едната раница липсва продукт - 1 бр. 7 DAYS Bake rolls гъби и сметана 80 г. Не е приятно усещането. Да бяха по-добре празни раници, а не като... думи нямам! Децата ги очакваха с нетърпение, още от втория ден се питаше дали са пристигнали...

# 292
За теста на ДМ може ли от компютър да се регистрираш?
Че приложението не мога да го изтегля Joy Пише ми че софтуетър на телефона не е съвместим (с айфон съм) и трябвало да го ъпдейтна.. Как пък не??

# 293
  • Сф
Винаги от лаптопа попълвам на ДМ, да от тел не става , никога не съм имала приложението.

# 294
И аз чакам раница от втората седмица - за сега я няма. Дано куриерът да не се е почерпил.

# 295
  • София
Ама и приложението ли трябва да се инсталира? Аз само регистрация си направих за онлайн магазина и после се регистрирах за теста. Как пък няма само приложения да инсталирам за щяло и нещяло. От телефона винаги се записвам за ДМ и си я приема регистрацията.

# 296
  • Тук и там
Доставиха ни раниците спечелени от 7 дейс - втората седмица от играта - моята и тази на половинката. Раниците ми харесват, но проверих и съдържанието им - продуктите са в срок, но смачкани! плоски! От едната раница липсва продукт - 1 бр. 7 DAYS Bake rolls гъби и сметана 80 г. Не е приятно усещането. Да бяха по-добре празни раници, а не като... думи нямам! Децата ги очакваха с нетърпение, още от втория ден се питаше дали са пристигнали...

Не е ли опакована, така че да не се пипа?

# 297
  • София
Можеха раницата поне в голям плик да се сложи или в стреч да я опаковат. Или в кашон, че да не се сплескват като палачинка. Пишете до 7 дейс и им снимайте какво и в какъв вид е дошло, Това е неуважение към потребителите.
Спечелих чаша Милка от последния ден-12 февруари, но още не е дошла. Има ли някой който е спечелил последния ден награда от Милка и дали е пристигнала? За София е това.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 12:37 от lite16

# 298
Ето едни некоректни в ИГ - dreamdecoreu. Имаха giveaway за спечелване на дървена карта на България, където победител трябваше да се изтегли на 3 март. На 3 март на стори писаха, че "утре" ще теглят, защото имат "технически проблем". Изведнъж изтриха поста с гивауея, нккакви печеливши не изтеглиха и нечестно си събраха последователи по много грозен и тарикатски начин...

Други некоректни са esleepbg, които провеждат за пореден път игра и в Инстаграм, и във Фейсбук и за пореден път теглят 7 победители само от Фейсбук, а "глупаците" в Инстаграм им правят брой последователи и реклама...
Ще отследвам и двата профила. Същото направих и с въпросната maia, въпреки че към момента има 4 giveaway, категорично ще дам отпор на тарикатите в ИГ 🙃

# 299
От предпоследния ден на Милка ми пристигна чашата през миналата седмица с МБМ, София това.

Общи условия

Активация на акаунт