Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 016
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 270
Е как?! Кой ти каза, че не може? Аз това чета в официалните правила:

Много яко, явно са го добавили. Аз всеки път чета правилата, за да знам от къде мога да пазарувам. Благодаря 🍀 утре ще се включа с бейк ролс 🍀

# 271

Качиха ги. А тук само за деня ли участва бележката?
Участва за целия период на играта - Успех 🍀

# 272
Ето че и аз се сблъсках с проблема с дублираните номера. В събота купих сокове Куинс от Билла и днес, при регистрация, изписва че бележката е вече регисрирана. Моля за помощ, ако някой има подобен проблем.
Имах подобна ситуация, когато регистрирах една касова бележка за Активия. Когато се свързах с кол центъра, служителитe бяха наясно с проблема, казаха ми, че софтуерът не може да отчита по-кратките номера ( като тези на Била) и просто трябва да добавя една нула отпред. Успех!🍀🍀🍀

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 12:26 от NellyG

# 273
  • София
Нова игра на Милде в Лидл, от 06.03.2023 г.: https://milde.bg/

# 274
Ето едни некоректни в ИГ - dreamdecoreu. Имаха giveaway за спечелване на дървена карта на България, където победител трябваше да се изтегли на 3 март. На 3 март на стори писаха, че "утре" ще теглят, защото имат "технически проблем". Изведнъж изтриха поста с гивауея, нккакви печеливши не изтеглиха и нечестно си събраха последователи по много грозен и тарикатски начин...

Други некоректни са esleepbg, които провеждат за пореден път игра и в Инстаграм, и във Фейсбук и за пореден път теглят 7 победители само от Фейсбук, а "глупаците" в Инстаграм им правят брой последователи и реклама...

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 01:47 от Questar

# 275
Добавени са към списъка ни. Аз съвсем спрях да играя там напоследък и разчитам само на вас, за да го допълвам.

# 276
  • София
Преди минути писах и веднага ми изпратиха снимка на печелившия-коректни са за мен и не са за списъка с некоректни.

# 277
Ето едни некоректни в ИГ - dreamdecoreu. Имаха giveaway за спечелване на дървена карта на България, където победител трябваше да се изтегли на 3 март. На 3 март на стори писаха, че "утре" ще теглят, защото имат "технически проблем". Изведнъж изтриха поста с гивауея, нккакви печеливши не изтеглиха и нечестно си събраха последователи по много грозен и тарикатски начин...

Други некоректни са esleepbg, които провеждат за пореден път игра и в Инстаграм, и във Фейсбук и за пореден път теглят 7 победители само от Фейсбук, а "глупаците" в Инстаграм им правят брой последователи и реклама...

Видях,че току що са изтеглили “спечелившия” 😂🤦🏻♀

# 278

https://pgonlinepromos.bg/

И Нивеа пак имат тест продукт https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/q10-serum-protiv-brachki

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 10:29 от Alize!

# 279
А постът с гивауея защо е премахнат?  Изтеглили са печелившия, когато постът не е бил още изтрит. Много странно, защото следях играта и сторита им с интерес, а виждам, че и nagrari.online сайтът е посочил изтегления победител в тази игра, а аз не видях кога беше обявен.

# 280
С колонка съм от кит кат, за таблета играех, ама явно ще събирам колонки. Ще я подаря на баща ми сигурно да си слуша в лодката 🤣🤣🤣

# 281
  • София
А постът с гивауея защо е премахнат?  Изтеглили са печелившия, когато постът не е бил още изтрит. Много странно, защото следях играта и сторита им с интерес, а виждам, че и nagrari.online сайтът е посочил изтегления победител в тази игра, а аз не видях кога беше обявен.
В много giveaway теглят на стори,след 24 ч. изчезва и или махат поста,или го заключват и пишат приключил,а не съм разбрала кой е победителят.Когато много ме интересува,пиша ЛС и обикновено,ако не са мошеници-отговарят.Също редовно не теглят на обявената дата.Така е,когато е без покупка...няма гаранция за коректност,за получаване на наградата и за честно теглене.
Въпреки това предпочитам игрите без покупка и не се ядосвам,че не печеля,а ми носят само радост подаръчетата.

# 282
  • При децата ми
Майка ми е с раница от "7 days". Има СМС от петък.

# 283
Печелившите в "И за мама" :

# 284
Изтеглени са новите печеливши в Куинс

Общи условия

Активация на акаунт