Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 012
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 255
Нещо не мога да разбера правилата на Орео. Трябва ли за теглене на седмичните награди задължително да е купен продукт Оrео exbox или това важи само за играта с нареждането на бисквитките.?

# 256
Ето че и аз се сблъсках с проблема с дублираните номера. В събота купих сокове Куинс от Билла и днес, при регистрация, изписва че бележката е вече регисрирана. Моля за помощ, ако някой има подобен проблем.

# 257
Ето че и аз се сблъсках с проблема с дублираните номера. В събота купих сокове Куинс от Билла и днес, при регистрация, изписва че бележката е вече регисрирана. Моля за помощ, ако някой има подобен проблем.
Практиката е да се добави една 0 преди номера на касовата бележка, но все пак се свържи с Qeens.

# 258
Днес във Фантастико пак ми дадоха отрязана бележка. Повече няма да купувам неща от там за игри, в които искат  номера им.

За коя игра играеш? На 7 дейс видях, че има изрично упоменато, че се приемат и бележки без име на продукта, но да е подписано и подпечатано от магазина, ако се спечели. Аз бях взимала едни Бейк ролс-и от магазина под блока и все пак си регистрирах бележката. Ако спечеля с нея, ще се моля да ми я подпечатат. Едва ли ще се възпротивят.
За “Чисто”. Още не съм регистрирала нищо.  Трябва да е изписано името на продукта.

# 259
Кит-Кат защо не обявиха печелившите за вчера? За първи път участвам..и не съм ги следила до сега.

# 260
  • София, Дружба 2
Кит-Кат защо не обявиха печелившите за вчера? За първи път участвам..и не съм ги следила до сега.
Те хич не бързат. Сигурно ще ги обяват  утре.

# 261
Къде виждате печелившите на кит-кат? То явно всичко трябва да се следи из късо!!! Аман от неграмотни и некомпетентни организатори Rage Rage Rage

# 262
Къде виждате печелившите на кит-кат?
https://www.nestle.bg/bg/kitkatpromo
Отдолу на страницата има секция правила и отдолу печеливши. Качват ги късно през деня или веднъж за последните два дни.

# 263
    За коя игра играеш? На 7 дейс видях, че има изрично упоменато, че се приемат и бележки без име на продукта, но да е подписано и подпечатано от магазина, ако се спечели. Аз бях взимала едни Бейк ролс-и от магазина под блока и все пак си регистрирах бележката. Ако спечеля с нея, ще се моля да ми я подпечатат. Едва ли ще се възпротивят.
    [/quote]
Точно на 7 дейс си пише, че трябва да е изписано името. И аз си купувам бейк ролс от фирменото барче, но там не пише името на продукта и четох правилата, но не видях да може с печат. На орео може, но още не съм взимала.
В нашия Кауфланд толкова евтина кола няма, имаше активия на 2.15 😂
Взех и кит кат, не е на промоция, но видях на касата бял и взех за децата 😂
Буеното на промоция е само кафяво с код, защо белите са стари, да им се не види 😉😂

# 264
    Буеното на промоция е само кафяво с код, защо белите са стари, да им се не види 😉😂
В нашия Кауфланд, кафявите на промоцията  не бяха с “ Мисия наслада”.
За другите не знам, не съм гледала.[/list]

# 265
Е как?! Кой ти каза, че не може? Аз това чета в официалните правила:

# 266
В Кауфланд нямаше Буено, всичко беше изкупено. И по касите има наредени обикновено, но и там само кутии седят празни.
Ходих сега до Лидл. И там е на 1.09. Имаше много.
Аз съм събрала необходимите кодове за участие в тегленето за екскурзията, ама ММ иска и той да регистрира, та ще купуваме още и за неговия профил.
В Била е на редовна цена, обаче старите опаковки.
Ще търся другата седмица някъде на промоция ако има. Във вторник качват новите брошури на Била и Фантастико - надявам се там да има намалено.

# 267
Е това е много идейно. Ще купя на моя мъж да регистрира и той. Аз не помня колко кода за какво бяха, но имам 7 и искам ваучер за Нотино, като мисля вече да приключвам да купувам. Обаче много ме мързи да снимам, после си препращам, после регистрирам. По 20 снимки правя, защото не ми излизат хубаво с тези светещи целофанчета. Неприятна ми е цялата занимавка покрай тези кодчета.

# 268
И аз искам ваучер за Нотино, ама къде ти с моя 1 код 😂. Във Варна в Кауфланд си имаше днес буенота солидно количество и викам, хайде с още един код да се запиша, но детето каза "Не. Искам кебапчета, не искам такова 😂"
Да ви попитам получавали ли сте награди от "opinion hero". Често ми изпращат анкети, но точките ми стоят все един и същ брой. Направих се скрийншот на последната анкета, за да потвърдя съмненията си и излязох права. Попълвам анкетата, а точките седят все толкова.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 21:02 от zlplst

# 269

Качиха ги. А тук само за деня ли участва бележката?

Общи условия

Активация на акаунт