Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 005
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 240
Днес във Фантастико пак ми дадоха отрязана бележка. Повече няма да купувам неща от там за игри, в които искат  номера им.

# 241
Подарявам ваучер за Емаг (10 лв., получен за имен ден). Валиден е до 10 март. Важи за покупки над 50 лв. Ако на някой му върши работа, да пише на лични.

ПОДАРЕН!
Вече важат за над определена сума? Преди нямаха минимална сума.
Да, преди нямаха ограничения за сумата. Вече важат за покупка над 50 лв.

Няма и БД до офис на Еконт вече.
Има БД до изибокс, но пак има минимална сума - предния път беше 29.99 лв.
Изобщооо емаг вече не е това което беше...

# 242
  • София
Участвай в новата игра с награди на Ферми Сердика

Приятели, започва пролетната игра с награди на Ферми Сердика! 🌷 💐
Условия за участие в играта:
1. Направи снимка на пролетна тематика- цъфнало дърво, покълнали цветя, птици или каквото те вдъхновява пролетно.
2. Харесай страницата ни.
3. Коментирай със снимката под поста ни в Facebook или ни я изпрати на info@serdikafarms.com.
В края на месец март 10 от най-хубавите снимки, които ще определим, ще се сдобият с невероятни награди от Ферми Сердика, сред които ваучер за пазаруване на стойност 50 лева, новият комплект Билкова градина, комплектите ни за многократна употреба и много други! Успех на всички и цветна пролет! 🍀 🌸

# 243
Напоследък следя доста подробно печелившите в играта на Пиринско. Тази нощ видях как се появи от нищото нов печеливш между другите, без да е изтеглен. По принцип всеки нов спечелил се нарежда най-отгоре в списъка. Но този път не беше така. Бройката се увеличи, а най-отгоре си остана предния номер.
И до момента новият ден не е отключен. Или някой е бъгнал играта или от агенцията си добавят по някой и друг печеливш.
Това ми напомни на други игри, които имаха останали награди до 12часа на последния ден и изведнъж се появяват печеливши.

# 244
някой получил ли си е наградата от кит кат сега виждам че са ме изтеглили а никой не ми е звънял или писал някой има ли тел за връзка или имейл писах им във формата за контакти

# 245
Моля, ако някой има ваучер за ЕМАГ и няма да го ползва, да ми го изпрати като лично съобщение. Предварително благодаря !

# 246
Здравейте момичета и момчета! Да ви се оплача, тази сутрин ме блокираха в Инстаграм. Да си призная, участвам в доста игри, но не във всички и не на всяка цена. На някой, ако му е неприятно, че го тагвам просто да ме отследва или да ме блокира лично, но не и да ме докладва. Извинявам се на този, на който съм досадила и за да не продължавам да му досаждам да ми каже и ще спра!

# 247
# 248
  • София
някой получил ли си е наградата от кит кат сега виждам че са ме изтеглили а никой не ми е звънял или писал някой има ли тел за връзка или имейл писах им във формата за контакти
Аз.. писах по-назад в темата, спечелих тонколонка... Това ми е единствената награда за тази година. Никой не се свърза с мен и звъннах на телефона на Нестле - 0800 1 6666. Оттам ми записаха данните и казаха, че нямат връзка с организаторите по телефон, а в някаква обща система. Няколко дни по-късно получих имейл от организаторите (няма да коментирам колко неграмотен бе той) и там наново подадох данни за доставка. Все още не съм получила наградата, казаха, че срокът е 30 дни.

# 249
  • София, Дружба 2
Аз.. писах по-назад в темата, спечелих тонколонка... Това ми е единствената награда за тази година. Никой не се свърза с мен и звъннах на телефона на Нестле - 0800 1 6666. Оттам ми записаха данните и казаха, че нямат връзка с организаторите по телефон, а в някаква обща система. Няколко дни по-късно получих имейл от организаторите (няма да коментирам колко неграмотен бе той) и там наново подадох данни за доставка. Все още не съм получила наградата, казаха, че срокът е 30 дни.
Аз още си чакам наградата от играта на Нестле с Пурина...... бележката взе да избледнява вече, че е от началото на декември.... станахме си вече близки с човека, който вдига телефона в Нестле, но награда до тук тц...... Всякакви срокове за тях изтекоха, но пък аз съм си ги спазила. Много зле организирани игри и дано си отворят очите вече.

# 250
  • Сф
Нестле винаги са така- неадекватни меко казано. вижте да се докопате до мейл на организатора.

# 251
  • София, Дружба 2
За кит кат не знам дали имат мейл, но за котешката игра Пурина има мейл, от който ми написаха, че печеля и след това не отговарят, а аз водя монолог, телефон на рекламната агенция няма в условията. Страшна работа. Обаждах се и в тип топ куриер, но там искат номер на товарителница, който няма кой да ми каже. Говоря си само с 080016666, но до тук без успех с моята награда.

# 252
Моята награда котките я изядоха отдавна. Иначе не искат касова бележка. Да не е "потънала" в куриерската фирма?

# 253
Днес във Фантастико пак ми дадоха отрязана бележка. Повече няма да купувам неща от там за игри, в които искат  номера им.

За коя игра играеш? На 7 дейс видях, че има изрично упоменато, че се приемат и бележки без име на продукта, но да е подписано и подпечатано от магазина, ако се спечели. Аз бях взимала едни Бейк ролс-и от магазина под блока и все пак си регистрирах бележката. Ако спечеля с нея, ще се моля да ми я подпечатат. Едва ли ще се възпротивят.

# 254
  • София, Дружба 2
Моята награда котките я изядоха отдавна. Иначе не искат касова бележка. Да не е "потънала" в куриерската фирма?
Не знам къде е наградата, но пък и те не знаят, което е шокиращо. Smiling Imp Пратих си даните в срок и чаках доставка, но нищо не дойде.

Общи условия

Активация на акаунт