Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 002
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 225
Дадени!
И аз давам МБ на Yettel, имах някакви номера в кутията, но потънаха и не ми се рови, та който иска, може и на менхда изпрати номер.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 21:42 от ole_bole

# 226
Приложението Тесерум работи или вече не?

# 227
Да се оплача. Купих препарат Чисто от Фантастико и след каса виждам, че име на препарата няма. Всичко, което съм  купила е отрязано донякъде.

# 228
Приложението Тесерум работи или вече не?

Не, може би от миналия ноември/декември не работи...
Аз съм заявила суми още септември, бяха писали във фейсбук, че ще бъдат изплатени, но нищо не в дошло....

# 229
  • софия
Да се оплача. Купих препарат Чисто от Фантастико и след каса виждам, че име на препарата няма. Всичко, което съм  купила е отрязано донякъде.

Същата работа и при мен. Регистрирах си бележката.

# 230
Изпратени!
Днес ми се паднаха 5000 MB от А1, пускам на първия пратил телефон.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 12:46 от ole_bole

# 231

В Промоцията ще бъдат разпределени следните награди:
-Пакет услуги на стойност 130 лв.Намерих правилата https://viberbot.pulsefit.bg/pulse-terms

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 13:01 от Alize!

# 232
Празничен блясък с безплатна грим демонстрация и грим сесия

Заповядайте на безплатна грим демонстрация и грим сесия в избрани dm магазини на 07.03. и 08.03.2023 г. от 10:30 ч. до 19:00ч.!

На 07.03. и 08.03.2023г. по случай Международния ден на жената, подаряваме на нашите клиенти безплатни грим демонстрации, за да направим празника още по-красив и нежен. В 23 dm магазина ще се проведат активности с beauty консултанти. От 10:30 ч. до 19:00 ч. в рамките на двата дни всеки клиент на посочените магазини ще има възможността да се потопи в красивия свят на dm, като бъде част от безплатна грим демонстрация и грим сесия. Локациите, на които ще се проведат активностите, са:

гр. София – Paradise Center, The Mall, Serdika Center, Sofia Ring Mall, Mall of Sofia, Bulgaria Mall, бул. „Цар Освободител“ 22, Бизнес Парк София, сгр. 11, пл. "Славейков" 2, ул. „Тодор Каблешков“ 28, пл. „Македония“ - ул. „Алабин“ 1, ул. „Хубча“ 2;
    гр. Видин - ул. „Цар Симеон Велики“ 20А;
    гр. Пловдив - Ритейл парк Пловдив и Mall Plovdiv;
    гр. Бургас – Burgas Plaza Mall и на ул. „Васил Левски“ 16;
    гр. Враца - ул. „Никола Войводов“ 9;
    гр. Варна – Grand Mall Varna;
    гр. Пазарджик – ул. „Градски пазар“ 1;
    гр. Сливен - бул. „Цар Освободител“ 1Б;
    гр. Плевен – Панорама мол Плевен;
    гр. Русе - ул. „Александровска“ 73

Beauty консултантите в магазините на dm са експерти по красота. Те могат да Ви помогнат при избора на най-подходящия за Вашата кожа крем за лице, перфектното червило или аромат. Консултант декоративна козметика не е просто професия, а начин на себеизразяване. Beauty консултантите на dm преминават през серия от различни обучения в категориите „Декоративна козметика“, „Грижа за лице“ и „Парфюмерия“.

Всяка грим сесия е с продължителност до 15 минути и не включва цялостен грим. Безплатните грим демонстрации и грим сесии не са обвързани с покупка и ще се проведат само на 07.03. и 08.03. от 10:30 ч. до 19:00 ч. в посочените dm магазини.   

# 233
В киндер бурно успявате ли да влезете? Пробвах със старата регистрация, не става. Направих нова, пак не става

# 234
В киндер бурно успявате ли да влезете? Пробвах със старата регистрация, не става. Направих нова, пак не става

преди малко влизах, нямаше проблем

# 235
И аз не мога да вляза, от два часа пробвам. Ще оставя за утре.

# 236
# 237
Подарявам ваучер за Емаг (10 лв., получен за имен ден). Валиден е до 10 март. Важи за покупки над 50 лв. Ако на някой му върши работа, да пише на лични.

ПОДАРЕН!

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 18:54 от mimoza@b

# 238
Подарявам ваучер за Емаг (10 лв., получен за имен ден). Валиден е до 10 март. Важи за покупки над 50 лв. Ако на някой му върши работа, да пише на лични.

ПОДАРЕН!
Вече важат за над определена сума? Преди нямаха минимална сума.

# 239

ПОДАРЕН!
Вече важат за над определена сума? Преди нямаха минимална сума.
Да, преди нямаха ограничения за сумата. Вече важат за покупка над 50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт