Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 726
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 345
В IG играта на doma_sweets трябваше да изтеглят на 28 февруари победители. Вече сме 7 март и така и не обявиха печеливши. Ако някой следи тази игра аз ли нещо съм пропуснала или действително не обявиха печеливши?
Скрит текст:

Тегленията на наградите от томболите ще се провеждат в офиса на организатора в гр. Самоков, ул. Софийско шосе 9, в двуседмичен срок след изтичане периода на играта, считано от 28.02.2023г.

# 346
Здравейте,
Днес получавам смс да очаквам доставка утре от Пачкард, някой да е получил смс?

# 347
https://coca-cola.promo/campaigns/13/winners първите печеливши от Кока Кола

# 348
  • При децата ми
Има обявени печеливши от играта на "Фрамар" за продукти против косопад:

Време за награди
Списък на наградените
Петя  Петкова
Маргарита Недева
Гинка Кирова
Величка Каневчева
Иван Георгиев
Mariana Nakova
Христина Димитрова
Sabka Zlatanova
Велизар Ангелов
Тони Димитров
Христо Георгиев
Елена Куцарова
Радостин Тонев
Кирил Данев
Росен Петков

Още за Растителните стволови клетки в борба с преждевременния косопад - продуктова игра | Framar.bg Интерактивно от Framar.bg: https://i.framar.bg/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D1%81-%D0%BD%D0%B0 … ITAL_2022_COPY_01)

Дано някои се познае!

# 349
ПОДАРЕН!
Имам код от Емаг за 10 лв., валиден до 12.03. Условието пак е за поръчки за поне 50 лв. и продукти на Емаг (без разопаковани и бебешки). Ако някой го иска да пише.

# 350
Виждам се сред печелившите от Кока Кола и Кауфланд, но все още нямам мейл. Вчера ги публикуваха и постоянно проверявам пощата. При регистрацията в сайта за играта си попълних и данните с адрес. Дали ще ги изпращат директно или все пак ще се свържат с печелившите?

# 351
    Подарен
И аз имам код за Емаг със същите условия. Ако някой го иска да ми пише.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 11:42 от красми

# 352
  • София
Виждам се сред печелившите от Кока Кола и Кауфланд, но все още нямам мейл. Вчера ги публикуваха и постоянно проверявам пощата. При регистрацията в сайта за играта си попълних и данните с адрес. Дали ще ги изпращат директно или все пак ще се свържат с печелившите?

Миналата игра мейла дойде след 2 или 3 дни. Не си спомням точно. И аз съм с раница, и нямам мейл още

# 353
И аз имам код за Емаг със същите условия. Ако някой го иска да ми пише.
Ако не е даден, ще помоля за него Simple Smile

# 354
  • Сливен
ОМВ са изтеглили печелившите във Фейсбук-с награда съм,само не знам коя точно. Grinning
Благодаря на emli-за поздрава по радиото и съответно за наградата,с която буквално ме изненадaха рано рано сутрин,с кaфето. Grinning Наградата е мултивитамини.

И отново да благодаря на съфорумката,че ми писа в Инстаграм,за спечеленият ваучер от 100лв.Днес пристигнаха двете чанти които си поръчах-УНИКАЛНИ са Relaxed .Тъй като съм любител на чантите с много ципове,си поръчах точно такива. Gift Heart Идеалният подарък за утрешният празник. Gift Heart
Скрит текст:

# 355
  • София
ОМВ са изтеглили печелившите във Фейсбук-с награда съм,само не знам коя точно. Grinning
Благодаря на emli-за поздрава по радиото и съответно за наградата,с която буквално ме изненадaха рано рано сутрин,с кaфето. Grinning Наградата е мултивитамини.

И отново да благодаря на съфорумката,че ми писа в Инстаграм,за спечеленият ваучер от 100лв.Днес пристигнаха двете чанти които си поръчах-УНИКАЛНИ са Relaxed .Тъй като съм любител на чантите с много ципове,си поръчах точно такива. Gift Heart Идеалният подарък за утрешният празник. Gift Heart
Скрит текст:
Честито,Сикрет! Чантите са страхотни,със здраве да си ги ползваш!

# 356
  • Тук и там
Изтеглени са печелившите, които получават Букет в колет от Нивея
https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/Pechelivshi_NIVEA_Mesec_na_J … IALNA_NAGRADA.pdf

# 357
  • София
Сикрет много ти се радвам , така позитивно ми става Simple Smile)) Много още награди.

Още  нямам награда за тази година , но и не участвам много.

Мисля да участвам в играта на Либрес , харесват ми наградите.

# 358
  • София
Изтеглени са печелившите, които получават Букет в колет от Нивея
https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/Pechelivshi_NIVEA_Mesec_na_J … IALNA_NAGRADA.pdf
'що не записах и мъжа ми- да ми се чуди човек, като гледам Гълъбова се е сетила да го направи Simple Smile

# 359
сикрет, чантите изглеждат страхотно! Heart Eyes

Благодарности на красми за ваучера за Емаг! Blush Добре ще ми дойде да намаля гранулите на кучетата, че ми идват множко като поръчвам 2-3 пъти месечно.

Преди няколко седмици тук беше споделен мейла на 7дейс. Може ли пак да го дадете, тъй като не ми отговарят на формата в сайта и също така не мога да приложа снимки? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт