Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 717
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 360
  • Сливен
Благодаря ви момичета.Забравих да допълня-чантите са от ЕКО кожа,но изглеждат като от Естествена.Другото ще го напиша в скрит пост,за да не се приема като спам или реклама.
Скрит текст:
Не знам къде ги произвеждат/купуват,ама наистина са хубави.В сайта имаше и голям избор на обувки,но за жалост моят размер беше разпродаден.А за малката чанта-видях една жена миналата седмица в Кауфланд,с подобна чанта и очите му остана на тази чанта.Като видях че имат подобна,веднага си я поръчах.

И нещо ,което от няколко дни се каня да пиша-преди 1 месец, за пръв път като взех кроасани на 7 Days,видях че срока им е до Април,а не до Март както писахте тук. Не знам дали е от значение,че са закупени от малък град и то от местна верига,но реших да споделя.

# 361
Благодаря за телефона на Здраве, не е моя номер. Явно съвпадение на първите цифри, досега не се е случвало.

# 362
Търся някакъв код за емаг ако има останал. Много ще съм благодарна на лично Heart

Едит : Получих. Много благодаря!

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 14:09 от ✧ Celestia ✧

# 363
  • Сф

И моята гривна от форумната игра дойде. UNOde50; Тъкмо за утре Simple Smile

# 364
Има ме в Нивеа-Букет в колет,ще се похваля утре със снимка Grinning

Има ли в момента някоя активна игра с омекотител,че трябва да купувам?

# 365
  • София
Айде и аз да се похваля с наградките ми от последните дни...освен тях,спечелих и процедура за боядисване и извиване на мигли,та сега пърхам на съпруга😊
А най-голямата ми радост е,че синът ни стана Златен медалист на международен турнир по джудо в Сърбия,в неделя и развяхме знамето🇧🇬🥇🥋

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 13:59 от emli

# 366
Има ли в момента някоя активна игра с омекотител,че трябва да купувам?
Омо и Коколино - https://unileverpromo.seen.bg/?fbclid=PAAaZMKLbHxHJqnsRc117fNINa … 8ub_VaJq72Mg#home

# 367
  • Сливен
Честито emliза наградите, а за медала - браво, гордост и чест  голяма е това. 😊🇧🇬🇧🇬

# 368
Честито emli за медала на детето Ви Heart.
Да сте живи и здрави всички и да развявате по-често нашето прекрасно знаме.

Честито и за наградите, страхотно са.

# 369
Получих си раницата от първата седмица на 7 дейс... Като четох ваши коментари викам си хайде сега кой знае как приовеличават едва ли са им сплескани чак толкова продуктите🤔.... Ами да БРУТАЛНО сплескани не знам дали в опаковката трябваше да има кроасан или палачинка, а бейкроуса по натрошен от солта.. Срамота!! Жестока анти реклама. Аз ще им докладвам за това дано има някакъв ефект.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 18:11 от Илияна.Р

# 370
[/img]Получих си раницата от първата седмица на 7 дейс... Като четох ваши коментари викам си хайде сега кой знае как приовеличават едва ли са им сплескани чак толкова продуктите🤔.... Ами да БРУТАЛНО сплескани не знам дали в опаковката трябваше да има кроасан или палачинка, а бейкроуса по натрошен от солта.. Срамота!! Жестока анти реклама. Аз ще им докладвам за това дано има някакъв ефект.

Не се вижда снимката.

# 371
Shu мисля че оправих снимките... за сравнение горният е купен от магазина долният е от тяхната раница не знам обаче защо ми ги обръща на една страна

# 372
Благодаря за телефона на 7 дейс- за съжаление не съм аз ...

# 373
По принцип рядко мрънкам и не се оплаквам, но тази подигравка с храната не можах да я преглътна и за това се оплаках тук. Писах мейл - този  който беше публикуван във февруарската тема. Дано вземат мерки и следващите печеливши споделят, че са получили продукти в приличен вид.

Скрит текст:
Малко от вчерашните снимки

# 374
Децата ги натискат така, за да се бил разпределял крема. На мен винаги ми е било неестествено това. Харесва ми да са пухкави да усещам къде е пълнежа.
Аз така и не спечелих от Севън дейз, нямам и стимул да играя нещо там. Все пак хубаво е да сигнализирате, защото тази игра започна с доста нередности още в началото и то толкова хора получиха дефектни подаръци, че е наистина странно как обработват и изпращат подаръците към получателите.

Общи условия

Активация на акаунт