Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 634
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 495
Някой получили смс от Орео

# 496
Има като моя номер в кроасаните, дано съм аз. Общо четири бележки съм регистрирала за целия период, тъкмо остават три и за другите награди.

# 497
Изтеглени са късметлиите, които печелят подарък сандвич мейкър от играта на Président.
Това са:

ДамаТрефа
Ала-Бала
Kisses

Честито! 💗

# 498
Честито на всички! Май има и като моя номер, сега ще чакаме смс, нали така?

# 499
Vikitoo3005 чакаш смс, да.
Да добавя още двама, които мисля, че са за черния списък (който ги добавя да прецени). Започнах да следя по-стриктно тегленията, защото ние си губим времето с тях, а те ни правят на балами😏
Първо доктор дерм, които тагнах, но отговор на въпроса ми няма. Започнах и да ги тагвам, за да знам, че ще видят.

И добавям мелисимас, която е харесала въпросът ми, но печеливш все още няма

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 13:11 от zlplst

# 500
От 7дейс ми пратиха пакет продукти като компенсация, че нещата бяха смачкани. Обаче пак всичко е на трохи, изобщо не ми е ясно какво ги правят от тая куриерска фирма. Joy

# 501
  • София
от тази томбола
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/samsung
Днес изтеглиха печелившите
Скрит текст:
https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/NIVEA_Kaufland_Samsung_Winners.pdf
а това е цената му

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 16:30 от lite16

# 502
И аз си получих раницата от 7 дейс от второто теглене днес. Не е на сол бейк ролса, начупен е малко.

# 503
На нас вчера ни донесоха кашон с 20 кроасана, извинението за изтеклия продукт в раницата.

# 504
Аз да си кажа, все още нищо от форумската по повод 20год. игра от Юсерин в която уж спечелих пратих им мейл преди 7 дни!

# 505
Аз да си кажа, все още нищо от форумската по повод 20год. игра от Юсерин в която уж спечелих пратих им мейл преди 7 дни!

Срокът за изпращане на данни е до днес 10.03 вкл.
Едва след това ще бъдат изпращани наградите.

# 506
Да добавя още двама, които мисля, че са за черния списък (който ги добавя да прецени). Започнах да следя по-стриктно тегленията, защото ние си губим времето с тях, а те ни правят на балами😏
Добавени са!
Качвам списъка в скрит текст и пак напомням, че ще дам права на всеки, който пожелае да го редактира/добавя профили.
Някой беше качил игра, в която победителя е инфлуенсърка, но не намирам поста сега. Ако може да ми припомните в коя игра беше, за да ги добавя и тях, защото тия случайни тегления на инфлуенсъри хич не ми се нравят.
Скрит текст:
Междувременно ми дойде раницата от 7 дейс от второ теглене. Всичко е наред, нищо не е сплескано или с изтекъл срок. Жената, която ги достави дори не ми искаше бележката и не знаеше дали да я вземе, ама й я връчих все пак Rolling Eyes На вас искаха ли ви ги?

# 507
И моята раница пристигна днес (1 теглене), но не знам как са продуктите вътре, че детето мина и я отнесе.
Ако не ги е изял докато се прибера ще докладвам за състоянието им Grinning

# 508
На Гурко#10, ако занесете празна опаковка от козметичен продукт ви дават подарък. Става въпрос за София, днес и утре

Благодаря, че споделихте, аз от темата разбрах

# 509
На Гурко#10, ако занесете празна опаковка от козметичен продукт ви дават подарък. Става въпрос за София, днес и утре

Благодаря, че споделихте, аз от темата разбрах
И аз бях попаднала на тази промоция и много ме хвана яд, че не мога да се възползвам.
Ако използвате слънцезащита ежедневно, тичайте за тази, защото е в топ 3 от корейските. Аз лично още не съм я използвала, с други съм в момента (пак корейски), но ми е в чакащия списък за покупка на козметика.
Продължавам да си чакам да ми се падне нещо отнякъде, февруари бях само с едни чорапи от Мак Доналдс в ИГ. Като гледам март върви към преполовяване и не ми идва късмета. Дано поне за рождения ден в средата на месеца ми се падне нещо да ме зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт