Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 586
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 555
Изпратени
5000 мБ за А1 изпращам на първия, който ми прати номер.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:36 от ole_bole

# 556
  • Б
 Ето една анкета за  Biolectra Magnesium https://forms.gle/heXH3TdAyDtdKbCf6

# 557
Привет на всички!
В приложението Coca-Cola App, само по една момента награда от вид ли мога да спечеля ?

# 558
Привет на всички!
В приложението Coca-Cola App, само по една момента награда от вид ли мога да спечеля ?
Да

# 559
  • софия
Включих се с втора бележка в Орео и с това мисля да приключа с тях.

# 560
Спечелих си портрет рисуван от изкуствен интелект и човек едновременно. Ще ми направят прекрасен портрет на малкия! И ходихме да пазаруваме в Метро и пак малкия пипна с ръчичка колелото! Спечели ни кафе. 😁❤️

# 561
  • София
Kinder bueno кога теглят?

# 562
След края на промоцията,   тоест след 16 април

# 563
След края на промоцията,   тоест след 16 април
Грешен отговор!

Не знам, брат, сигурно го пише в условията на играта.

Правилен отговор!

Не им давайте готови отговори, защото вие не помагате, а просто ви използват. Разликата е голяма.

# 564
  • Сф
Е, Магси е от редовните. Мен не ми пречи да отговарям, ако знам. Понякога и аз задавам тъпи въпроси или не съм чела или разбрала. Случва се. Това с нищо не пречи да спечелиш в играта примерно.

# 565
Ясно е,че много хора тук си правят ПАС,когато намерят някоя игра!Много хора чакат на готово!Което е супер изнервящо и дразнещо и лично аз се чувствам като глупачка,че споделям игри и помагам,НО и на един да помогна,който наистина има нужда ми е все едно за другите!А от твоя отговор съм изненадана,защото един път не съм те засичала да споделиш нещо полезно за някой!Опровергай ме!
След края на промоцията,   тоест след 16 април
Грешен отговор!

Не знам, брат, сигурно го пише в условията на играта.

Правилен отговор!

Не им давайте готови отговори, защото вие не помагате, а просто ви използват. Разликата е голяма.

# 566
  • София
Alize,много хора не споделят,защото нямат време или не искат-мога да ги разбера...но хора,които докладват коментари и пречат на другите,ми не го разбирам! Това,че помагат някой да бъде блокиран евентуално,не значи,че те ще спечелят.Доброто се връща,както и лошото!

# 567
Чак и тук ли намерихте да се скарате?!
Повече време отнема да цитираш и болдваш какво трябва и какво не трябва да се прави, отколкото да кажеш какво и как. Толкова напрягане, толкова заяждане. Сакън някой да не изтеглят вместо вас за скъпоценните награди Joy

Редактирам се да вмъкна само, че аз играя в много игри, винаги чета правилата, но понеже са много, понякога забравям датите на тегленията. Случвало ми се е да попитам и често ми се отговаря с раздразнение, от типа на "от мен да мине, ще ти кажа, но друг път да четеш" и размахан показалец. Не ми е разбираемо, като не искаш, не помагай и точка.

# 568
Опитвам се да регистрирам бележка над 200 лв в играта на метро и постоянно ми дава грешка.От три браузъра пробвах и телефона и пак едно и  също.Направо си умрях от яд специално се завлякох до там и естествено що играта да не прецака.Отделно бях купила продукти престиж и те се разделили на 2 бележки за да ми падне сумата под 6 лв а за разкош съм взела и тези които не са с  промоционалните кутии.

# 569
Това с нищо не пречи да спечелиш в играта примерно.
Така е и не съм го оспорил. Да съм казал обратното?

А от твоя отговор съм изненадана,защото един път не съм те засичала да споделиш нещо полезно за някой!Опровергай ме!
1. Полезното го пиша в другите теми, в които съм компетентен. Жалко е, че не разбираш смисъла на това, което съм написал и се опитваш да ме жегнеш. Да те използват не е помагане, но явно някои хора не могат да го разберат. Отварям една скоба, защото нещо в друга посока са отговорите, че споделянето за нови игри не е използване.
2. Мъж съм, но ще го приема за заигравка, като с това "брат" от моя страна към Магси.

Игри рядко виждам първи преди да е споделена в темата(имам няколко споделени). Не виждаш други мои постове, защото не задавам глупави въпроси, чиито отговор го има в темата или в УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА. Не губя времето на хората, както не искам да губят моето. Аз съм на принципа: „Помогни си сам, за да ти помогне и Господ“(в нашия случай съфоромец)

П.П. Когато цитираш, пишеш под цитата, а не над него.
Повече време отнема да цитираш и болдваш какво трябва и какво не трябва да се прави, отколкото да кажеш какво и как.

...забравям датите на тегленията. Случвало ми се е да попитам...
Ако аз ти дам готов отговор, след време пак ще попиташ и пак ще очакваш готов отговор. На принципа на просяците: „Защо ми е работа, като има кой да ми дава наготово пари?“. Защо да прочетеш в УСЛОВИЯТА на играта, като има кой наготово да ти отговори? А?

Общи условия

Активация на акаунт