Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 750
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 870
А да ви питам за колко време идват раниците след като го заявите ,защото съм в болница и не знам кога ще ме изпишат ?

# 871
  • Сливен
А да ви питам за колко време идват раниците след като го заявите ,защото съм в болница и не знам кога ще ме изпишат ?
Мисля ,че досега на никой не е дошла за по-малко от 10 дена.Моята дойде на 11 ден.

# 872
1 участие имам за часовник и не се надявам много, не ме уважиха с раница. Пратих вчера мъжа в Кф, не могъл да намери прввръзките, та не можах да се включа в олуейз, че рядко пазаруваме там.

# 873
  • София
Когато при последно теглене има големи и малки награди, обикновено теглят първо големите, а после малките. А не да изтеглят малките и да развалят бройката за големите награди. Надявам се, че при кроасаните също ще е така.

# 874
  • При децата ми
Надявам се и аз на часовник или слушалки! С доста участия съм.

# 875
Имам чувството, че на Севън дейс съм им в някакъв черен списък. Всяка седмица участвах с по 1 бележка, последната - с 4. Имам Бейк ролс-и за до края на света. Ни раница, ни дявол. Не вярвам вече, че ще ме изтеглят и за слушалки.

# 876
Тя била приключила играта, аз къде се точа Simple Smile
Засега участвам в играта на Лидл с шоколадите, в играта на Gliss за халат и за бънджи скок от Кока-кола. И в незнаен брой игри с коментари Simple Smile

# 877
Хайдеее, и на мен ми провалиха едното участие за големите награди с раница.

# 878
  • София
Хайдеее, и на мен ми провалиха едното участие за големите награди с раница.
И на мен току-що. Пфу, така се надявам на часовник. 😃

# 879
Колко време след като са публикували печелившите,от Кока Кола изпращат и имейл?
Мисля, че печеля ваучер за сайта с раниците, но още нямам мейл за това.

# 880
  • Велико Търново
Миналата седмица получих SMS-a за раницата в събота. Така, че има надежда.

# 881
Честито на печелившите от 7дейс. Аз още се надявам да получа смс ....

Да попитам отново:
Има ли спечелили от Активия тази седмица?
Получихте ли потвърдителен имейл за приети данни за доставка и одобрена касова бележка?

# 882
И аз съм с раница. Чудя се дали да се радвам. Ама май трябва. При положение,че съм с общо 3 бележки...

# 883
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз съм смс за раница на 7 дейс.Май така пишеше....Сега пак ще погледна, че съм в движение.

# 884
  • При децата ми
Колко време след като са публикували печелившите, от Кока Кола изпращат и имейл?
Мисля, че печеля ваучер за сайта с раниците, но още нямам мейл за това.

Пишете им имейл. Бях писала тук, че видях, като моя имейл сред печелившите, но така и не ме уведомиха. Писах им и се оказа, че е моя и печеля.

Редактирам се: Току-що и аз съм с СМС за раница.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 00:15 от Hrispa76

Общи условия

Активация на акаунт