Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 757
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 900
На някой да му е познат този номер 0875 34 99 83?
Звъня, но не ми дава да се свържа...

# 901
За тези, които се ядосват, че са спечелили само раница

Аз го разбирам, че не можеш да спечелиш две раници, но може да се спечели по 1 награда от вид от един човек (разбира се с различни касови бележки)
Така че...успех!

# 902
Можеш да спечелиш две награди ако имаш поне 4 регистрирани бележки.Аз имах три и спечелих раница значи не участвам за големите награди.Ако първо са теглили тях защо никой все още няма смс,150 са все пак.А за раница доста хора се похвалихме.

# 903
  • при късмета
Можеш да спечелиш две награди ако имаш поне 4 регистрирани бележки.Аз имах три и спечелих раница значи не участвам за големите награди.Ако първо са теглили тях защо никой все още няма смс,150 са все пак.А за раница доста хора се похвалихме.
Предполагам, че участваш. Изтеглили са вероятно първо големите награди, но проверяват заради издънките с първите седмични тегления. Не е необичайно да обявят първо последните седмични награди, а чак тогава големите, ако тегленето им е еднократно. Това, че не са обявени нищо не значи. Особено при този организатор

# 904
Игра с покупка https://www.sportdepot.bg/pages/adidas-adizero-lp-2114

Из правилата на играта:
...Участието в Кампанията е обвързано с покупка на продукт – обувки adidas
модел ADIZERO SL от сайта за електронна търговия на SPORT DEPOT или от
техните физически магазини SPORT DEPOT (в периода 17/03/2023 г. –
31/03/2023 г.)...
...(1) Кампанията „BUY ADIZERO SL ONLINE & OFFLINE“ стартира на 17 март
2023 г. и продължава до 31 март 2023 г., включително....
...НАГРАДИ
(1) При участие в Кампанията участникът има възможността да спечели един от
3 смарт часовника Garmin или една от 20 оригинални adidas тениски....

# 905
Предполагам, че участваш. Изтеглили са вероятно първо големите награди, но проверяват заради издънките с първите седмични тегления. Не е необичайно да обявят първо последните седмични награди, а чак тогава големите, ако тегленето им е еднократно. Това, че не са обявени нищо не значи. Особено при този организатор

Няма как да участва, защото се изискват три непечеливши бележки, а тя има три регистрирани, като с една от тях печели раница. Остават й две бележки, с които не печели, но не са достатъчни.

# 906
Качили са спечелилите раница на сайта на 7 дейс.

# 907
Аз се редактирам.Преди 10мин получих смс,че печеля раница🤩.Късмет😊.Мъжо сигурно ще ми спечели часовник😀

# 908
Цял ден 7 дейс не могат да качат печелившите ...дано поне чакането си струва

# 909
# 910
Днес не трябваше ли Орео да публикуват?

# 911
И аз имам смс за раница,а си бях с 3 участия за другите награди. 😂 Нищо де,ще хапваме кроасани,пак е нещо.
Включих се в Лидл и шоколадите.
И се сетих,че имах за регистриране една бележка на Орео. 😅
Честито на всички! 🍀 И късмет на другите.

# 912
ММ е с раница от това теглене. На него повече бележки съм регистрирала дано целне и някой часовник.

# 913
И аз, и мъжът ми сме с раници. Развалиха ни участията за големите награди Simple Smile
То всички спечелихме раници, на кого ще дадат големите награди Simple Smile
На мен, аз съм без раница 🤣

# 914
И за мен няма раница😄

Общи условия

Активация на акаунт