Звездни компромати - Март' 23

• 315 954
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 105
Нали скоро коментирахме, че Вивиан Лий е била в тази роля. Тя твърди, че се е побъркала именно защото е стояла в роля месеци наред.
Толкова ли е драматична тази роля? Признавам, не съм гледала нито постановката, нито филма, но пък съм чувала за много актьори, които в дълъг период от време не могат да излязат от конкретен образ.

# 106
На Камила съм й фенка. На Даяна, не.
Ако трябваше да избирам приятелка между тях двете, хич нямаше да се замисля. Даяна ще ме депресира, а с Камила ще е купон.

# 107
  • Glasgow
Кейт Бланшет, Оскаровата и роля беше бюджетна версия на Бланш от Трамвай желание. Сюжетът беше почти 1:1

# 108
Ако трябваше да избирам приятелка между тях двете, хич нямаше да се замисля. Даяна ще ме депресира, а с Камила ще е купон.
Е, той явно и Чарлс така е мислил навремето - вкъщи мъка, навън купон! Истината е, че едната ще бъде вечна любимка за повечето британци, а другата никога няма да излезе от амплоато на съперницата за сърцето на принца, която спечели и короната накрая. Живот!

# 109
Аз пък не съдя Даяна. Тя е от тези хора, които без любов и много внимание просто креят, а не живеят. Не мисля, че това е добро или лошо, просто характер и темперамент. Ако е щастлива, такава жена може да огрее всичко около себе си - както е била прекрасна и сърдечна майка. Просто е трябвало с Чарлз да се разделят мноого по-рано (щом изобщо се е случило да се оженят) и всеки да си намери нов (или при Чарлз - стар) партньор по вкуса.
И моето мнение е същото!

# 110
  • ВАРНА
Кейт Бланшет, Оскаровата и роля беше бюджетна версия на Бланш от Трамвай желание. Сюжетът беше почти 1:1
Точно така!"Син жасмин"на Уди Алън  много добре и пасна,но по един по-съвременен начин.Вивиан Лий демонстрира една крехкост и ранимост характерна за дамите от епохата.

# 111
🙄какво фъфкане и съскане от Златка блЯк/с/

# 112
Лили Колинс на корицата на британския Harper's Bazaar
Скрит текст:

Джейми Лий Къртис за The Washington Post
Скрит текст:

# 113
Не вярвам в голямата любов на Елизабет и Филип. Тя изглежда да го е обичала, за него има бая слухове за изневери, а накрая изглежда да не можеха да се траят, защото последните му години живееха в различни имения. Ама хората обичат легенди и митове за голямата любов.

# 114
Някой успя ли да изгледа интервюто на Слави при ТоТо?
Гледам че е 2 часа, но мен първите 20
Минути ме изнервиха ужасно.
Става ли по поносимо натам?
Не, не става. Много неловко се чувствах да гледам или повече да слушам подкаста. Не мога да разбера Слави гадняр ли го играе или шоу да става. Тото изпъкна още повече колко не става да води интервю (особено с труден събеседник). Не липсваше и обичайното му подмазване. Нещо не ми беше добре да съм свидетел на всичко. В крайна сметка почти нищо интересно не се каза или случи. 99% беше повтаряне на въпросите или подмятания на Слави по негов си сценарий.

# 115
Каква голяма любов в аритократичните среди? Grinning
Те от има няма 15 години си взимат половинка по собствен избор. Всичко е било по интерес. И после гуш и муш с Лейди Роуз, с лорд Кент, със засуканата секретарка, с мускулестия коняр, с икономката, с готвача...

п.с. На Хенри VIII всичките му съпруги-кралици първо са били любовници. А първата му жена му е била снаха.
Преди години правих темите "Кралски работи и клюки". Една от темите беше посветена на любовниците векове назад. Ако ви е интересно може да я потърсите.

# 116
Аз вярвам, че Елизабет и Филип са се обичали. Тя настоява да се оженят, макар че срещу него има възражения, защото сестрите му са женени за нацистки офицери, а неговото семейство (майка му) е доста хаотично. Естествено, имали са разни трудности. Може и изневери от негова страна да е имало. Той е бил хубав мъж, офицер, а само ходи след нея да реже ленти - скука. Но мисля, че по онова време някоя еднонощна афера с балерина или актриса е била в реда на нещата за аристократите.

Колкото за последните му години, около 90-тата си годишнина той иска да го освободят от официалните му ангажименти и да го оставят да изживее годините си по любимите си места като този замък Сандрингам, вместо да дреме в този мавзолей Бъкингам. Затова често са разделени, не че не могат да се гледат.

# 117
Е, той явно и Чарлс така е мислил навремето - вкъщи мъка, навън купон! Истината е, че едната ще бъде вечна любимка за повечето британци, а другата никога няма да излезе от амплоато на съперницата за сърцето на принца, която спечели и короната накрая. Живот!

Истината е, че на никой не му пука.

# 118
Именно, тази корона и за мен е голяма измислица и то в съвременния свят да има такива монархии.. все си мисля, че е въпрос на време да я приключат най-после и да спрат да отглеждат хрантутници...

Харесвам Даяна от образа, който и е изграден от медиите, обаче предполагам, че няма нищо общо с реалността за хората, които са я познавали.

# 119
  • София
Скоро, заради постоянно боледуване, изгледах Костюмари, но не заради Мегън Маркъл. И все пак, медийният и образ е подозрително идентичен с този на героинята в сериала.
За Даяна Джеръми Паксмън, английски журналист, в една доста интересна и сериозна книга Крале и кралици, има и интервю с нея, и не я описва като най-светлата личност. Книгата му е документална проза и изобщо не е с фокус Даяна. Даже има един епизод с това как България си търси цар, включително как измъкват нашия от една кръчма и го помъкват към България.

Общи условия

Активация на акаунт