Звездни компромати - Март' 23

• 315 947
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 90
  • Glasgow
Аз помня като се жениха Хари и Меган, бях на работа в Слънчев бряг тогава, сватбата вървеше на екраните в лобито и чаках британска група. Като пристигнаха ги заговорих нещо за сватбата, колко са били хубави всички, какви дрехи и нещо тъпо изцепих, 'дори и Камила беше хубава и с хубава шапка'(спрямо британската 'хубост; нищо ѝ няма на жената)   и един дядо- 'Да сложи един плик на главата си най добре' Grinning

# 91
# 92
Бай Злати Grin
Бойка Велкова се тунингова и изглежда добре сега

# 93
Скрит текст:

Къде са им вратовете на тези женици??

# 94
Гери Дончева се е натруфондила с всичко, което е намерила из чекмеджета и закачалки 🤣

# 95
И на мен днес ми излиза Бачорски, че не му се били издължили длъжниците, ама още чакал… човека не е чувал за частни съдебни изпълнители и нотариални покани, явно това е новата мода - изтипосват те по сторита в ИГ, че дължиш пари. 😀 Все пак трябва да събере парите за следващото пътуване колкото се може по-бързо, защо ще чака и ще дава и още пари за такива неща…
Скрит текст:

Гери Дончева я помня от Черешката на тортата, че беше свръх префърцунена и ми се стори голяма позьорка. Все демонстрираше лукс и висок стандарт, като ги беше поканила на някакво много луксозно място и им беше поднесла една супа, която уж много вкусна, а то никой не я хареса и казаха, че е отврат.

# 96
Мен ми стана неприятно за нея тогава, тя много се стараеше и мъчеше да убеди всички колко са й специални нещата. На Тоци ми прилича - толкова се пъне да обясни и изтъкне колко е по и най, че всички бягат 😂

# 97
Да, наистина на нея прилича, че даже и палтото като на Антония, обаче бяло… 😀
Отдалече да си личи естественият косъм и да пада завист до несвяст от околните. 🤣

# 98
Бойка Велкова колкото и да има хубави черти и да стои добре на фотосесии, на живо отблъсква с високомерие и претенциозност. Дори тона ѝ е един такъв, театрално декларативен.

За връзките на Даяна - всичко е записано, заснето, документирано. Поинтересувайте се, не става въпрос за "вярвам/не вярвам" -  за всичко има доказателства, не е само нечия дума срещу нейната, а и голяма част от фактите е изнесла сама в нейни интервюта, дневници и медийни изяви. Тепърва ще изтича и давността на срс-тата от тайните служби, кой знае какво още ще изскочи.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 16:10 от АнаИва

# 99
  • София
Някой успя ли да изгледа интервюто на Слави при ТоТо?
Гледам че е 2 часа, но мен първите 20
Минути ме изнервиха ужасно.
Става ли по поносимо натам?

# 100
Аз пък не съдя Даяна. Тя е от тези хора, които без любов и много внимание просто креят, а не живеят. Не мисля, че това е добро или лошо, просто характер и темперамент. Ако е щастлива, такава жена може да огрее всичко около себе си - както е била прекрасна и сърдечна майка. Просто е трябвало с Чарлз да се разделят мноого по-рано (щом изобщо се е случило да се оженят) и всеки да си намери нов (или при Чарлз - стар) партньор по вкуса.

# 101
Те се женят за Короната и искат и щастие, рядко съвпада.

# 102
Те се женят за Короната и искат и щастие, рядко съвпада.
Затова хората казват "тежестта на короната". Вярно е, всеки си слага главата в торбата, както намери за добре. Ако искаш обикновен, инкогнито и просичък живот, то не се буташ между шамарите. Предполагам, някои все пак са щастливи и с такъв кралски живот, но повечето такива бракове са въпрос на стратегия. За кралица Елизабет и принц Филип съм чувала, че май са си били голяма любов, не зная.

# 103
  • София
Бойка Велкова я бях гледала като Бланш в Трамвай Желание, беше идеална, просто това беше нейната роля, като ръкавица й пасна.

# 104
Нали скоро коментирахме, че Вивиан Лий е била в тази роля. Тя твърди, че се е побъркала именно защото е стояла в роля месеци наред.

Общи условия

Активация на акаунт