Звездни компромати - Март' 23

• 315 942
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 75
Честита ни Баба Марта и нова тема!
Приятно беше да прочета, че има мъже, които отричат връзка с омъжена дама, била тя самата принцеса на Уелс. Ако е вярно това за 300 позвънявания за една нощ на бивш любовник, по-добре да се позвъни веднъж, но на психиатър.
Рязко сменям нивото!
За поредната бременност на Светлана Г. пишеше по клюкарски сайтове още през декември, че се планира такава. Мотивацията, според тях била, да обвърже по-силно мъжа си и че уж имало много кандидатки за нейното място.

# 76
Едно интервю с една силна жена - Радина Червенова
https://urbn.dir.bg/wor-l-ds/radina-chervenova-smyatah-che-za-da … nosti-i-kachestva

# 77
Тази Кейт за сметка на Даяна е пълна нейна противоположност ,няма нищо интересно около нея,само тоалетите Smiling Imp Имам чувството,че й е много скучен живота и се радва от сърце на такива масови тържества и мероприятия..
С три видимо добре гледани деца,спорт, семейство и т.н, не вярвам да и е скучно.

# 78
Добре си е поживяла Даяна, а все на жертва го докарваше вярно
Добре де, каквото и да е било Даяна е мъртва отдавна и няма как да се защити от всяка клюка, която някой ще се опита да осребри в последствие (както е модерно напоследък), та дори и това да е в изгода на Чарлс и Короната въобще. Не вярвам за всички тези нейни "забежки", освен публичната й връзка след развода, на която стана жертва, но дори и така да е, Чарлс не е много по-бял в историята на семейството им. Няма да забравя интервюто от първо лице на Даяна от преди много години, когато беше разпъвана на кръст заради развода и думите й по повод дългогодишната паралелна връзка на Чарлс с Камила. Толкова от мен по темата, не съм експерт в кралските работи.

ПП: Честита Баба Марта!

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 13:53 от FreakOnALeash

# 79
  • София
То ако Камила е единствената друга жена в живота на Чарлз, ще се окаже, че Даяна е по-шавлива от него. Винаги съм мислела, че Даяна започва да има други връзки едва след развода си.

# 80
  • Glasgow
И много красива.

# 81
Страхотна жена е Радина, от дете я помня на екран, а знам и че през заболяване премина. Онзи Каменаров нейн мъж ли беше или бъркам?

# 82
  • София
Благодаря за темата! Светлана често качва сторита от двора на къщата,но това не значи, че живеят там още де.За мен 4 деца са много,то не само да раждаш и пари да имаш 😒

# 83
  • Glasgow
Нейн мъж беше и май още е, скоро я коментирахме. А я беше оставил по време на терапиите.
Тя и жената на Теодоси Спасов (ако още са семейство) са ми от красивите българки с някаква аристократична осанка, не знам как да го обясня. Аня Пенчева например ми е красива, но с една лековата сексуална хубост, а те с 'интелигентна' хубост.

# 84
Честита Баба Марта!
Много харесвам Даяна, а темата е чудна!❤
Видях, че Светла Гущерова очаква отново дете, живи и здрави да са!

# 85
Бойка Велкова е съпруга на Теодосий Спасов. Семейство са си.

# 86
Честита Баба Марта, клюкарки! Живи и здрави да сте!
За лейди Даяна и аз бях учудена, но не вярвам във всичко. Виж, Чарлз и камилАта са ми противни и не ги харесвам.

# 87
Аз едно не мога да проумея от статус "любовница" да стигнеш до "Кралица" (нищо, че е консорт) е тази Камила има зверски късмет. Joy

Помня колко я мразеха всички през 90-те…а как се обърнаха нещата, Даяна в гроба, а тази - кралица.

# 88
Бойка Велкова ми е надценена откъм хубост,но превземки и самочувствие..дал Бог.
Радина е невероятна.

# 89
И аз съм чувала от познати на Велкова ,съжаляват мъжа  и.

Общи условия

Активация на акаунт