Звездни компромати - Март' 23

• 315 995
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 165
Точно от каченото вчера на Бачорски си мислех, че ако нямаше пари завалията дали щяха да се трепят Атанаските за него.

# 166
  • Berlin
Това за къщата от клипа на Майли нали не беше доказано, а по-скоро fake news? Или Лиъм индиректно потвърждава.😂

# 167
Старата по-симпатична от новата. Само костюмчето е ужас. Иначе има много чаровна усмивка.

# 168
Дрю Баримор и Пинк
Скрит текст:

Дрю Баримор и Божана Кацарова са ми като двойнички. Grinning

# 169
  • Glasgow
Това за къщата от клипа на Майли нали не беше доказано, а по-скоро fake news? Или Лиъм индиректно потвърждава.😂
то и самото дело май не е потвърдено, май само слухове.

# 170
И двете Бачорски са ми Мортиша от Алиекспрес.

# 171
  • Пловдив
Не ми се вярва Лиъм да тръгне да я съди. То няма нито имена, нито нищо. Какво уронване на престиж?

За Даяна винаги съм си мислила, че тя е очаквала приказка, че ще е принцеса, любов до края и т.н. А за Чарлз това си е чист договор, той е студен, скучен, иска наследници и с това се изчерпва връзката като емоция и чувства. А тя иска любов, тръпка, внимание. За това са и всичките и любови и любовници. Тя просто е търсила някой да я обича така, както тя си го е представяла.

# 172
  • Бургас
Дуа Липа, много я харесвам

# 173
Дуа Липа, много я харесвам
И аз, и аз. Но не харесвам новото ѝ гадже, ама то и предишното не ѝ Joy Само готвача одобрявах, не че някой ме пита.

# 174
Не ми се вярва Лиъм да тръгне да я съди. То няма нито имена, нито нищо. Какво уронване на престиж?

За Даяна винаги съм си мислила, че тя е очаквала приказка, че ще е принцеса, любов до края и т.н. А за Чарлз това си е чист договор, той е студен, скучен, иска наследници и с това се изчерпва връзката като емоция и чувства. А тя иска любов, тръпка, внимание. За това са и всичките и любови и любовници. Тя просто е търсила някой да я обича така, както тя си го е представяла.
Малко като Памела Андерсън - само че, тя се е женела и развеждала многократно. И тя все още търси идеалният. Живота не е идеален и освен късмет трябват и компромиси.

# 175
Мъжът на Славена Вътова бил с повдигнато обвинение за измама в особено големи размери.

# 176
  • гр.Пловдив
Цитат
На Светлана децата не знаем дали ги лиготи,защото не ги показва 😁.Веднъж беше казала в интервю,че Хриси давал много сладкиши на голямата и имали спорове за това.Колко вярно тя си знае 😊

Те са по-строго охраняеми и пазени от държавна тайна,а децата на кралските особи пасти да ядат пред гущерчетата ..

# 177
Цолов е много готин, жалко, че така го закъса.

# 178
  • София
Хайди Клум
Скрит текст:
Джош Дюамел с жена му
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Лана Дел Рей
Скрит текст:
Вайола Дейвис
Скрит текст:

# 179
Много са ми лигави и двете Бачорски, като "предната" Бачорска ми идва даже още по-фалшива и от новата.

Вайола Дейвис е страхотна на всички показани наскоро снимки. Уникална жена!

Общи условия

Активация на акаунт