Звездни компромати - Март' 23

• 315 983
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 150
Слухът е че една от изневерите на Лиъм е с Дженифър Лорънс - онази хиперактивна жадна за внимание блондинка. Едно такова дело на Лиъм само ще допрецака имиджа на Лорънс.

Светлана дано поне си възпитава децата, не да ги лиготи, че жени като нея и Теа нямат друга работа, поне с това да се справят и да не завъждат бъдещи “ергенки” и “чеченци”.

# 151
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Слухът е че една от изневерите на Лиъм е с Дженифър Лорънс - онази хиперактивна жадна за внимание блондинка. Едно такова дело на Лиъм само ще допрецака имиджа на Лорънс. 
Имиджа на Лорънс не замина ли с информацията, че е имала отношения с Харви Уайнстийн, в началото на кариерата си?

# 152
Не, че нещо, ама с този бодипозитивизъм нещата отиват на дебелеене извън контрол. Както налагаха анорексични модели и ги възхваляваха, то сега с тази Лизо съвсем са полудели да пишат статии колко невероятно изглеждала в неоновия си костюм, който да ме извинява, ама дори не й е по мярка…
Скрит текст:

И самата статия - https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-11806261/Lizzo-roc … rlin-Germany.html

# 153
Еми ... "невероятно" изглежда Joy

А танцьорката отзад направо бледнее ...

# 154
  • Glasgow
Песента на Майли е с финес да сложиш точка. Не като Шакира.

Шакира в интервю за испанска медия също казва, че песента е била нейната терапия, вместо да ходи на психолог. Казва, че случката я е направила по силна, като лъвица, защото е трябвало да се стегне заради децата си, досега винаги вярвала, че жената трябва да се допълва от мъж (партньор). По повод малката, без да назовава име казва, че  има специално място в Ада за жени, които не подкрепят други жени.

# 155
Е, не виждам как детето на разведената Даяна може да има претенции за трона. Не вярвам в конспирациите за убийството на Даяна. Имало е и други скандали, раздели и разводи в кралските семейства. Пък и кралицата няма реална власт да поръчва такива покушения.
Проблемът е малко по-различен и много опасен... Някога – може след сто години,след двеста години – някоя арабска държава да обяви война на Британия под предлог,че пра-пра-пра наследника на принцеса Даяна има право над Короната...

# 156
  • Glasgow
Ама той Доди не е ли британски арабин, какви права на арабски държави

# 157
Пропуска се че в брака на Даяна са били трима още преди да започне. Нейните любовници са били в следствие на това, което не я оправдава, но обяснява действията и.

# 158
Пише,че Доди освен британско има и египетско гражданство. Роден е в Египет.

# 159
  • София
Пропуска се че в брака на Даяна са били трима още преди да започне. Нейните любовници са били в следствие на това, което не я оправдава, но обяснява действията и.
Е тя Даяна е третата, преди нея и сестра и май се беше включила.

# 160
  • София

Светлана дано поне си възпитава децата, не да ги лиготи, че жени като нея и Теа нямат друга работа, поне с това да се справят и да не завъждат бъдещи “ергенки” и “чеченци”.

Дженифър Лорънс я гледах наскоро във филма "Майка",добро изпълнение 😊 Харесвам я.

На Светлана децата не знаем дали ги лиготи,защото не ги показва 😁.Веднъж беше казала в интервю,че Хриси давал много сладкиши на голямата и имали спорове за това.Колко вярно тя си знае 😊

# 161
Бившата на Бачорски без филтри.

Правило ми е впечатление, че тя на почти всяка снимка или видео в Инстаграм е с филтър или доста обработена. За сметка на това Атанаска не съм я виждала с филтри. И двете не ми допадат на външен вид.

Скрит текст:

# 162
Чаровна е бившата на Бачорски , новата му също ми е симпатична  визуално.

# 163
Тази жена ми прилична от малцинствата.
А и сторитата са безумни понякога.

Атанаска беше споменавала, че не използва филтри по-време на сторита.

# 164
Еднакви са ми двете Бачорски, от това, което виждам в темата. Той да му мисли как ги различава.

Общи условия

Активация на акаунт