Звездни компромати - Март' 23

• 315 992
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за темата!
Чарлз като толкова е обичал Камила и не е искал уговорен брак защо не се отказа от короната.Въпросът е риторичен.

Вероятно защото е бил млад, зелен и подвластен на традициите. Отглеждан е в определени нрави и привички.
То пък защото хората се женят само по любов и особено бъдещите крале.
В крайна сметка се разведе, което си беше скандал.

# 136
Май Хриси Гущеров лекинко злоупотребява със спиртните напитки и става агресивен и доста...хм...сексуален тогава. Та си мисля, че Светлето няма кой знае какъв избор и си ражда през година, две...Може и да го смята за комплимент, да се ласкае,  че той иска точно тя да му народи повече наследници. Това може жената, това прави. Чувства се значима така. Първото дете е Анелия Добромира, второто Добромир, третото Кристиан Валентин. Как ли ще кръстят четвъртото?
Според мен не е много лекинко...
Четвъртото може да е някое Светланче. И Азис ще му е кръстник.

# 137
Свекърът ли е Добромир, че толкова често му подновяват името?
Благодаря за темата!

# 138
  • Down south
Летящ Кактус,
късно се вклювам, но искам сърдечно за благодаря за поредната добре оформена тема!
Изключително сполучливо!

Английското кралско семейство, за мен е много интересно и от както се помня, винаги съм чела новините около тях с интерес. Мащехата ми обожаваше всичко свързано с принцеса Даяна, покрай нея и аз бях впечатлена, след това историите и станаха по-достъпни и "харесването" ми взе, че се изпари.
Харесвам кралицата-консорт Камила, силна и устойчива.
Принцеса Катрин е забележителна, според мен, е ярка звезда в кралското съзвездие.
Мегън, съпругата на принц Хари, бързо изгря и още по-бързо залезе, за жалост повлече и кралския син със себе си.

ПП Щях да погледна за вести от други "звезди" но признавам, че би било престъпление да включа някоя от онези опиващи се да звездееят в един пост с кралици и принцеси.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 04:17 от Daylily

# 139
  • Glasgow
Лиъм ще съди Майли Сайръс за уронване на престиж, след песента, която пусна. Загубил е роля (видеото е снимано на място, където е водил любивниците си). Много ми е интересно как точно ще докаже, име не се споменава в песента.
Ева тепавичарова се дистанцира от клюките за нея, от нейни постове излиза, че Драганов я замесва за ПР, за да дразни бившата си съпруга.  Дори му е писала под снимката с двете жени в басейна, дали ги е питал за публикацията на тази снимка и дали осъзнава как може да им причини неудобство, а той я е ограничил.

# 140
  • Down south
Тук всеки съди всекиго за всичко под слънцето.
Ще бъде интересно, дали Майли Сайръс ще бъде осъдена. Или той ще бъде съден, че е решил да съди нея  Joy
И дано сте разбрали, какво имам предвид Joy

# 141
  • софия
Песента на Майли е с финес да сложиш точка. Не като Шакира.
Интересно как Лиъм ще докаже, че е за него. Текстът е общ и може да се приеме, че е всеки, нищо лично няма в него. Било снимано, където се е забавлявал. Е, и? Това е терапия. Майли го е преодоляла и няма проблем да бъде, където поиска. Освен, ако тя не е казала нещо конкретно, но и в това не виждам нищо толкова укорително. Споделила е, кво толкова?

# 142
Твърди, че е загубил роля заради песента ли?

# 143
На мен винаги ми е било чудно как Даяна подържа косата си във формата на гнездо....

# 144
Джесика Алба
Скрит текст:

Ева Лонгория
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:

Александра Дадарио
Скрит текст:

Шон Мендес
Скрит текст:

Лени Клум
Скрит текст:

София Вергара
Скрит текст:
Майкъл Б. Джордън
Скрит текст:

Дрю Баримор и Пинк
Скрит текст:

# 145
На мен винаги ми е било чудно как Даяна подържа косата си във формата на гнездо....

Според мен с тупиране и много лак за коса.

# 146
  • София
Крис Пайн
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Идрис Елба
Скрит текст:
Синтия Ериво
Скрит текст:

Ашли Греъм
Скрит текст:
Аврил Лавин
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:

# 147
Аврил е много запазена в лице, дали някакви процедури прави или ползва умерено ботокс не знам, но си е същата, както едно време само малко кг е качила, иначе си е разпознаваема.

# 148
Даяна има благородническо потекло много по-солидно от Чарлз, не знам защо всички я приемат едва ли не за човек от народа. Не е била обикновена, гледана е за кралица.

Според една от конспирациите за смъртта й - това че е била бременна от Доди, проблемът бил не, че краля ще има брат или сестра полу-арабин, ами че нейното дете може да има претенции за престола, които да изместят Чарлз.

# 149
Е, не виждам как детето на разведената Даяна може да има претенции за трона. Не вярвам в конспирациите за убийството на Даяна. Имало е и други скандали, раздели и разводи в кралските семейства. Пък и кралицата няма реална власт да поръчва такива покушения.

Общи условия

Активация на акаунт