Звездни компромати - Март' 23

• 315 976
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 120
Именно, тази корона и за мен е голяма измислица и то в съвременния свят да има такива монархии.. все си мисля, че е въпрос на време да я приключат най-после и да спрат да отглеждат хрантутници...

Харесвам Даяна от образа, който и е изграден от медиите, обаче предполагам, че няма нищо общо с реалността за хората, които са я познавали.
Докато изкарват пари от тях ще съществуват.

# 121
Не мисля, че Даяна е била толкова идеална или светла. Била е обикновен човек, попаднал в леко абсурдната ситуация да не може да излезе от един нещастен брак - и най-обикновената жена може, а тя - аристократка и принцеса - не. Защото в началото на трудностите им с Чарлз и дума не са давали да се издума за развод. Мисля, че това я невротизира жестоко - ни напред, ни назад - ни шанс за щастие в брака, ни развод - и даже сигурно изобщо не е била бяла и добра в тоя капан (освен с децата си може би). Тя не е някаква светица все пак.

# 122
  • на село
Даяна никога не съм я харесвала, винаги ми е била
флегматична.
Чудех се как я определят за красивица, абе странна ми беше.
Камила определено си беше грозновата, сега доста  добре се справя целият екип щом започна да ми харесва Blush.

# 123
Май Хриси Гущеров лекинко злоупотребява със спиртните напитки и става агресивен и доста...хм...сексуален тогава. Та си мисля, че Светлето няма кой знае какъв избор и си ражда през година, две...Може и да го смята за комплимент, да се ласкае,  че той иска точно тя да му народи повече наследници. Това може жената, това прави. Чувства се значима така. Първото дете е Анелия Добромира, второто Добромир, третото Кристиан Валентин. Как ли ще кръстят четвъртото?

# 124
Май Хриси Гущеров лекинко злоупотребява със спиртните напитки и става агресивен и доста...хм...сексуален тогава. Та си мисля, че Светлето няма кой знае какъв избор и си ражда през година, две...Може и да го смята за комплимент, да се ласкае,  че той иска точно тя да му народи повече наследници. Това може жената, това прави. Чувства се значима така. Първото дете е Анелия Добромира, второто Добромир, третото Кристиан Валентин. Как ли ще кръстят четвъртото?
Би следвало Валентин или Валентина.

# 125
Аз съм толкова изненадана, че нищо от последните страници не е изтрито, че не мога да повярвам на очите си. Добре, добре ☺ Тук се води истинска дискусия, за разлика от другата тема 😃
Даяна е специфичен образ, който светът гледаше едва ли не като ангел. Естествено бе любимка на народа, защото демонстрираше невинност, близост до тях, докосваше ги някак. Преди нея кралското семейство са били (и все още са) откъснати от хората, студени, далечни. Че е била лабилна - била е. Едва ли си е давала сметка каква цена трябва да плати, за да стане принцеса. Колко тежка е короната. Как трябва да се научи да си затваря очите, да се показва по събития и да следва протокола и каквото й се каже. Смъртта й допълнително я направи “мъченица”. Уилям и Хари са харесвани (или поне Хари доскоро) основно заради нея и въпреки Чарлз. В Кейт хората виждат някакви наченки от нещата, които харесваха в Даяна (а и екипът много добре се грижи да ги подчертава) - че е момиче от народа, че обича деца, че е земна и мила… На Камила им отне 15 години да й чистят името и да я лустросват, че да стане поне малко от малко приемлива. И пак не я харесват. Чарлз си я обича, дупка проби в земята да се събере с нея най-накрая, но за народа му тя ще си остане любовницата, която им разби семейството.

# 126
  • София
Даяна има благородническо потекло много по-солидно от Чарлз, не знам защо всички я приемат едва ли не за човек от народа. Не е била обикновена, гледана е за кралица.

# 127
Като дете разбира се много харесвах Даяна, все още й симпатизирам по някои показатели, със сигурност й съчувствам. Но и за мен Камила е много по-интересна, забавна, тип човек с когото бих общувала, за разлика от невротичната Даяна. Булимичка, обсебваща, лабилна и драма куин. Естествено, за абсолютно всичко е виновен Чарлз. Ми не го вярвам това, такъв си й е бил натюрела. Очевидно и тъпкано му е върнала изневярата, много от любовниците й са били по време на брака. Звъняла 300 пъти за една вечер на семеен мъж, Боже... явно не й е пукало особено, как би се почувствала съпругата и дали няма да разбие нечие семейство.
Предвид доста свободният й личен живот, не разбирам интервютата, които даваше с навлажнени очи. Бракът й бил пренаселен, ми бил е, но не само Чарлз е давал зелена светлина.

# 128
Залагам на Валентина -Кристина Joy

# 129
Само да не е Василка-Добромирка, предвид близостта с Азис 😁

# 130
Като дете разбира се много харесвах Даяна, все още й симпатизирам по някои показатели, със сигурност й съчувствам. Но и за мен Камила е много по-интересна, забавна, тип човек с когото бих общувала, за разлика от невротичната Даяна. Булимичка, обсебваща, лабилна и драма куин. Естествено, за абсолютно всичко е виновен Чарлз. Ми не го вярвам това, такъв си й е бил натюрела. Очевидно и тъпкано му е върнала изневярата, много от любовниците й са били по време на брака. Звъняла 300 пъти за една вечер на семеен мъж, Боже... явно не й е пукало особено, как би се почувствала съпругата и дали няма да разбие нечие семейство.
Предвид доста свободният й личен живот, не разбирам интервютата, които даваше с навлажнени очи. Бракът й бил пренаселен, ми бил е, но не само Чарлз е давал зелена светлина.

Напълно съвпада и с моето мнение. Да допълня само, че Чарлз изглежда доста чепат и крив по характер, но Камила успява някак да балансира ситуацията. Дори започнах да го харесвам едва след като с Камила обявиха открито връзката си.

# 131
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за темата!
Чарлз като толкова е обичал Камила и не е искал уговорен брак защо не се отказа от короната.Въпросът е риторичен.

Бекъм

# 132
  • При семейството си
Даяна може да е грешна и с психични проблеми, но имаше душа и беше човек на фона на стадо рептили. Личеше си в снимките с обикновени хора. Наистина остави нещо след себе си в благотворителната си дейност покрай болните от СПИН и влиянието върху договора за борба с противопехотните мини. Кейт си носи дрехите, много е слаба и обича деца, толкова за нея...
В днешно време Крйт какво би могла да прави: да е доброволец в Ковид отделение, само че Ковид е заразен по въздушно-капков път, за разлика от СПИН или да отиде насред руините в Турция, от земетресението, или пък на първа линия в Украйна…мини избухват ли и с каква честота на тези места?!

# 133
Не мисля, че от Кейт се очакват подобни героизми Simple Smile. То не е и редно. Всъщност е хубаво кралското семейство да изпълнява обединителна функция извън политиката. Просто към тях има нереалистични очаквания и най-вече абсурдно любопитство към личния им живот.

Все пак тяхната монархия е на над 1000 години. Дали ще я запазят си е тяхна работа, но все пак - каква традиция.

# 134
О, не знам какво да прави Кейт, те дори и ПР-ите ѝ не могат да я направят интересна. Ще си носи дрешките, тиарките, брошката подарена от баба, ще се обсъждат косата ѝ и обувките ѝ, то друго съдържание няма.

Общи условия

Активация на акаунт