Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 132
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро!

Фил, дано бързо ти мине

Лайла, щом нищо не помага за този пърхот, по-добре да го види лекар. Други, което ми хрумва и може и да си правила вече е да обърнеш внимание във описанието на всеки шампоан за какъв вид пърхот е - люспест, на зърна, сърбящ и т.н. Когато аз търсех решение, отворих сайт на аптека и в търсачката намерих какво предлагат, прочетох и си избрах. Не помня обаче какъв беше, за да препоръчам
А този пробвахме последно и се отрази добре и на мен, и на Пантата, но в момента пише, че не е наличен. https://www.zoya.bg/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B8%D … _B8_D0_B2_D0_B0-s

Уми, стискам и за детето, и за теб!

Аз също вече не се шашкам за детско боледуване. Знам как да я лекувам. Ако не се повлиява , тогава тръгвам по лекари. И ако ще ми трябва болничен да я гледам , също отивам още ден първи.
Нещо шантаво в тази връзка е, че напоследък сякаш усещам интуитивно, че ще се разболее. До 2-3 дни преди първи симптоми съм с едно натрапчиво усещане, че не е добре това дете, макар да нямам никакви видни основания. И всеки път си казвам, че нещо си въобразявам, но до ден-два реално проявява симптом.

Хубав ден да имате!

# 106
Стискаме, Уми и те чакаме да дойдеш с добрите новини! Да оздравява и детето!
Те новините едва ли ще са по- добри, но се надявам да не са по- лоши .

# 107
  • Пловдив
Добро!
Днес много ще ми дойде кафето, ама...почерпка. Не мога през тел.да кача снимка! Ама как не го оправиха тоя проблем? Цццц...

Стискам палци!

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 09:44 от mystic woman

# 108
  • София
Мисти ме подсети да пробвам аз дали мога вече да кача снимка. Гледам, че някои качвате успешно. Явно е до профил. И в работата имаме подобен проблем. Част от акаунтите на служителите имат един бъг, аз включително съм в кюпа с бъгавите. Появи се преди Коледа и още продължава. Много ме нерви.

# 109
  • Пловдив
Тъкмо такова пия и аз Simple Smile През телефона не мога да кача, щото не се завъртат снимките...

# 110
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
счетоводството Wink

карамелита - 3 март
бобчи - 4 март
родива - 6 март
сирос - 7 март
тили - 8 март
Кротик, флорен, ре - 9 март
Донси + Нейо, Бърчето, anyyyone - 10 март
мид, аз, мьос, 13 - 13 март
вятър и мъгла, тарталетка - 15 март
ваичка - 17 март
веселинка - 18 март
уми зуми - 19 март
хелленн - 20 март
ренко и прити - 24 март
марулета, бадрулбадура - 27 март
бърди - 28 март
кайсийката - 30 март
мързелче - 31 март

записвайте се и свиркайте ако някой е пропуснат Simple Smile

след малко ще се опитам да ви кача нещо Wink
да се посмеете с мен. Simple Smile

# 111
  • Варна
Добро утро, общество! Simple Smile

Сирос, стискам палци. Малкият ми е с очен проблем - мързеливо око. От 6 месечен го водим при д-р Светла Николова. Тя го следи и му води лечението, и тя ще направи фиксиращата операция, защото все още има малък ъгъл на изкривяване, който се забелязва след взиране . Работи в очна клиника " Николай Чудотворец" - Варна и в детски очен център " Изгрев" -Варна.

За пърхот на мен ми помага само този шампоан.
Скрит текст:

Относно боледуванията на децата вкъщи аз съм по- притеснителната. Сакън да се не затрие Гана Балканска и наследството и. Хубаво, че мъж ми успява да ме балансира като прекаля. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 09:50 от floren

# 112
  • София
ДобрЕ, свиркам - аз вчера заявих дата 9 март.
Мартеницата ти кефи.

Като казах мартеница. Пантата вчера забравила да върже мартеници на съучениците си. Те й вързали, а тя си забравила нейните в раницата. Виж, на учителите се сетила да раздаде. На майка си се е метнала такава разсеяна. ♥️🤭

# 113
  • Пловдив
Лейла, ей с тоя гел /не омазнява и не е гаден/ оправих пърхута на тийна...беше тук там, като люспички...
https://galen.bg/alzeda-gel-p-v-parh0t-100ml

# 114
  • sf
Лайла, на 2годинки ли ще стане?
За пърхут- пробвала съм стрит аспирин , смесен с шампоана , усеща се веднага действието.

# 115
  • тук и там
Сирос, стискам палци за детенцето. На мнението на Фил съм-медиците са в София, покрай здравословните проблеми на баща ми се убедих в това.

Попи, какви езици  учите и къде ходите на курсове? Доволни ли сте? Аз зарязах всичко преди Коледа още и пак съм до кривата круша, ама трябва да мисля нещо за по-нататък и пак да я захващам..Confused.
ДобрЕ,  извади  тоз" път мартеница! Браво! И в типично арабски стил си я докарана- лъскава от всякъде..Grinning
Не се впрягам аз много за боледувания, ама това умение  се научава с първото дете и се прилага при второто..
Та за тези дето се шашкат-споко, ще се научите  да не се панирате  за второто!
Забравих какво щях да пиша още...
Хубав ден на всички!

# 116
Мерси за препоръките, момичета!Записах си всичко и почвам да пробвам едно по едно. Hug
Да,Донси,на 2 годинки ще стане. Blush

Не мисля да разбирам как ще е с "второто".
Не е за мене тая работа.

# 117
  • sf
Малии, как минава времето, пък аз си мисля, че още е бебе. 🙂
Трябва да ходя да плащам сметки. 🙄

# 118
  • Пловдив
Оплаквам се от сметката за вода...38лв Angry Ама кат разправям на МУ, че от казанчето си тече леко-полеко и ей на...резултата е на лице.

# 119
Аз пък си мислех,че по-голям 😂. Труден период си е от всякъде, но то лесен период едва ли има.
Лайла, за пърхота може да не са ок хормоните. Има ли вероятност да се миеш с много гореща вода? При мен това беше причината за сух, лющещ се скалп в предната част на косата. Беше ми направило впечатление,че лятото нямам пърхот, само през зимата. Почнах да мия косата отделно с хладка вода и проблема се реши!

Общи условия

Активация на акаунт