Фил, дано бързо ти мине
Лайла, щом нищо не помага за този пърхот, по-добре да го види лекар. Други, което ми хрумва и може и да си правила вече е да обърнеш внимание във описанието на всеки шампоан за какъв вид пърхот е - люспест, на зърна, сърбящ и т.н. Когато аз търсех решение, отворих сайт на аптека и в търсачката намерих какво предлагат, прочетох и си избрах. Не помня обаче какъв беше, за да препоръчам
А този пробвахме последно и се отрази добре и на мен, и на Пантата, но в момента пише, че не е наличен. https://www.zoya.bg/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B8%D … _B8_D0_B2_D0_B0-s
Уми, стискам и за детето, и за теб!
Аз също вече не се шашкам за детско боледуване. Знам как да я лекувам. Ако не се повлиява , тогава тръгвам по лекари. И ако ще ми трябва болничен да я гледам , също отивам още ден първи.
Нещо шантаво в тази връзка е, че напоследък сякаш усещам интуитивно, че ще се разболее. До 2-3 дни преди първи симптоми съм с едно натрапчиво усещане, че не е добре това дете, макар да нямам никакви видни основания. И всеки път си казвам, че нещо си въобразявам, но до ден-два реално проявява симптом.
Хубав ден да имате!
През телефона не мога да кача, щото не се завъртат снимките...

. 

Ама кат разправям на МУ, че от казанчето си тече леко-полеко и ей на...резултата е на лице.