Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 127
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 90
Сири, 🍀!
Лайла, на колко стана Дечко?
У дома обратното. Ако кихне дребната и ММ тича да се обажда на педиатъра.

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Театри, ще те вмъкна след малко, че съм на телефон сега
13, а честито! Това им е хубавото на орхитата - колкото повече не се занимаваш с тях, толкова по-добре се справяш. Wink Не я пипай. Тя си знае как да си го отглежда.

# 92
  • София
Сисун, и при нас беше така 🤣. Аз съм по-коравосърдечна.

# 93

Добро утро.
Още ли няма новини за Кло? Много я мисля.
Сирос,дано се оправи напълно детенцето. 🥺 Стискам палци!
Лейля,и ММ е същия за боледуването. Като му кажа,че не ми харесва детето,той ми отговаря-Всички са така. 🙄 Ама кво ме бърка мен другите как са?! Ич не се занимавам с него вече.
Едва станахме с дребната. Крепи ни мисълта,че утре сме почивка. 😂
Хубав ден! 🍀

# 94
  • София
Мерси за кафето, Ени! И аз я мисля Кло, дано ѝ е писнало от нас и да си почива.

Аз от днес съм в почивка. Мислех да правя основно почистване, прозорци, пердета, шкафове, ни ще се въздържа от толкова всеобхватно изхвърляне. Първо е мокро и студено, второ имам да пера поне шест перални и да готвя. Трето, това ще ми е единственият почивен ден за следващите десет. Утре МН е в нас, т.е. ще иска да излизаме/пътуваме/не спим. После събота и неделя тренировки и мачове на дъщерята, т.е.такси. Неделя и роднински рожден ден. Понеделник тръстиката ще ме чака настървена рано от зарана. Та така.
Дъщерята е пуснала в сушилнята дрехи, които не са за там. На мен ми е смешно, тя се чуди защо не се ядосвам. Ми който не работи, той не греши. Голям праз.

# 95
Сиси,средата на април ще навърши 2! Heart
Ени,и аз това чувам.Всички са така,всички боледуват, "а еди-кой-си водиха ли го на лекар,а,а .. ".
Вярно,че аз прекалявам и може би единственото за което се радвам ,че не шофирам,е това че щях да съм постоянно при доктора. Joy

Кло и аз я мисля,дано всичко е наред!

Отваряйте прозорците за топла баницаааа!

# 96
Добрютру!

Хайде сега си представете, че мъжете ви реагираха така като вас когато детето не е добре. Щеше ли да ви донесе успокоение или да ви притесни още повече? Не е лошо единият да е по-лежерен, най-малкото отвлича вниманието от притеснението като ви ядосва с непукизма си.

# 97
  • France
ДобрЮтро, мацки.
Сири, май само в София има медицина. Да видят и с какви лещи работят, защото има поне 2 типа. Да сложат най-модерните. Не, че има сигурност, че ако си платиш по-скъпото няма да ти сложат някаква пиратска, китайска евтиния - справка майка ми.
За Кло и аз си мисля. Дано всичко да е наред там.
За разни банални сополи и кашлици вече въобще не се стресирам. Но всичко, което излиза от тази рамка много ме притеснява.

# 98
Ули,аз не съм от паниките и поне 4-5 дни си я лекувам сама вкъщи,т.е. не тичам за всяко нещо на лекар. Но той си е свикнал,че аз все се оправям и все не му се вярва да е нещо сериозно. Обаче се случва,а той и тогава реагира дебилно. Това ме вбесява. 😁
Бър,я молА ти сЪ! Никакви прозорци и чистене,рано е. Почивай,времето е само за книжка в леглото. Аз ще излизам де,че имам работа,но следобяд ще полегна.

# 99
Права си,Ули,добре че сме в двете крайности,че иначе щеше да е оле мале.

Пореден пост забравям да ви питам.Имам някакъв гаден и упорит пърхот, с който не успявам да де справя.Преди чудесна работа ми вършеше шампоан Низорал и от време на време го ползвах.То и пърхот имах от време на време,сега обаче се задържа дълго.Пробвала съм всякакви шампоани,и скъпи,и евтини,води,които се пръскат в скалпа и подобни.Та,ако някой има опит,моля,споделете.

# 100
Между ситуацията с лелиното на Сирос, което ще се оправи “само” с 2 операции и спокойното приемане на баналните детски болести, има доста голяма разлика. Аз също не разбирам шашкането при второто.

Днес имам работа за целия китайски народ. И някакъв завъртян казус. И два курса. Вторият ще свърши в 22h. А ММ ме събуди в 5:15. Оммм.

# 101
  • France
Аз май съм с конюнктивит. Ще отида до аптеката тази сутрин.

# 102
Дано нещата с окото на детенцето се оправят по най-добрия начин.

В къщи аз съм хладнокръвната. При здравословен или друг проблем реагирам и действам спокойно и без паника, фокусирана да намеря начин да реша проблема. Сривам се психически, когато лошото премине. Благоверния пък е паника и параноя за трима.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 09:09 от Mößbauer-Effekt

# 103
Сирос, много силно стиснати палци от мен!
Вай, да се оправяш! Добри, също!
Дали детето не се събуди с гърлобол , сополи и 37,1 температура?! Излишно е да казвам, че планираме( хме) пътуване.Ще седи сама цял ден и ще я мисля.Голяма е, но все ми е свито.Тъпо ми е, че не сме си ходили от НГ и се надявах да си идем за 3 дни  Sad
Не пускайте палците за мен, моля.

# 104
Стискаме, Уми и те чакаме да дойдеш с добрите новини! Да оздравява и детето!

Общи условия

Активация на акаунт