Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 122
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 75
Да се оплача, че отново е вечерта преди събирането на боклука, ММ е на курс, а кучето снове нервно насам-натам, подканва и се готви за битка с имагинерен противник.

# 76
Стискам силно палци всичко да е наред с  детенцето, Сирос!

# 77
  • France
Сири и аз стискам силно.
Хич не ми е празнично днес с таз катастрофа. Толкова е ужасно.
Панди, хвърляй го!

# 78
Сирос,дано са поправими и обратими последствията!Милото лелино,горката му майка 😥

# 79
Благодаря, другарки!
Минала е операция успешно, но е направил перде и ще има втора, да му сложат леща. Майка му ясна, според таткото, всичко е шеС. 🥴
Ако имате препоръка за добър детски очен лекар, клиника, ще съм благодарна. Така са им казали лекуващите, да търсят 🤐
От селското спешно снощи, са ги изпратили по живо и здраво с болкоуспокояващо, да изкарали ноща. 😡

# 80
  • Пловдив
Сиросче, дано се разминат...за сериозно нещо знаеш, направо в София. Друг вариант е болницата на Пещерско.

# 81
Сирос, Александровска болница знам, че е с гурутата по детска офтамология.

# 82
Чироз,веднага едно след друго ли трябва да са?
Успешен отзив,мога да дам за Турция.След цялото четене за Варна и Пловдив.Различни неща са със сигурност,но ако има дори и малко време е добре да се пита и там.

# 83
  • София
Сиросче, горкото мъниче! И аз като Попи Александровска знам, че са добри детски очни в София.

# 84
Ейх, тез деца, бе...гледай сега ква беля, горката му майка.. За бащата няма коментирам,  че и аз имах един, дето все не виждаше проблем за нищо, относно боледуването им. Сирос, дано се оправи детето напълно, горкото.

ДобрЕ, за пръв път орхидейчето ми има цветонос 🙂 То и аз за първи път се сблъсквам де с такова нещо...само бях чела как на хората им орхидеите имат такива неща 🤣 Та сега? Кво праЙм 😂 🤭

# 85
  • Mediterraneo
Сколасах да се тупна в темата, честита да ви е Марта!
Дата съм си избрала 15, мерси.
Сиросче, да се оправя дребосъчето!
Месецът ми започна ударно, пу-пу. Моята надежда трудно я виждам, ама понякога има проблясъци.

# 86
Хем се възмущавате, хем ги гледате.

+ едно.

С риск да решите, че съм несъпричастна към хорското нещастие- последните години при подобни трагедии въобще не ровя за инфо, нито гледам репортажи. Това е моят начин да се справя с лошите неща, случващи се по света. Нито за актуалната катастрофа отворих статията още като излезе (ясно, че се е случила трагедия, подробности, които само ще ме натоварят- не са ми необходими), нито съм се интересувала активно покрай ужаса в Турция.
Съпричастна, обаче, съм.
Но новини нито ще следя, нищо ще търся допълнителна информация в мрежата относно случилото се.

Сиросче, стискам палци всичко да мине и да замине, да остане само лош спомен.

# 87
  • Euskal Herria
Честита Баба Марта, вещички!

# 88
  • София
Чироз, с цялото си сърце се моля всичко да се оправи с оченцето.

# 89
Честита баба Марта!

Ох,милото детенце.Горката му майка.Сиросче,стискам палци силно!

И мойто ММ никога не вижда проблем,когато детето боледува,едва го карам да отидем на лекар.Вбесява ме.

Май и днес ще бъде студено,а хич не го понасям нещо напоследък тоя студ и дъжд.По цял ден кукаме  с Дечко вкъщи.

А,Вайче,да влизаш в редиците на оздравелите! Hug

Общи условия

Активация на акаунт