Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 148
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро , Лейдис!
 Сирос , стискам палци за дететнце лелино!
Уми, и на вас!
  И на всички,които имат нужда.
  ДобрЕ, може ли да дойда да вися на терасата като мартеница, само и само да съм на слънце?
   Това време ме смазва.
  При нас кубик вода е 5 кинта вече. Затова тази година никаква градина. Пълня си басейна и толкоз. С дребосъчка ще се плацикаме, а домати продават бабите на пазара.
   Каката ич не ми боледуваше.Тя е с ниска телесна Т , като стигне 36.5 значи е вдигнала.Обаче брат ѝ ми разказа играта. Не съм се шашкала  , но като мине каквото мине и се сривам.А при него пневмонии , ларигнити,броноспазми, съмнение за менингит на 3 месеца, накрая порок на сърцето, за който нямаше добри перспективи.Слава на Бога и на докторите в чирковата болница , здрав и прав млад мъж.
    За внучката се шашкам много, параноично. Добре ,че си има разумна майка и баща. Обаче, нали живеят над нас , лудата аз, като не мога да ся , цяла нощ съм като лалугер - само се ослушвам дали плаче, коя точно врата се отваря, дали се ходи напред - назад, дали плаче. Айде да вземат вече да се изнасят,че да мирясам.

# 121
Мисте, взимайте мерки. И аз много се дразня на по-високи сметки заради такива неща.

Уф, сметки, данъци, аман. Висят ми за плащане данъци, но ще изчакам да понамалее сметката за топлото и тогава ще ги плащам. В тази връзка, кога излизат данните за данъчните декларации в НАП? Май след 10.03?

Пак съм в режим на неспане. Снощи се въртях до 3. Днес главата е камбана. А работата прелива. Да минава и днес, поне спешните задачи през деня ще изчезнат в следващи три дни, за да обърна внимание на другите и да приключа с едната от тях.

Палчетата са стиснати за всички в нужда!

# 122
  • София
Фил и Марулетка 🤣 с историите за бенджамина и откритото съкровище ми оправихте деня 🤣.
Марулетка, насади лимон. При поява на нов внук, ще се развие страхотно.

# 123
Мисте, бели кахъри са. Хич не си го слагай, да сте живи и здрави

# 124
Фил и Марулетка 🤣 с историите за бенджамина и откритото съкровище ми оправихте деня 🤣.
Марулетка, насади лимон. При поява на нов внук, ще се развие страхотно.
   Внука да е мъжки ли?
   Моят син беше Макс и Мориц в едно като малък. Със съседите нямаме ограда, но техния двор се ада един метър по-високо от нашия. Влязъл нашия у тях, пуснал маркуча на външната им чешма и учил едно котило малки зайчета да плуват.Добре, че имам страхотни съседи!!! /мъжът де, жената е отврат/. От другата страна съседката е много свястна жена. Много спокойна и щедра, децата я обожават. Нашият кибичеше все у тях. Научила го да ходят заедно за яйца . По едно време ,без да съм купувала аз , у нас все имаше. Мислех , че ММ се е прежалил и е влязъл в хранителен магазин и след един спор как може да спре за яйца , а да не купи хляб се чатнахме. Последва конско, срам, извинения към съседката. А тя разправя,че го е видяла, той ѝ се обажда - лельо М. , отивам за еченца. Донесе ги у нас, а после ѝ ги носи на нея да му ги пече на печка на хартия. Аз му се карах, че яде у тях, защото у дома има ядене , а и ми е неудобно. А той като я види по двора , една мрежа около метър ни дели , и казва " Лельо М, ти каниш ли ме?" . Отношенията ни са такива,че тя с радост му сипва една купичка ядене, оставяла съм ѝ го да го гледа. Много си помагаме.Сега тя има внучета във Варна, като прави колет, ако не стигнат пресни Еченца, аз давам. Нейните дъщери са отраснали на ММ при баба му.

# 125
Пффффффффф, изпих последното кафе, каквото има вкъщи. ММ хубаво напълнил буркана с кафе, но не ми е казал, че пакетът е празен. Съответно- не съм го включила в списъка. Сега, вместо да направя йога или да се проветря навън из парковете преди РС, ще ходя до магазина, а както знаете- това ме напряга заради камарата време, която губя. Защото освен кафе, ясно, че ще се замотая да купя това- онова. Т.е. свободното ми време си заминало.
Отделно, искам да огледам да взема някакъв комбиниран сешоар с различни с приставки за 8- ми март на Първородната. Аз имам всевъзможни уреди, които тя при нужда ползва, но така или иначе наближава времето, в което тя ще се отдели от нас (тук леко хем подсмрък, хем горда майчинска доволна усмивка), та не е зле да започва да стяга неин си "пакет" неща, които ще разнася със себе си по света.
Просто не го бях планирала за днес...

Добри, как си към днешна дата?

# 126
  • sf
Мазах едни пъпки на кучо с едно лилаво лекарство и се омазах яко, а няма миене. 😆

# 127
Сис,проверявах хормоните скоро,ок бяха.Питах изрично ендото, проблемите с косата и кожата не идат ли от там,тя каза не.Да съм проверила витамини и най-вече вит. Д ,ама сега нямам времето и ресурсите да ходя да изследвам.
Мисля,че не се къпя с гореща вода и все пак е възможно.

Разходихме се ние,времето не е толкова лошо,но леко пръска дъжд.

# 128
Момичета, благодаря ви!!! Не са розови нещата, ще ми взимат биопсия от шийката, но има вероятност да не е толкова черно всичко, колкото на мен ми се струваше и всичко да е лабораторна грешка.Дано!!! Hands Pray

# 129
Уми, това е много добра новина! Ще стискам още палци, до окончателните резултати.

Лайла, не помня дали ти си в България? В Омед има непрекъснато ваучери за витамините за много лаборатории, някой път и на половин цена излизат.

# 130
Дано!!!!!

# 131
Уми, търпеливо ще си изчакам добрата новина. Нищо, че ти не вярваш, че ще е изцяло добра.

Прочетох ви, разсеях се малко. Обратно на тръстикен.

# 132
Проблемите с косата и кожата винаги са свързани с хормоните и когато ендокринолог го отрече го сменяш! Друг е въпросът,че читав ендокринолог ( и не само ) много трудно се намира!

Уми,🍀🤗! Всичко ще бъде наред, ще видиш!

# 133
Уми, палчетата са на фльонга, всичко ще бъде наред! Силно вярвам Kissing Heart

Сиросче, има ли новини от дечко?

Немисеработинемисеработинемисеработи Head Band Чак ми минават мисли да се метна на ОИ, само и само да не работя.

# 134
  • Пловдив
И мен мий почивно...довечера сме на РД на колежка.

Уми, стискам още!

Добре, да не е вестибуларния нещо...? На мен от време на време също ми се мота главата.

Общи условия

Активация на акаунт