Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 166
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 150
Панди, преди два дни трябваше да попиташ.
Най-сетне се намотах и спретнах една зеленчукова супа с каквито зеленчуци имах. Сигурно само аз ще си я ям, ама поне зеленчуците да не стават зян.

# 151
  • Somewhere in the World
Eхаа, Търти, ама си си талант...Heart Eyes
Честито , Сис -и аз завиждам НЕблагородно!
Сири, чакаме добри новини на леля за златото Hug
Уми,и от теб !
Оплаквам се, ма много се оплаквам от роднини...ама няма как да ги отсвиря, щото продаваме общ имот. 2 години ги чакам да се намотат, накрая намерих брокер и за 2 седмици намери купувач. Сега сме на етап да разчистим апартамента и аз предложих да наемем хора-леле като скочиха срещу мен! КАК съм щяла да допусна всичк ода се изхвърли! То имало здрави електроуреди и чаршафи и покъщнина! Аз не искам нищо от там - само ще се разстроя ако ида, то като го няма човека, за какво са ми вещите? Обаче как да го обясниш....Пфу

# 152
Прити, не се ядосвай. Казваш им докога трябва да е разчистен апартамента и ги оставяш да се оправят.

# 153
  • София
Сис, честито! Страхотна е.

Търто, талантлива гад такава, прекрасна си!

Уми, не пускам палчетата. 2019 и аз така се бях спекла, чаках си хистологията от полипите и накрая всичко се оказа наред! И при теб ще е така!

# 154
Ние тази вечер ще сме на пържени кюфтета и зелена салата. В някой от почивните дни ще нанавивам лозови сарми. МУ си е приготвил шкембе да си прави. Открадвам крилата за някоя от вечерите. Друго не съм измислила.

Сис, честито! Много е красива!

Прити, задай им някакъв срок, до който трябва да се разчисти и като много държат, да ходят да чистят.

Тази седмица ми минава като на сън. Енергия - 0. Смотано ми е, нищо не ми се прави, мрънкащо ми е. Пропадам в някаква дупка, дано успея по-бързо да изпълзя. Не се харесвам така.

# 155
Каква малка сладка ръчичка има до цапаницата на Тринки.

# 156
  • София
Благодаря за идеите за готвене, момичета!

Тринки е талант. Няма да спра да го повтарям никога, защото го мисля искрено. Но и аз първо ръчичката пред платното загледах! ♥️

# 157
  • Наблизо
Здравейте!
Избирам 10ти.Много ни е важен денят.

# 158
Аз си изпросих да ми сготвят. Тийна няма да излиза днес и ще врътне едни бъркани яйца с луканка, сирене и лук.
Уми, добра ще е новината! Казах!
Аз всяка година задължително ходя на профилактичен преглед, задължително с ехо, цитонамазка и колпоскопия. Олеквам със стотина лева, но ми е по-спокойно. Идва един добър лекар онколог от Плевен, от нашите гинеколози в града не съм доволна. Първата година при тоз лекар, като мина прегледа и ми каза разни нещица доктора и ме гледа леко с укор, все едно защо не ходите на лекар редовно. Аз го послушах, послушах и накрая казах всяка година ходя. Той само ме погледна, тежко въздъхна и нищо повече не каза.

# 159
Аз всяка година задължително ходя на профилактичен преглед, задължително с ехо, цитонамазка и колпоскопия. Олеквам със стотина лева, но ми е по-спокойно.

Аналогично. Напоследък даже и на 10 месеца някъде. Което ме подсеща да се обадя да си запазя час, че не е толкова лесно, дано месец не е прекалено късно вече.
С мамолога схемата е същата.
Години наред, не помня вече от кога всъщност.

Уми, всичко ще е наред! Hug

Боли ме глава цял ден...

Врътнах спаначена супа с нахут, преди малко изядох една паница- уникална е станала. Не си сипах втора единствено, защото ме домързя, честно казано. Grinning От вчера имам и наденица с картофи на фурна. За утре вече трябва да го измисля.

Дадох си сметка, че днес съм се била пременила като мартеница. Grinning
Скрит текст:

# 160
Може ли да помоля за рецепта за спаначената супа с нахут,
Аз целенасочено вчера и днес съм облечена като мартеница.
Четири дневна работна седмица, а все едно беше десет дневна!

# 161
Ние днес сме на леща със скариди, май по рецепта на Тили беше. И има изостанали спагети от снощи. Аз няма да вечерям, че съм на курс, ММ е подкарал една дъска с мезета, та няма да го мисля. За утре пиле с нещо…сигурно картофи. Лошото е, че сме на тържество преди обяд до обяд и ще трябва със закуската да сложа и обяда.

# 162
Hellen, споделям усещането за работната седмица.

Не са добри новините за моето мишоче. Много голямо възпаление, перде. Лекарят е отказал прогноза. 😢 Не пускайте палците. Милото ми мишоче, направо....

# 163
Сири, стискам 🍀!

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 21:37 от Sissy

# 164
Втората от мен.Пролетна ми една такава,аз обичам шарении,де.

Чироз,стискам.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 19:20 от krotik

Общи условия

Активация на акаунт