Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 186
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 165
Стискам палци, Сирос!

Сиси, послушай таткото.

Аз днес се борих за часове за физиотерапия и лимфен дренаж при искания от нас физиотерапевт. Трябва да се започне веднага след операцията, ще е дълго възстановяване и е много важно специалиста да е добър. Този е натоварен, но успях да се добера до часове с известно количество кандърми и половин октава нагоре. Когато става въпрос за здравето на децата, не ми дреме да се излагам.

# 166
  • София
Сиросче, стискам! ♥️🍀

Сис, на мен и двете ми харесват по различен начин. Първата е по-елегантна и семпла. Аз харесвам елегантни и семпли дрехи и тя ми допада една идея повече от втората.
Втората пък е свежа и сладка, в същото време не е ежедневна, така че е подходяща и за събитие.

Мьос, браво, че си се преборила! Дано всичко мине по вода!

# 167
Сирос, стисвам още по- силно! Hug
Попи, да, "моя" е тази супа. Grinning Да разбирам, че се е харесала?

Хелън, няма рецепта, винаги импровизирам, ще се опитам да напиша какво направих днес-
Скрит текст:
във вода (имах зеленчуков бульон приготвен преди това) сложих два стръка селъри да поврат, докато режех пресен лук и моркови, извадих селърито, сложих зеленчуците, да - и накълцана на ситно сушена червена чушка имах, та и нея сложих; като повря всичко заедно около 5 минути- сложих консерва домати, шепа фиде (може и без него, може и ориз да е, може и картоф- два, а може и въобще да се пропусне каквото и да било), две консерви нахут (прецеден и изплакнат), накълцан на ситно чесън, пакет пресен спанак, май около 500 гр беше (може и замразен), капакът върху тенджерата и изгасих котлона. Ако обичаш и ти се получава- може и застройка на направиш. Ако си фен, може и настъргано тофу да сложиш. Може и да не. Simple Smile При сервиране предлагам кисело мляко, сирене, евентуално настъргано сварено яйце... Аз моята купаня днес я хапнах залята с кефир. Импровизация здрава, но успешна. Grinning

Сис, първата ми идва много "измита". Дъщеря ви май е светличка и сякаш леко ще се губи в нея. Затова съм за втората.

Търти, за не знам кой път- страхотно ти се получават творенията, стра- хот- но!!!

Аз май шСи сипя.

# 168
  • USA
Сиросче, няма да пускам палците, докато не кажеш Hands Pray
Горкото лелино мишоче, милите родители Flowers Four Leaf Clover
Уми, Вай Hug Flowers Four Leaf Clover

Сис, първата рокличка от мен Heart Eyes
Завид за картината Gift Heart
Тринки, искаааам и аз Sob
Бърди, изпълзявай от дупката на светличко Hug
Добриня, мартеничката е трепач Heart Eyes А мен ме запиши за 8-ми.
Тили, наспорт Wine Glass
Аз отворих сладоледчИ за разхлаждане Sunglasses

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 18:05 от SkyBlue

# 169
Благодаря ви, дами!

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 21:36 от Sissy

# 170
Сиросче, не съм пускала палците, милото дете, не ми се мисли и на вас какво ви е.
Имат ли възможност до София да отидат? Дано успеят да намерят начин.

# 171
Сис,и втората и третата.Ако може и двете. Smiley
Моделката я харесва.

# 172
В София са, Ули. Не знам, дали на правилното място. Confused
Благодаря на всички! Heart

Сис, татковата рокля.

# 173
Сиси, не мога да реша аз между първите две. Третата по-скоро не.
Сякаш втората е една идея напред

# 174
Третата много ми харесва.

# 175
  • София
Благодаря ви, дами!
Последно, обещавам 😜

Sissy, преди години така се колебаех между 5 копринени блузи (дефицит бяха тогава) и баща ми се съжали и ги купи всичките. Simple Smile
Всички роклички са прекрасни, вземай ги и трите.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 20:06 от АРТЕМИС

# 176
Артемис,  радвам се да те видя тук Blush

# 177
  • София
А, случайно попаднах, но ми харесва. Simple Smile Вещерско ли е, за мен е. Simple Smile

# 178
Дано са на правилното място, Сиросче, дано.

# 179
Не мога да си позволя да ги взема всички, скъпички са, а и ще са за един път само, затова питам 😂🤗🥰
Мисля ,че вече се ориентирах!
Благодаря ви , дами 😘

Общи условия

Активация на акаунт