Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 199
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 195
Според мен зеленчуците не по ничия рецепта (освен по нашата си народна). Ама понеже малката щерка не яде скаридите, та да има нещо освен лещата вътре и за нея.

# 196
Направо завиждам, че яде леща.
Моето дребното се е научуло да вика "яки" и днес като й предложих от зеленчуковата супа това ми рече. Хем уж заедно я готвихме. Големият и той. И за леща така ще ми кажат Rolling Eyes

# 197
Аз като от "Селянинът с колелото" май беше- супата без лук яде ли се? Така де, там за кюфтета идеше реч.
При възможност винаги слагам лук, морков, чушка, целина... да има. Само като се сетя, че едно време им виках "водорасли" и дядо ми избесняваше...- приемаше го като обида към труда на баба ми. Сега и аз бих реагирала като него.

След 100 грама от любимия ми скоч и купичка осолени бадеми съм мноооооооого близо до нирвана.

Хайде, Хелън! И аз от вчера започнах уж, ама ето- днес дРъво. Утре, надявам се, ще компенсирам и с разходка, и с тренировка. Че уикенда май ще сме по френско и пак ще има саботажи.

# 198
Ули, пу-пу, не се оплаквам в това отношение. Скариди не яде, но традиционни простички манджи си хапва. Голямата ми беше по-сложна, защото отказваше на периоди я картофи, я риба, я нещо друго.

# 199
Наспорт!!!
Изпуснах роклите...
Ще лягам.

# 200
Пуу, моето вдигна 39,2 тази вечер.Пробвах метода с завиване да я изпотя, то по зле стана.Кисела, мрънка..Баща ѝ и той.Скарахме се.Оцет, вода- поспадна.Дрфмрм двете в хола на ъглов диван.Пригитвила съм хексалгин ако видя зора Дано да не.Баща ѝ спи в спалнята - сърдит.
Сирос, не пускам палците.Благодаря на Вас за стиснатите :*

# 201
  • Fairbanks, Alaska
Аз като от "Селянинът с колелото" май беше- супата без лук яде ли се? Така де, там за кюфтета идеше реч.
За кюфтетата и лука е от "Вилна зона". Репликата я казваше Георги Русев.
https://youtu.be/E3ZiwiMwuG0-на 15:55 минута.

# 202
Уми, аз я отвивам и разсъбличам. Завивала съм я като кара някакъв вирус с ниска температура-34 беше и беше студена цялата. Но гори ли само охлаждане плюс мокри чорапи за кратко.

# 203
Абе, редувам Нурофен с Панадол (/ефералган.Днес за пръв път взех ефералган,че Панадол много не и действа, а Нурофен изкарва 3 часа. Сега дадох, че 38,6, а ми се ляга вече.Ковид ли е, грип ли е,що ли не знам?! Спи ми се, но сън не ме лови...Да има човек какво да мисли.
Редактирам се, че съм последна .Тоя ефералган за 30 Мин свали с градус и я изпоти.Такова нещо не ми се беше случвало с други парацетамоли.Пу-пу

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 00:21 от umi zoomi

# 204
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
счетоводството Wink

карамелита - 3 март
Скрит текст:
бобчи - 4 март
родива - 6 март
сирос - 7 март
тили - 8 март
Кротик, флорен, ре, пантичката (зло да я забрави) - 9 март
Донси + Нейо, Бърчето, anyyyone - 10 март
мид, аз, мьос, 13 - 13 март
вятър и мъгла, тарталетка - 15 март
ваичка - 17 март
веселинка - 18 март
уми зуми - 19 март
хелленн - 20 март
ренко и прити - 24 март
марулета, бадрулбадура - 27 март
бърди - 28 март
кайсийката - 30 март
мързелче - 31 март

записвайте се и свиркайте ако някой е пропуснат Simple Smile

дописах и скайчето Simple Smile дано никой не съм пропуснала.

сирос, всички палци стискам.
уми и за вас.
като прочета или чуя за болно детенце и ми прескача сърцето. Sad

сис, не видях рокличките, но ако е еднократно и за повод, избери най-принцеската: къдри, воали, буфани...
не помня коя от племенничките искаше "фръцкава" рокля - с клош пола, та като се завърти да прави "фръц".

днес е денят на карамелитка Simple Smile Simple Smile Simple Smile при нас сега е 27 градуса, очаква се да стане 32 през деня Simple Smile слънце, без намек за облаци.

и честит национален празник Simple Smile Simple Smile знамето се вее, мартениците ще раздавам утре, когато се видим с колегите на половинката.

# 205
Уми,аз съм много доволна от Ибупром сиропче. Доста по-силен е от Панадол и не се дава по 15-20 мл. 😁 За 6 години дозата е 3,75. Че то моето е капризно и хич го няма с лекарствата,та гледам все да са вкусни,възможно най-малко мл. и пр. Панадол не съм купувала от 3-4 години май. Дано да мине леко нощта и да се оправяте бързо.
Сис,на мен втората и третата рокличка ми харесаха,но която избереш,все ще е принцеска Беболина. 🥰
Добре дошли на новите попълнения. (За малко да напиша попадения. 🤣 Спя вече...)

# 206
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Wink чакай да ни натиснат карастанчовите и набързо "попълненията" ще станат "попадения".
Wink

# 207
Ейха, Сис, намери си мястото моята цапаница..а малката лапичка до нея мн сладка 🥰 Не видях принцески рокли...ама съм сигурна, че нащо ще е най-убууту 😍

Мързелотова, за теб също съм нацелила подобна на Сисената..Процеса е задвижен..трай за убусТ ☺️🙂

Сири, много се разстроих за тва детенце. Дано, ама дано наистина успеят да помогнат..
Уми, спокойно, ще видиш, че е било излишно. Знам си аз 🤗

Значи, другарки съобщавам на вещерският мегдан- съм си наумил за всички ви да мацна по нещо. Ей, така, хем да си имам задачка, хем да зарадвам вещерска душа 😂 иии наистина ми е кеф 🤗 Та, за някои чета предпочитания тук и следвам някакъв порядък. Исках да кажа...голяма цапаница ви се пише 🤣🤣

Честит празник! 🇧🇬
Иии лека ви нощ..че окъснях аз..отново 😁

# 208
  • Наблизо
Добро утро🧙♀
Добри,мен си забравила..избирам 10ти,че ни е много важен ден.
Сирос,стискам всички палци за мишочето..
Станах в 6,а домочадието спи и се гушка на леглото.
Моя сестроприятелка вчера загуби котето си и тук ,като прелитах страниците,някой споделяше за своето..
Аз вчера почнах нови медикаменти,надявам се да помогнат,че половината от докторите на които ходих,не са съгласни с лечението,но друго не предлагат.

# 209
Добрютру!

Днес е само за книжка в леглото Simple Smile навън ръми тихичко и е мрачно. Тук-там се среща някой, разхождащ куче Simple Smile те нямат избор Simple Smile

Бютифъл, пропуснала съм, от какво те лекуват? Ако ти се отговаря, разбира се.

Да ви препоръчам сравнително добър сериал: Alaska Daily с Хилари Суонк. Има какво да се желае, но за такива като мен, които не са големи фенове на трилъри, но харесват разследвания, е чудесен.

Общи условия

Активация на акаунт