Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 221
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 325
Мисте, и аз не искам утре, поради същата причина. Ей я, неделята мина.
За питките, направи на топки и готово. Или голяма топка. Личи, че съм минала около майсторките 😄

Мързел, стягай се в кръста, да минава бързо. На снимката виждам пилешка супа, яйца, пиле на грил...

# 2 326
Женско време в Южна Германия - дъжд, вятър, студ, слънце, жега и пак отначало.
Непланирано се озовахме в Тюбинген и много се впечатлих . Много красиво - стар университетски град, академичен дух, история във всяка керемидка.

А това е студентско общежитие:

# 2 327
Баси!
Ся до кога ще е светло?

# 2 328
Баси!
Ся до кога ще е светло?
Докато мръкне 😂

# 2 329
Дълго, та да заспиш късно, а утре, да станеш с час по рано. Ако си късметлийка, ще събереш 4 часа сън. Rage

# 2 330
Ох, то май никой не иска утре. Ама аз и днес вече не искам.

Размазах се от ОИ - навивах сарми с лапад (МУ като видя листата и ориза каза, че все едно суши правя), изпрах и прострях не знам колко дрехи, изтърках банята, пуснах прахосмукачка и минах с парцала. Чака ме едно свинско, което още не стм решила как да готвя, и прибиране и сгъване на дрехите.

Надишах се хубаво с препарат, и без това ходя като зашеметена и не знам къде стм, сега съвсем Joy

Неделен цветен поздрав
Скрит текст:
Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 09:12 от Birdflower

# 2 331
Бърд, чуден поздрав Heart Eyes
За сармите си избери наказание, лошава жено!

# 2 332
Мьос, много красиво и идилично! Много обичам такива цветни къщички.

Сиросче, малко наказание ли е, че вчера се врях по разни трънаци да бера листа, с едни крави даже се сблъсках.

# 2 333
Малко е, не се приема. Кравите не хапят.

Мьос, много хубаво. МН все ми разправя за немските села и как нашите в сравнение с техните са толкова мизерни. Confused

# 2 334
Аз мойта орхидея я пресях цъфтяща.Нищо и няма.Още цъфти.Ей я на

Аз пица ще правя.Малката имен ден има днес .И по нейно желание,тва ще е.Да ми е жива и здрава, но ми къса нервите ката ден.Не знам до края на пубертета как ще издържа...И пак казвам- жива и здрава да ми е!

# 2 335
Уми, жива и здрава да ви е! Ще мине пубертета, стискай зъби, не много силно и спортувай редовно с малка гира. Оммм...
Тийна го включих в чистенето. Остана къпането и още една пералня. Оммм...
За понеделника не ми се говори, ама ще дойде с бясна скорост и няма не искам, не ми се работи....

# 2 336
В такова общежитие искам, не в наще коптори...

Донсита, малки и жълтички са били бая по-новоизлюпени... сега са пораснали ... заприличват на кокошчета вече...
Сирос, а що не видя тоновете курешки, които ще рина, м???

# 2 337
Мързело,  за две три пилета, кора яйца, ще дойда лично, да те отменя в тая тежка задача.
Много съжалявам, че няма къде, да гледам две три кокошки. Няма да хвърлям храна и ще си имам яйца.

# 2 338
Добрах се най-после до компа и съответно се нацелвам в изповедалнята, да се поФаля, че за разлика от вчера днес нямам грам главобол! ПУ, ПУ! Вчера се сцепих… От сутринта, докато си легна, ме покъса, тая куха манерка. В ресторанта се дрогирах 3 пъти, ма пиех дрогата с воТка. Като се прибрах пак се назобих, но осъмнах без свирепи кучета да си уреждат среща в мозъчната ми кутия.
Скрит текст:
Събудих се къмто дванаЙсе, дванаЙсе и нанайсе, ново време. Изпълзях до ръба на леглото и разбрах, че без хладен душ (тоновете кафе се подразбират) няма да мога да функционирам. Замъкнах се в банята и след втората минута започвам да се осефервам и ми просветва, че в психодиспансера е тихо – не се мярка никакъв персонал, нито щъкат пациенти.
В главата ми нахлуват думите и музиката на Елена Ваенга- Снова стаю адна, снова курю мама, снова, а вокруг тишинАААА…. Пея  от сърце и с пълно гърло и изведнъж – ДУМ ДУМ ДУМ по вратата… Карамелоо, стрък маносан, нормалните хора още спяяят.  Халапеньо това.
Намалявам струята на душа и процеждам лукаво, ако нормалните спят, по тая логика требе да си станал отдавна, муцунка медена.
Той- ще ти изтръгна гласните връзки и ще помета с тях до Елада, до древна Спарта ще стигна, ако се наложи, но ти повече няма да имаш глас, само ще мучиш нечленоразделно!!!
Аз -  Мамина туршия захросана, че на мен не ми требе глас, да общувам с вас, достатъчно е да имам пръсти, дори само един конкретен пръст ми е достатъчен.
Той – ще ти счупя ключа за стаята и ще видиш усамотение на куково лято. Гаранция отново се къпеш без пояс, ще те удавя, бе, кълна се ще те удавя…
Аз  с гласа на Ваенга – АЙ,  ДУРАК НЕ ГАВАРИИИ.
Той не вдява грам руски, но в истерия – не ме хейтвай на чужди езициии.
И зад заключената врата на банята се материализира гласът на старшата – Какво крещите, това не е къща, а лудница. Обявява го с апломб, сякаш не съобщава факт, а някаква невероятна новина. Ще взема точилката и няма да гледам кого удрям, ама ще удрям без чувства, подлудихте мееее.
И тогава цъфна и „английският пациент“ и ме спаси от физическа саморазправа, но ми нанесе психична такава, като ме ескортира в каторгата.
Сега ям шкембе чорба, казват била панацея, след бурни нощи и пия воТка естествено!
Чин-чин, общество любимо!

# 2 339
Карамелоооо! SmileySmileySmiley

Добри,ходих да питам във филмовата тема.Една добра душа ми каза кой е,но без пет лева,няма да ти кажа! Laughing

https://www.filmifen.com/6499-un-bonheur-narrive-jamais-seul-sch … 012-bg-audio.html

Общи условия

Активация на акаунт