Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 216
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 340
Кро, още е светло Stuck Out Tongue Winking Eye
С това шантаво време имам чувството, че е вече май месец, а то още април не е дошъл.

# 2 341
Карамелоооо,ти си НЕчовек!
Като нова тук ми е трудно да се ориентирам в персонажите в психодиспансера, ама ще ги науча.Предполагам,че Халапеньо е наследника.
   Ма то ака ми се пие Жин с розов тоник......майкоу!!!!!

# 2 342
Да,бе! А вече официално е 19.44ч. Smiley
Много ме дразни това време! Като дете,добре.Докато не се стъмни,си беснеехме на вън.Ама сега 19.46ч. си е вечер и редно да си е вечер!

# 2 343
Уми,  да ви е жива и здрава малката госпожица! Честит празник Flowers Hibiscus

Марулетка, имам отворен розАв джин от миналото лято (май), че даже и неотворен роЗав тоник, и той оттогава. От теб мезето Simple Smile

# 2 344
Марулет, баш наследника е. Единственото златно Еце Карамелово и най-злият език,  на всички земни кълбета и две-три села околовръст, който нЕма подслаждане...
Снощи в 2 без 10  след полунощ, накара баба си да му пържи омлет, шото менюто на събитието било ужасително! За протокала, аз се натъпках като прасе, всичко беше вкусно и чудесно.
 И да знаеш, ВИНАГИ е точното време да си сипеш!
Сега е малко по-спокоен и ми вика- като те чух, че виеш под душа помислих, че някой е предал Богу дух.
Толкоз за моите вокални дарби Joy
Добриня, все се каня да кажа- ма, ти извърши подвиг този месец, всеки божи ден - с_ воТката...
Адмирации и наздраве!

# 2 345
Бууу,мръкна бе!

Ще ми е интересно да прочета някъде Карамелов Младши. Smiley

# 2 346
Крот, пет лв пари ли са? Брой го по любов да й кажеш😂.
Днес ми подариха едно уиски и мисля да се черпавам както се казва, без това ме боли един зъб. А и заслужавам сепак. Имам и един джин от приятелка, за друг път отлежава, изобщо науми ли си някой да ми подари нещо все около алкохол се върти. А казвам, че не пия, спортувам, живея здравословно, пиле не ми подаряват, само нещо с градус, да има радУс.

# 2 347
  • sf
Аз пък много обичам подаръците в алкохол и шоколад. 😆
Пекнах едни пилешки бутчета и малко пилешка супа. Тва дете как не кудкудяка вече , не знам. 🙄
Отсега се каня поне един ден от другия уикенд да нарамя кучето и да ходим на Панчарево. Дано не ми мине котка път.

# 2 348
Оф,де е Сиси да ме светне по тоя моден писък,копринени гащи и некви тежки зимни чепици и маратонки на Майкъл Джордан.
Минах през една активна модна,то там една измислена реалност,сочи с пръст.
Бобчес,пет по пет,си купя джапанки за Малдивите! И като споменах Малдивите...Ена де се ската,пак?!

# 2 349
  • Euskal Herria
Две кила тиквички изпържих и туй ще ми е за днес труда. Wink Неделя е сепак.
Облачно и силно ветровито, ама все още е светло тук.

# 2 350
Янче, отварям прозореца!

# 2 351
Тюююю, срам нямате!!! Още лятото не е дошло, а вие зачесахте неназовимото!
Аз приключих, намазах копитцата в цвят милка. Ама ги мазах без цайса, не питайте що, отговор нямам.
Тук-там не съм минала съвсем както требе, ама кот такова. Утре вечер сигурно вече ще се е обелил тук там и ще е за изтриване. Пих хап заради кратуната, наспорт нъцки, ако утре пак дрънчи вечерта ще си налея гиричка, може пък да ми мине...

# 2 352
Нищо не разбрах,освен Карамела,че има розАв джин.Идем!!!Тичам!
   Изпих на гаджето на моя син розето.Ама като пък го коси да си го изпие.
   Вече съм в креватна поза.Кий иМаше имен ден???Да е здраво детето и маке му да го радва!
  Мързи,при нас пилците са по -евтини,ама фуражът е по-скъп.Питах те от любопитство,тва ни е бизнеса,фуражи.
    И аз си гледам бройлери, ама пак май месец ще вземам.Да се изнесе щерката,едното куче да освободи клетката.
   Бобчи, бравос за овациите! И подаръците.
  Лека и мека да ви е!До утре!

# 2 353
  • sf
Тийнкото ме нервирА. С един негов приятел щели да ходят във Венеция за един ден. Първо се посмях, после му обясних, че няма как на 16г да обикаля сам Европа. Имал декларация ми казва. Пак се посмях. Пък той се нацупи, не съм го взимала насериозно, пък той бил вече голям мъж. Тук вече не се смях , а съвсем сериозно му казах , щом е вече голям , да плати другата седмица поне тока и парното и да зареди хладилника, че аз съм пред заплата. 😆 Незнайно защо се нацупи и си отиде в стаята.

# 2 354
Тука съм,Крот! Спи ми се,та две не виждам. Не знам по кое време е,ама отивам да си пия апчето,да се замия и полегвам. 😆
Орхидеята не е добре да се пресажда до като цъфти,щото може да хвърли неотворените пъпки. Ако е новозакупена,вадите и махате гъбата в средата,не разбутвате много и пак садите. Ако не е нова,то не бих я пипала аз лично.
Айде лека,че понеделник чука на вратата. 👀😁🤪
Една калинка от градината,имаше много днес,та си ги снимах;

Абе 2,5 МБ снимка не иска да качи тоз умрял форум. 😤🤯 Нервя се вече.

Общи условия

Активация на акаунт