Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 222
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Wink работим по желание на клиента Wink

изпратих Горинич. целуна ме по бузата и каза, че ме обича.
доплака ми се. кога порасна толкова!
събирал инфо за университети. предпочитал Европа. САЩ са му далеч, но Австралия не е.
Simple Smile

# 2 371
  • Пловдив
Добро!
Уж спах...беше ми топло обаче.
Вчерашният кармазъ лак го изтрих, щот и с очилата се бях охлепала кат цигане...Намацах друг, нюд с лека лъскотийка Grin демек пак цигане, ам не се види от далеч Wink
Тъй...моя тийн отиде днес с брада тип катинарче Persevere Едва го дишам тъй...Оставих баща му да го кара, аз да ида до К, че китки ми трябват да садя...да, аме те от утре Hushed Който не чете ще повтаря упражнението.
Още кафе...?

Мързи, захванах Бош. Харесва ми.

# 2 372
какво за Бош?
нещо ми се губи Sad

# 2 373
  • Пловдив
какво за Бош?
нещо ми се губи Sad
кримка сериал по М.Конъли зяпам Simple Smile  Детектив Бош.

# 2 374
за бой съм!
започнах от Йеронимус Бош и стигнах до прахосмукачка Бош...
и като ме загриза едно любопитство...

# 2 375
  • Пловдив
за бой съм!
първият, да Simple Smile

# 2 376
ДУ!
Малей,как ми се спи! Второ кафе пия и файда йок, едва гледам.Тая нощ ми беше топло, студено, пак топло...Ужас! Кога ще спя едни 6 часа непробудно,не знам?!
Ударих чертата на семейния бюджет вчера и се оказа, че за две седмици сме изхарчили почти всичко, което сме изкарали.Поотчаях се...Гладни няма да легнем, но миналата година с това изкарвахме месеца, че и оставаше доволно.Как ще я караме така, не знам ?!

# 2 377
за бой съм!
първият, да Simple Smile

Wink

# 2 378
Не най-първия Бош... Smile
Ето този:
https://filmi7.com/filmi/kriminalni/10545-bosch-season-2-bosh-sezon-2-2016.html

Аз още болен. Днес няма ходи на работа. И домочадието веднагически ме засипа със задачи... да идеш до еди-коя си ветеринарна аптека да вземеш лекарства за пиленцата и да ги закараш на село с подробни инструкции на бабата кое как се дава... ако имаш време /въпросът е риторичен, подразбира се, че трябва да намеря/ да ми почистиш лекичко зимните обувки с влажно парцалче набързичко и да ги прибереш...  и 3-те чифта... канап ми трябва, да минеш през някой строителен магазин да вземеш една голяма макара и да ми я докараш в офиса... усещам, че утре магически ше оздравеяяяяя..

# 2 379
Ако ви кажа,колко спах,ще ме изгоните моментално 😳.Имах нужда,добре ми дойде 😎
Пералнята се върти,Шефа се прави че закусва,а аз правя списъка със задачи.
Спорна седмица!

# 2 380
  • sf
Като каза Йеронимус Бош... в Милано щерката ме замъкна на негова изложба , бил й любимец. 🙄 А за мен грозотии, обаче и аз с тълпата висях пред произведенията с Ентелегентен поглед. 😆
После й поръчах пъзел по негова картина,  какво ли няма вече на тоя свят.

# 2 381
Няма да те гоним, но люто ще ти завидим.

# 2 382
За сво_тката - днешните мацки отрано са се ухилили, грее, топло, ама малко вее.
Добри, ти пък - ей я Австралия на една педя разстояние по картата!
Крот, всички наопаки ти пак натерсене!!! Какъв добър ден?! Понеделник е! И аз при недоспалите, поне засега главата и кръвното кротуват, ама до кога не се знае.
Донси, представих си възмутената муцунка на тийна при твоето скверно предложение! Голям бил, скица неземна!

# 2 383
Ох,не мога,искал пържола 😂.И поради липсата на такава,яде резени краставица,все едно обира месото от дълъг кокал 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 09:31 от Ренко

# 2 384
  • Euskal Herria
Спокойна седмица, общество!

Общи условия

Активация на акаунт