Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 234
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Пловдив
Мързи, баш де, тоя...ама първото му име е Йеронимус на детектива Simple Smile

# 2 386
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Ох,не мога,искал пържола 😂.И поради липсата на такава,яде резени краставица,все едно обира месото от дълъг кокал 🤣🤣🤣

хахаха, не си го представям. виждам го!
щерката така гризеше франзелите. на рязана бродерия ги докарваше.

# 2 387
В момент на умопомрачение, запазих дата за смяна на интернет и тв доставчик и сега седя и се чудя на акъла си....Мога ли аджеба да откажа офертата, щото у дома седи един б-бокс на Булсат, който си купихме и ако сменя доставчика, ще имам една безполезна черна кутийка, която не сме ползвали и един ден за има няма 160-170 лв.? ММ ще ме изгони честно, но аз като чуя, че ми дават нещо безплатно и съм много доволен..

# 2 388
Баш ми е драго!
 Не спах никак аз, ама никак. Беше жега, студено,жега, потих се....оследно като видях часовника беше 4.30 , в 6.45 ми звънна алармата. Мамка му и смяна на време и мено вълни , уж вече цикъл нямам от 4 години.
   Няма да пипам китката ,докато не падне и последен цвят, мерси.
   ДобрЕ, Горинич кой набор ? Дали са набори с моя?
  Хаха, Донси, моя Убавенкю като напрай 18 и вика - вече съм пълнолетен, спирам да ви питам за всичко. /А той е независим финансово от доста време, по едно време искаше да излиза на квартира/. И аз му казвам "ОО, супер, от кога чакам .Ток 300 лв , вода 75 лв - дели на три и чакам една трета на масата на заплата.Телефончето и нета , с който работиш си плащаш сам.Бързо спря да е много ербап. Баща му вика -ти си луда, как ще вземеш пари от детето- ученик, работи, лоша си.Луда съм.
   Не ни пита , но иска акъл, и слуша съвети. Ама по едно време бая се репчеше. Ама при марулата не минават.
  Времето е като менопауза - облачно и хладно, сега напече и топло. Усещам , че и тая година ще ми е биполярна.
Мързелче, кое е танту за кукуригу- пилците ли? Да, ама друго си е да са отгледани у дома. То и аз ги храня с фураж, ама по-полека, и кокошките- тревичка, житце, смеска. Обичам да си гледам животинки. реди и зайци гледахме, ама много измират и ми беше жал, отказах се.
    Щеркинса мина, след яслата, завели Кати. Аз ги видях , че излизат, кухнята ми гледа към двора. Малко плакала. Дано тоя път се задържи повече време здрава,че на щерката ѝ е бая напрегнато - работа, магистратура, в събота има два изпита, последните и после дипломна работа да пише.
   А като знам как я мързеше в училище........
   Уми, ако няма подисан договор, можеш.

# 2 389
Снощи към 23 ми звънна една майка от групата, нейното дете било с ангина. Зори не я виждам да се оправи до сряда май, днес няма сополи, снощи кашля обаче. Дано изкара Кати повечко, сега май е пълно с бацили всякакви. Аз бях до късно на компютъра, направо очите ме заболяха. Писах вчера на един сайт да направим нещо съвместно и хората казаха супер! ще ми дадат тема да напиша материал.

# 2 390
Май ри нас в Монтана вълната взе да отминава. Дано! 
  И Зори да спира с кашлюка, че и  мама да е спокойна! Кати пи два сироа, сега трети,някакъв имунонезнамсикакво, от него май се повлия. На нея ѝ избиха и двата долни кучешки, та сигурно нещата са комплексни.
   Бобчи, ти къде и какво пишеш, да те четем.
  Бачкам, синът дойде да ползва кенефа.Срязал го стомах, щото дал 150 лв за куверт на дамата, за ди джей и за незмсикакво още, ама много пък чувствителен стомах бре!
   Каза да не казвам на баща му, че му е неудобно да иска вече пари , нали работи.

# 2 391
  • София
Здравейте!

Вчера не ви четох и по-добре, защото като гледам Кро  как в неделя сутрин с голямата чаша кафе приветства началото на седмицата, хич не искам в една от малкото ми почивни недели да се излъжа рано-рано , че всъщност е понеделник. Animal Speak No Evil
Обаче днес хич няма да върна такава голяма чаша живителна течност. Понеделник е. Отново. Недоспала съм, разбира се. Много ме обърква и мен тази смяна на времето. Вчера се събудих към 7.50 ч Повъртях се малко в леглото и когато отидох в кухнята, там пишеше 9.15 ч. Докато загрея, че часовникът в стаята не се актуализира сам  за разлика от този в кухнята, попърхах  дълбокомислено с миглите.

Вчера много ОИ отметнах, в това число и омразното ми чистене на фурна. Доволна съм от себе си, но не съм доволна, че не успях да примамя Пантата да излезем на слънце. Все по-рядко се навива да излизаме на разходка. Предпочита да си кюти вкъщи. А имаше времена, в които само да спомена за излизане, беше първа писта.

Уми, и аз ги върша такива понякога. Все си повтарям, че трябва да се въздържа на момента, да оставя мисълта да узрее в главата ми ден-два-три, и ако още смятам, че ми трябва това нещо, действам. Но в повечето случаи осъзнавам, че не ми трябва. Проблемът е, че не винаги стигам до "повечето случаи". Често действам първосигнално.
Забравих - на патерица честит имен ден на малкото Уми! Да е здрава и щастлива!

Големият тийн на Донси ме усмихна. Спомних си как и аз на неговата възраст се възприемах като вече много голяма. Все подскачах като ужилена когато нашите се опитваха да ми обяснят някои житейски подробности. Сега моето отроче подскача по този начин, а е все още едва на 9 г. Отказвам да си представя как ще подскача след още някоя година. Но нека само да е здрава и да се превърне в читав човек, да се справя успешно с предизвикателствата в живота. Тези моменти отминават и ще ми липсват някой ден.

Успешна и пълна със здраве и усмивки седмица на всички!

# 2 392
Марул, още не пиша никъде освен в моята страница във фейса, но тъй като искам да се развивам и популяризирам ще се предлагам навсякъде. Един път че са ме поканили да говоря пред родители, едва ли ще се повтори скоро, а аз съм само за голямата сцена, акъл да давам първа писта съм 😂. По професия и призвание давам акъл за съня на деца 0-3г.
Сега за имунитет й изписаха Дифендил, дано помогне.

# 2 393
Ама Бобчи, тва вЕрно ли? Ми прати ми я тая страница де, аз много чета за малките деца. Много държа да съм образцова баба.
   Панди, а и другите с малки деца, не че искам да ви скофтя деня, ама идва един момент в пубертета, дето само ще си казвате - абе важнто е да са живи и здрави,пък квот доди. Аз сега съм на вълна, да завърши, голямата магистър, малкия да е живи здрав!  И една побеляла глава , един кош мента , глог и валериан, тонове изпито уиски,щото ме отпуска. Да знаете , с вас съм! Моите ме научиха , че колкото и да се опитвам да ги открехна безболезнено и безплатно на разни житейски истини , докато не си строшат сами главите, не вярват. Мама после превързва рани.

Днес, щеркинса каза,че тя няма време, ама ми е купила книга, щото аз имам, да чета- нещо то рода на Книгата ,която бихте искали вашите родители да бяха прочели.Щото я чакал бебешки пубертет,  и мен съответно ,като съпорт.

# 2 394
Бобчита, браво, момиче! Hug
Не помня, писах ли за своТката- без изменений. Сиреч дъжд, облаци, ветрец.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 16:46 от TuЛи

# 2 395
Днес положението си е брало лайката. Шесторъкият Шива ряпа да яде. Започвам едно спешно, след малко го зарязвам, защото идва друго още по-спешно.

За разкош от снощи съм с гърлобол, през нощта на моменти доста силен. Намерих изостанали две смукалки, но трябва да отида за още. Главата се рее някъде в пространството, приболява странно, тежи. Носът се запушва и отпушва, тук-там тече.

От сутринта досега МУ ми звънна четири пъти, ей така просто щото върви от точка А до точка Б и му било скучно. Развлечение на повикване го играя.

Пак сега седнах да хапна малко. Естествено, звъннаха ми два пъти, за едно и също нещо.

# 2 396
  • София
Марулче, никак даже не ми скофтяш деня. Имам спомен от моя тийн период и ми е ясно, че от Пантата трябва да очаквам минимум това, което съм била аз. Laughing  Бях кротък пубер като цяло ( е, не броя дрънкането с братята ми вкъщи, но то е в реда на нещата). Не съм имала кой знае какви изцепки, НО докато не се опаря, не чувах какво ми казват възрастните.
Затова и щерката от бебешката й възраст съм я оставила да пробва, за да се научи от опит ( там където не е опасно, разбира се). Но за сериозни неща дудна до предприпадък с надеждата поне нещичко от издуднатото да се закачи в едното ухо без да  излезе през другото.

Мьос ни разказа миналата седмица как реагират цивилизованите хора при сигнал за атентат в училището. Аз днес научих как реагират в българските училища. Добре де, в това на моето дете, за другите не мога да кажа.
Скрит текст:
По някое време започна да ми дрънчи вайбъра , но аз съм на работа с клиенти и няма шанс да погледна какво се случва. Когато погледнах, се оказа, че има 30+ коментара във вайбър-групата на родителите от класа. Имало сигнал за бомба, всички деца са евакуирани в двора на училището, да ходим да си ги вземем, а който още не е завел неговото, да не го води. Моето си беше вкъщи с дядо й, защото на занималня не ходи, така че чак за часовете я водим по обедно време. После обаче писаха, че полицията проверила сградата и може всички да се върнат в училище, съответно да водим още незаведените.
Тук идва големия въпрос защо тази информация така и не ни беше съобщена официално на всички родители, било то от учител или друг служител. Със сигурност има родители, които не са и разбрали. Във вайбър информацията дойде от родител, който има и по-голямо дете в това училище.
Мьос сподели, че с децата и персонала е работил психолог. Сигурна съм, че тук няма да се случи.
А проверката от полицията е траела около 10 минути. Не знам достатъчни ли са да бъде проверено цяло 4-етажно училище ...  

Сигнал е имало в няколко столични училище. Според мен някой отклонява вниманието на полицията от друго.  А може и да са просто хлапета. Дано да е второто!

# 2 397
Панди, надявам се да са хлапета!
  Айде на кафе!
  Умряла съм от глад. Поне да пия кафе и да пуша.  Купонджийките никакви ги няма.

# 2 398
Колко много обичах сигналите за бомба в училище едно време! Това е цял ден мотаене нагоре-надолу из града без наште да знаят къде съм и какво става! Егати свободата е било сравнено с днес, шаш и паника какво става с детето.
Много ми е лошо, не е спряла да ме боли глава, повръщаше ми се по едно време, размина ми, но главоболието остава, след два адвила и един нурофен експрес форте. Кръвното беше 123/60, обърквам се вече ниско ли ми е или високо!

Бърд, и аз съм така както си ти от миналата седмица, само дето при мен носа тече като река. Пих прахчета, смуках хапчета, пих хапчета, пръскам капки и оше не виждам подобряване. Вече 8 дни.

# 2 399
Хелън, доста време. Дано скоро имаш подобрение.
Много болно време, много вируси и бацили, ужас.

И аз си спомням сигнали за бомби, много се радвахме. Но в онези години нещата бяха коренно различни. Сега вече бомба или нападение съвсем не е невъзможно събитие, затова и подобни сигнали будят тревога и някои родители. Като ви чета - и организацията типично по нашенски. Прави особено силно впечатление след разказаното от Мьос миналия ден.

Тук много притъмня, някъде в далечината напред май вали.

Общи условия

Активация на акаунт