Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 198
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 520
А ,баш ! ММ и синът са такива скръндзи , че не дават отстъпки.

# 2 521
  • sf
И тийнкото са ги евакуирали. Дойде да се преоблече и отидоха на фитнес. Не мога да разбера какво се цели с тези сигнали.

# 2 522
Боб,за някои с наденица,за мен постен.Мъфини се пекат,мляко за млечна се цеди,после ще мариновам пилешко филе,за нещо като хапки (че вчера се излъгах, и взех някаква готова панировка),покрай нея може и кашкавал да си панирам,и отделно за утре за работа моя импровизация на кашкавал на фурна 😰.Мале,докато го изброявах се изморих 😂,а всъщност,като си го разпределиш,не е толкова много.

# 2 523
Забравих да споделя определението от синко за "ултиматум" от сутринта.
Със сестра му бая се забавлявахме.
Значи, ултиматум е, когато "Казваш на гаджето, че или е с теб, или с друг" Grinning Да не се окажете неподготвени, ей!
И аз "по Добри" при Бош. Sunglasses

# 2 524
Мисте, жив и здрав да е баща ти! Да му готвиш още дълги години и по много супа /дано правилно съм запомнила, че харесва да му готвиш някаква супа/.

13, УНИКАЛНА картина, имаш огромна дарба.

Кучетата и котето са много сладки, но най-хубавото на снимките е Кати!

Бърд, да ти минава по-бързо отколкото на мен, ако е същото. Аз днес съм по-добре.

Бъръльо, по написаното от теб, мъжа ти хич не е добре. Аз ако изпитвам толкова различни болки изобщо няма да стана от леглото.

# 2 525
  • София
Търти, картината е супер!

Какви хубави животинки и дечица в нашата тема! Heart Eyes

Една дружка в студентските ми години имаше огроооомно куче, не помня породата, но ми стигаше до над кръста, а лапата му беше почти с размерите на моята длан.  Много лаеше по чужди хора. Мен обаче не ме лаеше по някаква причина, даже полагаше глава в скута ми - "харесва те", твърдеше дружката. Но с размерите си все пак ме респектираше, макар с времето самата аз да се привързах към него и си поплаках когато си отиде от старост. Та веднъж останах да спя при дружката след едно женско събиране. През нощта ми се приходи до тоалетна. Но в момента, в който си спуснах краката от леглото, кучо скокна на своите крака и започна да ме следи с поглед. Достраша ме и се върнах в леглото. Стисках до сутринта от страх. После приятелката мие каза, че той обичал да придружава хората из апартамента нощем, защото му е скучно докато всички спят. Нищо нямало да ми направи. И вероятно е така. Както казах, с мен се държеше великодушно, но страх лозе пази.

Мен тези постоянни сигнали в училищата започват да ме напрягат. Нон-стоп следя телефона да не пропусна нещо и да вземат да повторят в нашето училище. Тревожна натура съм по принцип и малко ми трябва да ме зачовърка съмнението. Ще ви спестя сценариите, които се раждат в главата ми ...

Тили, ултиматумът е топ. Smile

# 2 526
Какъв е този Бош, който ви оплете така умело в мрежите си?

Мале, вятър и чудо. Някакви ужасни пориви от време на време, чак къщата трепери. И защо да не оставим всички врати отворени, какво по-подходящо време за това? Два пъти ходя да ги затварям.

Аз ще правя пилешко с гъби, мляко и кашкавал във фурната. На обяд ще си дояждам зелениите.

Хелън, радвам се, все по-добре да си Hug

Флорен, къде изчезна?

# 2 527
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Какъв е този Бош, който ви оплете така умело в мрежите си?
Скрит текст:
Мале, вятър и чудо. Някакви ужасни пориви от време на време, чак къщата трепери. И защо да не оставим всички врати отворени, какво по-подходящо време за това? Два пъти ходя да ги затварям.

Аз ще правя пилешко с гъби, мляко и кашкавал във фурната. На обяд ще си дояждам зелениите.

Хелън, радвам се, все по-добре да си Hug

Флорен, къде изчезна?

този Wink https://muvibg.com/filmi/kriminalni/10045-bosch-season-1-bosh-sezon-1-2014.html

аз за Стели се сещам честичко. как ли са двете с Бориса?

# 2 528
  • Пловдив
Хелън, да супички обича Simple Smile прясно зеле също...моите манджи му напомняли тия на майка му. Била съм добра готвачка кат нея ми казва Wink

Благодаря, момичета! Hug

Искам и аз кат вас двенките да съм си у дома и да зяпам сериал....ма няма...Head Band

Снощи риба пекох, ма ич не ми беше вкусна. За тая вечер имам пресни талиатели, ама исках и гъби да взема и карбонара да са...обаче синкото няма да хареса. Но! Днес и без това Школото ми шушна лоша новина, та и да не му харесат не ми пука. Neutral Face Лошава съм!

Ренко, солени или сладки са мъфините? Аз солени така и не мога да докарам...

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 15:13 от mystic woman

# 2 529
ще ме бият, но ... за бой съм родена явно. сега ще намеря някоя снимка на "внуците".
казвала ли съм ви как ме стресна синковеца преди време?
искаш ли да ти оставим внучката за два дена? - пита маймуната.
стреснушка ми излезе на мига! аз! баба! и да не знам до сега!  
той говорил за кучето.
Тия дни имах подобни емоции. Големите деца ме зарадваха, че ще ставам прабаба след почти година. Мигах 3 минути, докато ми светне. Пояснявам, че "внучката" е кобила.

# 2 530
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хахаха, ти си с едни гърди напред - направо прабаба.

# 2 531
  • Пловдив
Ренко, за свекър ми...благодаря, че питаш...Сега в нач.на прил е на проследяване след 3 месечния курс с таблетките. Следва скенер и да решат как ще продължат. Като пие хапчето/ то си е химия/ хич не му е ок, ама няма начин...Дано след това му дадат почивка. Спре ли ги си става същия човек...

# 2 532
ДобрЕ, ще я поздравя от теб. Добре са, гледат се, Стели поработва и е доста заета. Но Бориса си е голям бонбон и много спокойна.
Тринке, ами то такава хубост у моя мъж, как да я предадеш, абе нарисувай един голям нос, той ще се познае 😂

# 2 533
  • София
 Сега с тия мопове - аз искам да си купя от тия зелените,дето ги рекламират, че обират прах, косми и прочие.Имат едни резервни мокри кърпи.

С куче вкъщи нямаме килими сега. И чистя със силиконова метла и моп с кърпи - мокрите за прах, сухите за забърсване на баня. Доволна съм.

# 2 534
Това за училищата е мноу гадно. Четох някакъв, който подозира от дете до руски хакери. Не знам ревящо или търкалящо се от смях човече да сложа. Лошото е, че е преди изборите и като нищо е генерална репетиция за тогава.

Общи условия

Активация на акаунт