Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 195
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Хареса ми тази силиконова метла. Даже не знаех, че има такова нещо. Дали има шанс да я намеря във физически магазини за домашни потреби, или е само онлайн? Веднага ми наизлизаха разни сайтове в интернет, но не са ми познати и не смея да се доверя.

# 2 536
  • София
Не знам за физически магазин. На мен ми излезе реклама във фейсбук и поръчах от coolmama.bg. Дойде си навреме, наложен платеж. Гледам, има я и по други сайтове.

# 2 537
ей ма начи, оляли сте се...
настройките ми оправихте поне де...
ми ся - забравих кви неща на кои хора исках да кажа, докат ви чета... ма вий раута нямате ли

Разкошни кучета... разкошни внучета и лемуротката и тя разкош...
мен у офисо ми спряха тока за компенсация за вчера... саааамо с глупости се занимавам.. сички са идиоти...и НОИ, и някви клявки от няква банка, и полвината колежки...
Пъ Съ Аз още болен

# 2 538
  • Пловдив
Идиоти на мах, да...навсякъде е тъй Head Band

# 2 539
  • София
МН ще готви нещо с пиле. Аз само си седя, но после ще чистя след него.
Това с бомбите е голяма тъпотия, макар че по мое време ги правихме такива и се кефихме. Детски акъл, но това е организирано и мащабно. Не ми се струва детска работа.

# 2 540
Изобщо не са детска работа. Явно се цели създаване на хаос и се пробват реакцията на институциите. Отвън идва, дано си свършат работата и поне разберат категорично от къде точно.

# 2 541
  • София
Ясно е, такава масовост не е дело на дете.
Бър, дано бързо му мине на ТН.

# 2 542
  • София
На мен снощи ми се наложи да влизам в ролята на психолог на собственото си дете по този повод - бомбите, де.
Скрит текст:
Тя разбра постфактум, не беше още в училище по времето на евакуацията, но е объркана. От една страна първата й реакция беше " колко ще е яко пак да има сигнал и да не учим". Но в момента, в който го изрече почти видях как в главата й започват да се превъртат разни мисли и въпроси и погледът й помръкна. Опитах се да я успокоя, че това обикновено са фалшиви сигнали и ако пак има сигнал, просто родителите ще си вземат децата от училище , за да си свършат работата полицаите и всичко ще е наред. Но тя попита " а ако някой път е истински сигнал ?".  Не й казах, че това тревожи и мен. Опитах се само да я уверя, че има хора, на които това им е работата и всичко ще бъде наред.

Не са работа на дете тези сигнали и според мен. Всичко е с цел.

# 2 543
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте изкуствени сълзи? Някакви с лайка или невен ми споменаха...ама ако знаете други... Simple Smile За изморени, парещи очи.

Има ли някой на "ти" с масажите?

# 2 544
  • София
Шму мине на МН. Не е толкова зле, колкото звучи явно. Взела съм му каноли с маскарпоне. Съм много хубав, съм много мил. Да не се оплаква от мен.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 16:14 от бъръльо-бъръльо

# 2 545
Панди , разбирам ти тревогите. Не отива на добре света. И соред мен не са дело на деца тези сигнали.Да видим знак за какво ще са.
   При нас пак задуха, ама яко. Спи ми се, пие ми се кафе, яде ми се сладко. Много ми се яде сладко. 
  Само не знам, нашите уравници що се мотаят още , а не се създадат правила за действие в тази насока - атентатите имам предвид. Мьос разказа при тях как се случват нещата. Ние що си мислим,че сме недосегаеми?

# 2 546
  • тук и там
Не са деца. Те не са организирани, бързо ги хващат - в смисъл не са толкова изобретателни  и т.н
Явно е организирано. Бях забравила даже че избори идват..
Иначе, за съжаление-покрай Великден, Коледа -когато е масово пътуването  и струпването на много хора, най-често точно тогава са заплахите  и има тревожни сигнали за сигурността-но предимно за летища, автобуси, гари ,метро, пазари и др. подобни се отнася. Ама в училища до сега не бях чувала за такива масирани заплахи..Наистина взе да става тревожно, то това  е и целта де..

# 2 547
  • София
Аз не се панирам. На принципа съм, че ако ми е писано да се удавя, няма да се обеся. По този повод днес много се смях на някакви съвети за пътуване със самолет. Едното беше да не носим чорапогащи, защото ако се запали самолета, ще залепнат за кожата. Представих си, колко ще е драматично да съм труп с разтопен чорапогащник.

# 2 548
На мен така не ми се ходи никъде по Великден, ама нашите са ни поканили и ще се сърдят. И това е всяка година - от нова година се почва едно планиране на едното ядене. И ако се опитам да откажа, голяма сръдня следва. От друга страна ги разбирам де, искат да ни съберат всички , но не отчитат някак си факта , че и ние имаме нужда от почивка.Аз напр. бих се излежавала , ако е слънце, на някой шезлонг, ако е лошо времето- на дивана с хубава книга,за която все нямам време.
   А на село, ако е лошо времето няма какво да правим. На мама ѝ е трудно да шета и да обгрижва толкоз народ, ама голям зор.Ние искаме да свършим всичко, те не дават.
  Тва сега защо ви го казвам?! Аааа, мама се обади , че щерката ѝ казала,че няма да си дойдат с нас, че е на работа.Как така ще работи на празниците? Ми така, те работят за американци. И няма почивен ден, а тя като най-нова във фирмата, естествено че ще работи тогава. Брат ѝ няма да работи, ама той е стара пушка. Да се смени! Е как ще се смени, нали ще прецака някой. И се разсърдиха.Да взема поне Кати с нас - ама аз не искам.Е как така, те искали да я видят.Ами не искам, няма какво да я правим там, ако е лошо времето ще откачи .  И да не е лошо, не искам.
   И такива ми ти работи.
  Абе вие кафе следобед не пиете ли?!

# 2 549
  • Пловдив
Изпих го аз...
Марулка и ние така по празниците...все още ги обикаляме и да искам друго за сега няма. Колежките ми казват "ходи, докато има кой да те посреща на портата"...После ще ги дириш. Та така...

Ще ходим с тийна до дерматоложката пак...мисля да е за последно. Нямам идеи вече. Изчерпах се. Head Band

Мисля тоя път да се сдържа и да не викам за оценка...кво ше кажете? Grin Въпреки, че незнам как ще се удържа...и тоя път е зле. Знам, оценка е, ама то едното води и друго и тъй...

Общи условия

Активация на акаунт