Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 228
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 255
  • France
Така е. Да е здрав и щастлив. Пък може да излезе страхотен шахматист Joy

# 256
  • София
Честит празник!

Милото Монсти! Hug

Аз също винаги съм била по-бавна. В училище по едно време ми бяха лепнали прякор Флегмата. Това ми смачка самочувствието и ми се отрази на самооценката за действителните ми качества и способности. Доста години по-късно успях да погледна на самата себе си с други очи и да оценя, че имам и достойнства.

Голяма болка ми е, че Пантичката много прилича на мен в това отношение. Тя също е по-бавна, също й липсва самочувствие и реална самооценка. Но в доста дейности е в пъти по-добра от мен на нейната възраст, жалко само, че самочувствието й е ниско. Дано по-рано от мен се осъзнае ! Аз полагам усилия да й отворя очите за качествата й и да й помогна да приеме не дотам силните си страни като нещо нормално - в крайна сметка всеки човек има и силни, и слаби страни, а това ни прави неповторими индивидуалности.

Ох, Търти, представям си какво ти е. Всъщност излъгах - опитвам се да не си го представям напълно, защото и моето сърце тръгва да пътува в неизвестна посока от тревога и не знам къде ще го гоня. Знам обаче, че всичко ще  е наред с твоето момиче и вярвам, че ще постигне много!

# 257
  • тук и там
И моят още не може да плува,пък е на  8гд. Бавничък е. От малки ходят на плуване веднъж седмично по един семестър от училище, ами и тази година не е уверен .Според него може да плува, ама неговото "можене" е  като на белгийчетата. Едно ми вика аз говоря руски, питам го как се казва на руски, добър ден-тцъ, не реагира. Викам кажи ми ти какво знаеш на руски, то ми вика знам "Да" и " Нет".Grinning Та и моят така -разправя и   той самият е е убеден че може да плува, ама  на практика-не  е съвсем така..Което е по-опасно, щото нали-ако го е страх, няма да влиза във водата, пък така -хем не може да плува като хората, хем пък куражлия го раздава и може да се бухне на дълбокото .

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 15:33 от Кайсия

# 258
  • France
Ох, тези прякори. От този вид булинг много ме е страх. На мен ми викаха мъжка мара Rolling Eyes не е по-добре.
Бях от 6 годишните и май единствената, която не можеше да чете в първи клас. До края на годината четях най-гладко от всички. Но никой не ме похвали за това, а все ме критикуваха, че пиша с грешки.

# 259
Ами че какво им е на шахматистите? Майките им не ходят по срещите им с чанта, заредена с охлаждащи и затоплящи компреси, лепенки за кинезитерапия, бинтове, крем за травми, кръвоспиращи, шина за китки, за счупвания, тепературопонижаващи и болкоуспокояващи.

# 260
  • Варна
Честит празник, общество! Simple Smile

Търти, невероятно рисуваш. Страхотни картини. Simple Smile Аз орхата не бих я пресаждала точно когато вади цветонос. По нататък бих я преместила в саксия ф 9 и кори фракция 6-9 мм.

Чудесни рисунки на децата на Ени, Донси и Кайсия. Първото ми изображение от синкото наподобяваше на шимпанзе. Тогава беше на 4 г. За съжаление не пазя това произведение на изкуството, този творчески импулс. Мина време и сега се справя по- прилично с рисуването. Simple Smile

Сигурна съм, че Монстито ще получи във бъдеще доста други похвали и грамоти. Simple Smile

# 261
  • France
Ами че какво им е на шахматистите? Майките им не ходят по срещите им с чанта, заредена с охлаждащи и затоплящи компреси, лепенки за кинезитерапия, бинтове, крем за травми, кръвоспиращи, шина за китки, за счупвания, тепературопонижаващи и болкоуспокояващи.
Първо майките им, после жените им... няма да разправям за разбитите колена на ММ и нашите приключения.

# 262
  • Пловдив
И аз съм тръгнала от 6 годишните...
Хубу, че поне по плуването не сей метнал на мен синкото, че...

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 16:15 от mystic woman

# 263
  • France
Плуването много го тача. Наистина хубав спорт.
Оф, мързи ме да ходя да карам ски. После, като се върна вкъщи, ще се ядосвам.

# 264
  • Пловдив
Ма и ски ли караш? Бравос! А що да се ядосваш?

# 265
Покрай рисунките на малчовците от темата се присетих за моята 🤣 Била съм на 8-9 ... и помня, че нарисувах Джузепе Верди 🤣 Имаше една дебела книга с негов портрет. Графика. И така открих, че мога да мацотя...Няма да забравя Танчето как ме погледна втрещено 🤣 Погледа и казваше- ама вЕрно ли ти беше 🤣🤣 После пък прерисувах комикси на Т. Живков 🤣🤣 по ученическите си тетрадки. Даже Танчето имаше разговор с класната. Тя беше готина, само под усмивка и рекла да си държа скиците вкъщи 🤣🤣 тези с Живков, де.

Килешов мучеше до след третата си годинка. Сега пък устата му не мога затворя..тъй са.
Фло, благодаря за насоките относно Орхи. Така ще направя 🤗

# 266
  • France
Ма и ски ли караш? Бравос! А що да се ядосваш?
Научих се на дрЪти години Joy е, не като ММ, който кара от малък, но достатъчно добре за да съм безопасна за себе си и останалите.
Снегът е отврат тези дни. Има оголени и заледени места по пистите, много хора, а долу си е направо киша. Много писти са затворени.

# 267
Ни мога да плувам, ни ски карам. От страх. Голяма съм страхопъзла.
И в тази връзка, оплаках ли ви се, че ще ми се наложи да летя Joy Ама е крайно време да се справя с това.

# 268
  • France
Питай ЛЛ за успокоителни. Помагат.

# 269
  • тук и там
И аз така, Бърд за плуването и ските..Мен ме е страх от височини, не от летене.Летя спокойно, ама на открити пространства направо изпадам в паника. Свеки живее на 10 етаж и терасата и е открита. Не излизам на терасата, да не говорим че цял ден мисля децата, като ги пратя у тях..

Общи условия

Активация на акаунт