Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 222
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 240
И децата изпадат? Горките деца. Такива неща ме вбесяват много.

# 241
  • France
Не е приятно, не не можеш да заблудиш някого, че има нужното ниво на пистите. Не, че не е пълно със самозабравили се камикадзета.

# 242
Кайсийка, Ени, Донси - големи убавици сте Simple Smile

Ооо, милото Монстърче!

Стана време за следобедно кафе. Забравих сутринта да кажа на Кро, че много ми хареса сутришната й картинка и си я откраднах.

Аз имам по-особено и крайно мнение за днешния ден, което мнение с годините съвсем се затвърждава. А за честванията пък съвсем, не само на днешния ден. Неразбираемо ми е да се кача на Шипка уж да отдам почит на загиналите за свободата и да тропам хоро на фона на "Бяла роза", загърната със знамето като с дъждобран. Да не споменавам пък развяването на знамена да друга държава навръх националния ни празник. Но това съм аз и моите разбирания.

# 243
  • Пловдив
Тва с чуждите знамена хубу, че съм го пропуснала Angry

Ха, дОбър ви ден, другарки! Честит празник!
Ние сме при нашите, намусено е времето, ама поне не вали...
Ще им готвя спаначена супичка.

Сиросче, дано се справят докторите!

Ени, не видох портрета, ама щом казват другите, вярвам че си убавица Heart Eyes

Уми, грип е сигур, кат при моя...ще мине!

# 244
Спорим с щерката. Тя рече, че на Орхито му било тясно тук
Скрит текст:

А аз отричам. Решавайте спорЪт моля.

Звънна the Boss 🙄 Не та щА от 15, идвай в 17 ч. Еммммм, но и Омммм...

Бърд, подобна на Кротовата ше получиш ☺
Щерката надула Майлито, ведно с ней се разпява... колибата ще падне..🤕🤣

# 245
Честит празник!
Поне имаме какво да празнуваме. Това си мисля за празника. Все ми е три, коя е датата.

Мързи ме, та две невиждам. Времето гадно, не става за разходка. Бутвам едно агнешко, да се готви бавно и ще полягвам с книжка. Имам детегледач,  все пак.

# 246
13, задължително с автограф Heart Eyes Kissing Heart

# 247
Събудиха се скакалците и със ставането- хладилникът зеЙ, чинии тракат, вилици и ножове падат.
Щерката си прави сандвичи на пресата, викам- "днес има изненада- направила съм ви закуска", отговорът беше, че вече е яла макарони, сега един- два сандвчича щяла да хапне. Така де, хапна ги, след което половин кутийка боровинки и почти цяла малини. Синчето и той- макарони, че си дояде с бисквиДи и протеинов бар, а и една кофичка кисело мляко. После щО майка им през ден с торбите от магазина. Влезнала съм в ролята на главен доставчик на провизии за две прави черва.

Иначе това, което успях да опитам от макароните- екстра са се получили. То тавата почти празна. Скътах на тайно място каквото остана за баща им, че стига само празни тави е търкал. Stuck Out Tongue Winking Eye

Как обичам агнешко!!! Ядем го целогодишно, стига да намерим.

# 248
  • France
Монсти е получил медал за кураж вместо звездичка. И аз, и ММ сме съгласни с учителката, че е по-добре да затвърди познанията. Но той си е такъв, Монстьо - бавничък. Трудно се научи да ходи, да говори, да ходи в гърне. Само да ми е здравичък.

# 249
Фил, не прави генерални изводи, нека човекът си напредва с неговите си темпове.
Единият ми син се научи да плува много трудно. Тук обичайно към 4-5 години ги записват на курс по плуване от 10 урока, обикновено децата на 4-5 урок хвърлят помощните средства и на 7-8 урок се гмуркат и плуват без спирка поне 25 метра. Нашият имаше нужда от 2 курса, за да проплува и пак беше нестабилен. Това не му попречи на 10 г. да забие най-доброто време в местния плувен клуб и треньорите да ни се молят да го пуснем при състезателните кадети. Той се отказа в полза на друг спорт, но плуването си му остана голяма любов.

Ваичка, кремвиршките станаха чудни. Благодаря за рецептата!

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 15:14 от Mößbauer-Effekt

# 250
  • София
Монсти е получил медал за кураж вместо звездичка. И аз, и ММ сме съгласни с учителката, че е по-добре да затвърди познанията. Но той си е такъв, Монстьо - бавничък. Трудно се научи да ходи, да говори, да ходи в гърне. Само да ми е здравичък.

Мойто дЯти проговори на 3 години. И си мисля, че е защото му се наложи. Тръгна на детска градина. Simple Smile Иначе можеше и досега да си мълчи. Simple Smile
Никога не е бил бързак, даже и сега е по-бавен. Но пък уравновесен и това много му помага в работата. Там трябва спокойствие и съсредоточеност.
Няма нужда всички да са спринтьори, маратонците печелят голямото състезание. Simple Smile

# 251
  • France
О, оставила съм го. Важното е да е щастлив. Между другото още не може да плува без помощни средства, вече втори семестър ходи на уроци. Прилича на мама в това отношение. Несръчен и страхливичък. Ако беше момиче може би нямаше да се забелязва много. Аз бях пълна негова противоположност като малка - нямаше дърво неизкачено, стълби непокорени с балканчето, никакво шубе... друго ме притеснява, но ще следя. Явно по майчина линия имаме някакъв dis ген. Аз нямам никаква диспракция, но лека форма на дислекция.

# 252
Фил, нА, майчиното сърсе...кво да на прайш 🙂 И аз тей, при всички несполуки при децата, си ги изживявах/ м със свито сърСе..Не им го показвам, камо ли нещо да им натяквам. Ама ми ставаше тъжно, когато се сблъскваха и сблъскват с живота, както се казва... Харесва ми как приемате нещата. Ами, да, всяко дете с неговият ход..но това не означава, че не трябва да ги окуражаваме и подтикваме към задобряване.

Ама аз забраЙх да кажа..ДобрЕее, постилвай червения килим 🤣🤣 Щерката първи пробен полет, обучителен къде?къде? Ами даааа...Египет 🙂 Въйх, мър майко, кат ми казА...всичко ми слезе в петитИ 🤣🤣 Шса пукна от страФ докато свикна...🤭 Към 20- ти и някой си март рече... Ся, всеки ден сухи тренировки, кок да се учи да си прави..😁 Гъба купува, нам кво...много ентусиазирана, пък майка и кат настъпан оФлюФ 😂
Ко друго щях да казвам....мда, може би шса сетя 🤣

# 253
  • France
Така е Тьорти, ние, майките, по-друг начин виждаме нещата. По-емоционален.
Явно ще трябва да преосмисля надеждите ми за олимпийска кариера на дЯтито Joy

# 254
  • София
Така е Тьорти, ние, майките, по-друг начин виждаме нещата. По-емоционален.
Явно ще трябва да преосмисля надеждите ми за олимпийска кариера на дЯтито Joy

Няма нужда. Просто спортът ще е друг.
Да е живо и здраво детето, да ви радва и вие дълго да му се радвате. Да е щастливо, че нищо друго няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт