Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 214
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 225
Ени, същата си, едно към едно 😁
Ние получихме в групата на вайбър песничка за знамето с децата размахващи флагчета. С флагчетата ги изпратиха вчера.
Днес ден за мързел до обяд, после фитнес.
Да живее България 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬 !

# 226
  • София
И аз съм довечера.
Ено да не си бременна?

# 227
  • София
Кайсия, Ени, топ рисунки! Heart

Честит празник на всички българи! Винаги се питам какво ли е било на Шипка като усещане. Студ, сняг, страх, героизъм, предопределеност...

Аз съм малко от десетина дена с циститоподобни симптоми и изчаквам да почна да тренирам. Но в сърцето си съм с вас. А дотогава си смуча чая от мечо грозде.

# 228
Всъщност, решаващата битка е била през лятото.На трети март е подписан Санстефанския мирен договор.
https://shipka.info/zabelejitelnosti/vrah-shipka-pametnik-na-svobodata/
Честито ни освобождение!Дано някоя година освободим и самите себе си,така де,държавата си,от пусти наши държавници.

# 229
Крот, да дойда да ти направя масаж с моите корави ръки? Пробвай с аулин гел да мажеш.
Ох, всичко ми отслабна, само краката не. Иначе са камък стегнати, като махна слоя мазнина над камъка ще са супер. Вчера питах инструктора-каза, те последни ще отслабнат, така сте жените.
Уми, не знам при вас, но тука върлували 7 вируса различни. Да минава бързо!

# 230
ОтнемА го форума нещо..що теЙ?

Станах в 10.30...да ме пита някой що..глава камбана. Чак сега се изшмулих из леглото...ще кафелоча. А съм и на тръстиката...празнично до 21.30,ъф.
С щерката снощи връщаме, зарад ней ерегевът и хахо- хихи...до посред сутринта...сега тя спи, аз....а аз...ъф.

Добре, че са малките Кайсийчета и Синеочка...много добри портрети...кво им има ☺️ Винаги ще го твърдя- всеки може да рисува.

Имало е някога..звучи ми като фантастика в сравнение с днешни времена...та имало е дух, боен дух. Имало е ценности, заради които са си жертвали живота. И то...българи. Представяте ли си? Чак ми изглежда нереално днес. Добре, че е историята.. книгите, та да не се чувстваме днес съвсем като безмозъчни и празнодушни амеби.
Лично..ами как се докарахме тъй? Да предпочитаме други родини пред наща,ве? Как? Да се докараме до другият край на света, за да препитаваме, за да търсим сигурност, бъдеще за нас и децата ни..Добре, че не са живи, умрелите за таз клета България.
И хоп новина из таблоидите- къща за едно евро в Италия. Да имах закътани пари...да съм отишла. Паризи ли беше...Маризи ли...то името му никакво..а идеята ме привлича. Да му се не види и празника..От години се чувствам все по- зле на този ден. Жалко и тъжно...
Въх...къф смачкан пост 🤣

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 12:06 от Thirteen#

# 231
  • sf
Ахах Ени, ама много си готина!
И аз имам портрет, тогава бях с къса червена коса.
Скрит текст:
/spoiler]

# 232
Мда, санстефанския мирен договор не е подписан с участието на България.  Той и берлинския всъщност. Та днес не е баш Освобождение, ама дано някой ден се освободим наистина и го отбелязваме този ден като такъв,  какъвто е.

# 233
  • София
Ренко, права си. Ама в моето съзнание Шипка е сняг, вятър, лед и мраз, премръзнали войници и стоене на пост във виелицата, и страх от смъртта. Камъне и дръве е допълнение.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 12:21 от бъръльо-бъръльо

# 234
Мид,недей да кълнеш! Не съм бременна,само така изглеждам. И не само на портретът от детето. 🤣😂 Много се смях като се видях.
Донси,и ти си екстра. 1:1. 😂 Сладки са тези неща,аз си ги пазя и им се радвам. 🥰

# 235
  • София
Как, неее, не кълна, това ще е чудесно.

# 236
  • France
Честит празник.

ММ ми прати снимка на Монстърчо - мрачен и навъсен. Явно не си е взел звездичката от ски училището. Снощи точно за това си говорихме с Недовършений, че и двамата се съмняваме, че ще му стигне нивото. Милото яйчице на мама, знам, че ще има още толкова много разочарования в живота, но ми е тъжно за него.

# 237
  • София
От вчера адски ме боли кръст, само се надявам да не стигна пак до инжекции, че няма кой да работи и ще я закъсаме.

Конопено въже, вързано около талията, възелът отзад на кръста. Лично изпитано.

# 238
Наистина ли ски училище не дава звездички на всички деца?

# 239
  • France
Не би трябвало. Но е рядко някое дете да изпадне.

Общи условия

Активация на акаунт