Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 177
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Somewhere in the World
Мисти, да ти е здрав таткото 🥂
Бобчи и от мен да поздравиш Стели- често се сещам за нея и Бориса.
А на баба ти Катито е страхотен бомбон Heart Eyes аз напоследък се заглеждам повече по дечица…мъжете са ми черни!
А Търтито е страхотен талант, както винаги ми останаха очите.
Сиросче, не ме е страх, карам и се оправям навсякъде в Гърция , нищо че не мога си изкарам колата от гаража а и чавето го бива! Та идваме те грабваме и ще се потопим в Еладата

# 2 566
Добро вече, Общество! Не съм ви чела, но ще се поправя. Прибрах се в 18 от каторгата и съм крива на кламер. Цял ден съм на едно кафе (без мед)! СипАх си е‘на воТка, щот днес съм на въглехидрати, накапках си и сок, понеже, нали сутрин се ядат плодове, а на мен сега ми е закуската. Сичко е точно, демек. Аз килограмите си ги имам и немам намерение да си праЯ живота тенекия без увеселителни напитки и да се спомина като труп с перфектни мерки. С Недовършен се сперкахме мощно. Разкрещя ми се пред некакъв Пепо. Аз запазих самообладание, да не стрескам непознатия, но после… Какво му чуха ушните миди, вие не искате да чуете… Никой не иска да чуе! На  сичко отгоре е направил такъв пазар… Взел спанак с размерите на щата Алабама, с едно листо може да си сковеш шатра и да си наредиш под нея шезлонги и походно легло и място за маса има… Краставиците са по сбръчкани от мен, а марулите… ах, марулите. Могат да минат ТЕЛК  и да вземат най- високата миза, която отпускат… Разпадат се от гнилоч, но Недовършен е с добро сърце и ги е осиновил….
Не искам да го гледам, нито да го чувам, близките дни, щото не гарантирам, че ще оцелее.
Сега ям кус-кус и се надявам да отслабна, айде, наспорт!
Ще ви изчета, докато "закусвам" с воТка.

# 2 567
  • Пловдив
Уинд, да и аз възнамерявам, ама от април уж кат се върне читавата даскалка...Тоя пусти мързел 🧐 и гадната тригонометрия и ето резултат...

# 2 568
Крот, пиши като мръкне, че съм пуснала щорите. Легнах, завих се и чакам сигнал от кораба майка да затварям очите😂

# 2 569
Карамеловаааа 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Няашш равна 😅

Кро, разгеле, отбелязвам в календара 🤗 Трогнат съм..
Бобчи, ам що тъй на ранина? Да не прайш експеримент нещо..

За два деня се дотътрихме до Хисаря, та бях на СПА, Кро. Затова отговора сега...

Ще направя компания на Карамел. Чиста, обаче, с кафе 😜

# 2 570
Мистиче, честито и здраво да ти е татенцето! Още дълги години да му готвиш и да се радвате един на друг!
Страхотни кучета и лемури видОх.  Обичам секаква фауна, за разлика от хомосапиенс. И Кати е голям бонбон! Марулето, да я намачкаш от мен Heart
Въх, докат' стигна до кус-кусА се опих Joy
Тринидаде, ти си Леонардо в пола Heart Зарежи я Крота, като ди дудне, че МАЦАШ!

# 2 571
Търте,  баш у Хисаря. Няма такава греда.

Кривия кламер, наздраве!

# 2 572
Сиросче, уай,ве?
На нас ни харесва..Идваме не за пръв път. Не знам, в хотел Галери сме..СПА центъра е добър, чисто..Не е лошо.

# 2 573
Бобче,що така? Петела на Ренко не е кукуригал втори път,начи рано е.

Как стачкуват хора,а ние сме толкова дълбоко заспали.

КарамеО!!! кЪк тьй,ще ме зареже!? Тц! НаИш колко ще и е скучно без мен?!

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 19:35 от krotik

# 2 574
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сиросче, уай,ве?
На нас ни харесва..Идваме не за пръв път. Не знам, в хотел Галери сме..СПА центъра е добър, чисто..Не е лошо.
По спомен, басейна беше малък, но за сметка на това, водата доста топла Simple Smile

# 2 575
Да, Лоли, много добре ми идва. Има и външен,открит басейн, той е по- голям и дълбок. Там също обичам се плицикам 😊

# 2 576
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, Лоли, много добре ми идва. Има и външен,открит басейн, той е по- голям и дълбок. Там също обичам се плицикам 😊
Ходихме в Хисаря често с малкия, допреди Ковид-а, значи последно 2019 сме били там...
Ужас, как си върви времето Simple Smile

# 2 577
Кой е тоя,по Нова? Не чух.Слушам и ми идва да го дръпна много силно за вратовръзката.

Бобче,ядосах се и за малко да забравя.Ставай! Мръкна! Слагай роклАта и...газз!

# 2 578
Сиросче, уай,ве?
По спомен, басейна беше малък, но за сметка на това, водата доста топла Simple Smile
стаята ледена, а предвидливо си взеха парите още на пристигане, баш в Галери. Много лошо обслужване, скъпа и лоша храна. Два пъти удрим греда там, отписахме дестинацията. Скоро бяхме в Сана, същата работа.

# 2 579
  • Пловдив
Карамелко бе Joy Sunglasses Grinning  Разсмя се!

И аз искам на спа, ама така са надули цените, че дори за ден е скъпотия 🤑

Общи условия

Активация на акаунт