Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 168
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 580
Забравих Повелителя на шишарките - и той в групата на страхотните, само погледа като му види човек и се разтапя!
Карамел, накарай Недовършен да измие изгнилите марули и материала за палатките, така другия път ще знае какво да не купува.
Сърцето ми заспива, снощи от 2 се кокорцах, но заспя ли сега после пак може да карауля.

# 2 581
Климатика на макс и няя проблем. Обикновено ходим из града по ресторанти..Но като пристигнахме, бяхме огладнели доста, вечеряхме в ресторанта на хотела.  Бива. Не е уау, но се ядва.
Мен от големи кучета ме е страх.Само Лабрадорите ми вдъхват доверие и онези големите като мечета..не им знам породата..Породи като питбул и подобни се смръзвам направо. Хапана съм като малка, та сигурно от това ще е..не знам.

# 2 582
  • София
Ох, знам че е така, разбирам, че за тях това е радост- да съберат деца и внуци. Обаче така задължително го правят...
 Миналата година ги събрах у дома - Кати беше бебе и беше страхотно оправдание. Но сега те не могат да оставят дядо.
   Почвам да се настройвам по друг начин. А ММ много обича да си ходи там.
   Мисти, ако можеш, не се карай, накажи по друг начин. С мълчание, нещо което  ще работи.
Щерката не я впечатлявах с нищичко. Но като млъкна на сина ми и сега се чувства зле.

Марулета, на колко години е дядо ти?

# 2 583
  • тук и там
Всичко беше окей, тъкмо ресторанта затвори-отсервирахме дружно, викам ще си  налея еди бейлис и ще зяпам нещо и МД(малките диванета) изплющяха една бутилка стъклена със някакво сусамово олио ..
Ей призля ми-стакла и олио навсякъде-те тръгнали да ми спорят кой бил виновен-той ме стересна, аз го бутнах и др. подобни...Дали се развиках-развиках се.До сега съм чистила стъкла и мазнотии от пода. Аман!

# 2 584
Кой се натъпка със салата марулчена? аааззз
кой измота две филии леб, топейки ги в соса от крилцата на фурня? аааззз
кой сега се апе два пъти на едно място от яд, че е прасе? е пак аааззз

# 2 585
Много ще съм ви благодарна да споделяте впечатления с имена на спа хотели, пък и без спа. Аз в зрелите си години съм била само в Старосел и не го препоръчвам. А бяха делнични дни през Юли и беше фул на мах!

# 2 586
Ох, натъпках се като за последно. Едва събрах силици да оправя кухнята и се трупясах.
13, приятно и весело на вас.
Хич не обичам спа аз, за радост на МУ Joy

Ние гледаме да балансираме с визитите, доколкото е възможно. С майка ми живеем в една къща, нея я виждам кажи-речи всеки ден. При свекитата ходим, когато можем - с повод и без повод, понякога за празници ги каним у нас. Сигурно им се иска посещенията да са по-чести, но не са казвали нищо. Нито можем, нито имаме желание да ходим на всеки празник. Понякога имаме други планове, понякога искаме да сме си в къщи и да отбележим празника както ние преценим, понякога просто ни се мързелува, вместо да пътуваме. Хубавото е, че двамата сме на едно мнение по въпроса. Ето, сега МУ ще ходи този уикенд или другия, с майстор ще се занимава, но аз няма да ходя. Там само ще се пречкам, а в къщи ще отметна и служебна, и домакинска работа. Няма драма.

# 2 587
Старосел е с прекрасна база, добро спа, лоша храна с изключение на обедното меню в стария ресторант и брутално лошо обслужване. Много пари на вятъра е тоя хотел.  Знам ли, разглезени сме от Велинград, Банско и региона, но Хисаря и Старосел са.... Язък. По моите разбирания.

Бърд, гости в събота, показва лилЯвото кълбо 🥳

# 2 588
Артемис, дядо ми е 33 ти набор.Живот и здраве,ще прави 90.Що?
   Като ви чета вечер нищо не разбирам.Кой пие,кой децата бие, и само некви воТки.На мен пак ли се пие джин с розов тоник.
   Мерси ви за бабината,верно е много сладичка.  Не съм я виждала от събота,нищо че сме в една къща Ама и баба е човек. Като я видя ще я намачкотя.
  Айде,лека и мека!До кафето.Не забравяйте хапчетата.

# 2 589
Pretty_Mama, не зная брат ти къде е как ще пътува до Сф, но най- добре да се консултира със съдов още преди да тръгне.
Това, което му се е случило не е шега работа, като и при полет със самолет (заради налягането и сравнително статичното положение в седеж), и при пътуване с автомобил (отново заради обездвижването по време на пътя) може да стане беля.
Въй, Марулетке, дядо ти почти набор на свекърва ми.
Като се сетя тя какъв купон вдигна като стана ан 80, съм в трепетно очакване на отбелязването на 90. Само да ни е жива и здрава, все така дейна и с акъла си.

# 2 590
  • France
Ще се включа съвсем набързо.
Тили е права. Задължително разрешение от доктор и стягащи чорапи. Последния път баща ми пътува месец след операция на коляното и пак беше много рисковано. Плюс естествено стягащ медицински чорап. Не разбирам защо ще се оперира в България, няма да се изказвам, но си е лотария да попадне на свестен хирург. Това си е рискова операция. Вие си знаете.
Тьорти, страхотна ти е картината. Дааалеч по-скапани се продават за 700-800е

# 2 591
Имало фенки на булита тук. Ей този красавчик бяхме взели да го гледаме,но вътре не става,та го върнахме за кратко. Сега ще правим къща и клетка и ще го вземем пак. Не може да се добие представа от снимката,но е ХL,бая едричък. 😁 Главата му беше огромна!
Синеочка много обича всякакви животни и хич не я е страх. За себе си не мога да кажа същото. 😆
13,да фотнеш малко Хисаря,да покажеш. 😍 Много ми е любимо там. Поредната картина е суперска.
Мисте,здрав да е рожденика! 😊
Другото забравих,та стига толкоз. 🤪

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 10:18 от Anyyyone

# 2 592
Синеочка как расте,като гъбка. И красотна много,бе! Пфу,пфу.
Ох,Душко! С лозарската ножица ли са му кълцали ушите? В клетката ли ще го държите?

# 2 593
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
питбулята не знае, че е питбул и се мисли за кокер шпаньол.
не мога да си представя да захапе някой или нещо, тя и котките гони за да си играе с тях. т
е пък знаят какво е куче и бягат бърже.
най-страшното, което може да направи е да те ближе до смърт.

# 2 594
Кро,в клетка ще е и на двора. Пробвахме за 5 дни вкъщи,не става. Изяде 5 чифта обувки,една мушама и скъса дивана. 😂 Кротък е,благ е,но не става за гледане вътре. Свикна много бързо с нас,но си е беля. 😆
Ушите не знам,така си го заварихме.
Синеочка расте. Днес падна трети зъб,преден горен. Вече фъфли стабилно. 😂 Отивам сега да видя къде го е мушнала,да го прибера и да сложа пари,че Феята нещо се излага и не ни посещава. 😁

Общи условия

Активация на акаунт