Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 193
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Марулетка, сложно е с родителите. Разбирам ги и тях, но и вас.
Няма оптимално решение.

# 2 551
Ох, знам че е така, разбирам, че за тях това е радост- да съберат деца и внуци. Обаче така задължително го правят...
 Миналата година ги събрах у дома - Кати беше бебе и беше страхотно оправдание. Но сега те не могат да оставят дядо.
   Почвам да се настройвам по друг начин. А ММ много обича да си ходи там.
   Мисти, ако можеш, не се карай, накажи по друг начин. С мълчание, нещо което  ще работи.
Щерката не я впечатлявах с нищичко. Но като млъкна на сина ми и сега се чувства зле.

# 2 552
  • Somewhere in the World
Оф, идат празници, а толкоз пък да не мога се зарадвам...
Брат ми снощи ме сюрпизира, че е имал здравословен инцидент- спукала ми се вена на крака, карали са го в болница с линейка.Сега иска да си идва за операция в Бг при съдов хирург - обяснявам,че няма как толкоз бързо да се планира операция, обаче снаха ми го подхванала -  да си дойдат по медицински причини, но реално ще са тук на 12.04 и за Великден ще са с нейната сестра на вила някъде си! Еми тяхна си работа, ама да не ми говори глупости и да го държат за т*пките. За капак ми иска и  колата...аз съм именничка на 08.04 и ми се иска с детето да идем до Солун 2-3 дена за празника. Гледам цените на хотелите- ми безумни са!
В работата е лудница, колежки се скътават, едната сутринта я вдигнах във въздуха, щото ми омръзна все аз да бърша след нея и ....абе имам нужда от стабилна гира довечета!

# 2 553
Стигнах до Трина и не мой да не отбележа,бургаскЕа гларус.По варненски марш смотана гарга такава.🤣
Значи трябва ми някакъв по силен вариант на гинко билоба! Имам супер бяло петно и писмо от енергото,че те съм си платила тока за февруари.А аз супер съм убедена,че съм и си живея в мир със себе си и си чакам мартенската сметка.🙄
Оо,акъл мой,къде така безвъзвратно изфиряса!

# 2 554
Кроти, при нас е електрохолд.Миналия месец така ме изтръпнаха , щото ММ ми даде пари и аз платих тока. След две седмици идва тва писмо и викат - 743.50 лв задължение. Брех, а аз да бях изхарчила за мен тия пари,щях да помня. Ама не помня. А и никога не бих го направила де. Оказва се,че тва писмо включва две задължения, едното платено, другото предстои да се плати. В системата на изипей,където платих си стои едно задължение . Ама " ме укараха у болест"  , тяхната кожа! На тия и на Вик много ме е яд,ама много.

# 2 555
Оф, болната тема - на село за празниците. Хич не искам, но тая година, няма да ми се размине скофтеното настроение и вдигнатите нерви. Не искам, но заради МН, че свеки има юбилей, но ще го накажа, да избира той подарък.
Прити, не те ли е страх, да караш в Солун? Ако не, вземи ме с вас 🥳
Да се похваля, купих си нова хлебопекарна от Тринидадовата бакалия. На старата нищо й няма, но я ненавиждам от пръв ден. Прави смотан хляб и това е.
МН си идва, манджа нямам. Каза, че ще измисли. Ми добре.

# 2 556
  • тук и там
Ние също на Великден си ходехме на село. Иначе не стъпвах там, не ми харесваше-и до ден днешен по селата не ми е окей,но на Великден ми беше хубаво. Баба ни посрещаше-то печени агнета, курабии, марули ,репички и тиквички от градината-супер беше.Това беше нейният ден да ни събере!  Като остаря и си замина-няма вече нищо..
Много са прави колежките на Мисти-ходете си докато има кой да ви посреща, че после ще търсите-ама няма..
Сложих едни картофи да варя и кюфтета ще пържа.Гледам да изпразня хладилниците,и да не оставям уж храна, да не би като се върнем да сме хванали...гъгрици. Щото след лятната ваканция -баш това беше станало..

# 2 557
Учителката на малкото я похвали, че е готова за първи клас. Много мило ми стана.

# 2 558
  • София
Супер.
Набора е супер зле. С тия фини умения е...

# 2 559
Е, как няма, Попи Heart Eyes И аз се усмихнах.

# 2 560
Като знам каква мъка беше с голямата до четвърти клас, чак не мога да повярвам, че този път ще съм с дете, което може да чете и смята, преди да тръгне на училище. Все още си спомням колко алкохол изпиха задачите от типа 5+ празно квадратче = 10 Joy

# 2 561
Изнервено ми е,врякам цял ден по малкия.О,чудо,и гузна не се чувствам.Щото като е вътре затворен е нетърпим!А няма шанс в тоя вятър(синоптика вика 50 м/с) да излезнем.Наложи се от рано да отворя виното,че иначе съседите има вероятност да ми викнат "Закрила на детето".

# 2 562
Мисти, да е жив и здрав баща ти!
ЛемурЯ, питбулята и кане корсото са страхотни, но Кати е разкош на куб! Баба ѝ да я нацелува от мен!
Вятъра ни отвя и не ще да спре, имам чувството, че блока ще литне.
Мисти след РС, днес тийна бе на консултация по математика и ще ходи на такива да края на годината! И щото е виновен, без хър и мър се съгласи с това мое разпореждане. Ми на каквото си постеле на това ще лежи. Не е глупав, но мързелът му расте прогресивно.Сам си избра математическа гимназия (да не говорим, че вече не е като едно времеи хич не ги презорват с математиката).
13-ко супер картина, за Кро бях сигурна, че ще разпознае пернатото като гларус. JoyJoyJoy

# 2 563
  • София
Кой каза наздраве?
Моята си прави програмата за изпитите, уж кой след кой иска, пък каквото стане. Изпусна два без да иска, ей така, толкова е отнесена.

Толкова съм отнесена и аз, че не знам какво чета и изпускам страници.
Честит да е таткото на Мисти и зло да го забравя!
Кучовци, контьовци и картини са страхотни!

Бабината сладкишка на Марулета е бонбон на куб!

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 18:46 от бъръльо-бъръльо

# 2 564

Трина обаче мълчи,явно този път нацелих.Което е пофално,начи тоя път е нарисувала нещо,кат ората.

Мисто,жив и здрав да е баща ти!
Ренко,няма да се караш на Шефа,ей!

Шишарковия куч е много як!  Имала съм три овчарки,всъщност аз ги мъкнех в къщи,баща ми гледаше де,но си бяха мой.
Пит-булята е топ,много ме кефят тези кучета.

Общи условия

Активация на акаунт