Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 143
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 730
Хехе, тъкмо прочетох, че са обявили "бомбена" ваканция. След дървена и грипа, доживяхме и бомбена. С почивния понеделник ще вържат няколко дни пак.

Изпих си следобедното кафе и така ми се доспа, едва си държа отчите отворени.

# 2 731
Бърд,у наше село няма 😁.Все още,че и утре е ден 😬

# 2 732
Ренко, то наше село обикновено следва Филибето, та като нищо кметът и тук ще обяви ваканция превантивно. Иначе сигнали няма, за жалост на тийновете и учителките им Simple Smile

# 2 733
  • Пловдив
Ааа, моя в понеделник е на у-ще...поне за сега. В техния техникум няма изборни секции.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 15:06 от mystic woman

# 2 734
Кое предно мнение, Мисте? Аз ти виждам това за ваканцията утре, там си е.
Но не успявах да пиша след теб, изписваше ми, че последното мнение е мое, а беше твое.

# 2 735
Мисте, аз го виждам.

По повод бомбите, вече се чу в новините - дали избирателят, няма да се откаже да гласува, под заплахата да му гръмне бомба на главата. Close

# 2 736
  • Пловдив
Хм...ся се появи...шашав форум.

# 2 737
Ето,права съм, добри дечица имате! И моето раче е досущ като на Мьос скорпито.
   Суит сикстийн са ми направили косите бели и нервите опнати, и от двамата.
   Ама ей ги на,седят си сега на терасата,пафкат си и си работят заедно. Като юмрук са ми!

# 2 738
БоШке, Бошке! БоНЕна ваканция! ЖДНБ!!!

Скорпитата си искат подхода, но напипаш ли го са вечно твои. Обичам скорпита.

Точно такива са! Заобиколена съм и от "бели", и от "черни". Влезеш ли им под кожата, спечелиш ли ги на своя страна, са мили и добри. Да не обръщам темата ЗА и ПРОТИВ зодии, но наистина има такива, с които не меля и даже в реала не поддържам близки контакти с техни представители. Не нарочно, наскоро го установих този ми ти факт.

Добри, изгледах "казана" току- що. Grinning

# 2 739
  • София
Момичета, не съм чела последните 2-3 страници. Имам въпрос. Изписаха на Пантичка капки за нос Коларгрол. В стъклено шишенце ми ги дадоха. Аз се питам дали може да ги пресипя в пластмасово, което е с вграден в капкомер в капачката и ще ми е по-удобно. Идеи? Мисълта ми е дали пластмасата ще окаже влияние на разтвора.

# 2 740
  • София
Пантич, трябва да са в тъмна колбичка. Ако е прозрачно пластмасовото нещо ще се скапят.

# 2 741
  • София
Тъмно е и пластмасовото. И го прибирам в кутия допълнително.

# 2 742
  • София
Значи действай.

# 2 743
  • София
Благодаря, Ре! 🌞

# 2 744
Панти,на тъмно и хладно
 Едно време много помагаха на моите.
Гледката Кати малко,деди се присъедини на двора, баща й се прибра и я взе.
   Аз вече съм на джин с тоник,щерката ме черпи.
   Наспорт!

Общи условия

Активация на акаунт