Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 137
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Euskal Herria
И в Пловдив е казан - за контейнерите за смет.
Хубав ден, общество!
Днес ще е малко по-хладно от вчера (33 градуса) , само 25 градуса. Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 12:42 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 716
  • София
Аз пък съм в ступор, нито спя, по 4,часа пак, сега и нещо носа ми тече. Няма липси физически по показателите.

# 2 717
скала, скала, но само докато мине страшното.
след това... предавам го на бащицата и падам. случвало се е ден, че и два да не мога да стана от леглото.
особено след "менингита".
минало-заминало. баба казваше "там да му е сянката".

Тъй де! СЛед това инсулинова резистенция ,зверски косопад и напълняване - от стрес. И ние почнахме с "менингит" на два месеца като беше, докато случим на лекар и правилна диагноза. И сега, що му треперя и гледам на кръв проекто снаИте?!
   И във Варна казват казани, а в Плевен гюм.В Монтана , топа на света, контейнер, ако сакате да знаате.
   Попи, кво пък толкоз направи голямата за такова наказание?!
   Аз моята съм я наказвала да не ходи на екскурзия с класа, задето ме лъже. Ама както съм ви казвала,бях цербер на церберите.

# 2 718
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
марулеееее, монтафонке такава.
койо си требе, оно си сака! Wink

# 2 719
Марулета, кара див пубертет и от 2 месеца съвсем пощуря. Борбата да поставим някакви граници и да ги спазва, е грандиозна. Правя отстъпки до някъде, толерантна съм към много от простотиите, които върши, но я предупредих, да не прекрачва границите. Не ме послуша. А аз съм доста либерален родител. Сега ще си изкара ваканцията вкъщи. В нея се блъскат гамен и нормален човек непрекъснато. Странното е, че на фона на всичко драми, си повиши успеха.

# 2 720
Попи, тя още ли е с онова гадже? Ако да, то направо подарък сте ѝ направили. Grinning
До Бош вчера не стигнах.
Оня ден, като реших да му се "отдам", изгледах няма и 30 минути, за толкоЗ имА време. Та Добри ме спойлна сега. Grinning
"Тройной" съвсем наскоро гледах някъде... стига да се сетя къде. Rolling Eyes

# 2 721
Не, Тили, “скъса” го. Горкият много страда, чак на мен ми стана мъчно за него, защото беше свестен младежът. Е, прекалено чувствителен и по някое време явно обсебващ ѝ е дошъл.

Пък и е с баща ѝ, после и аз ще се върна, та без контрол няма да остане.

# 2 722
  • София
Попи, и на нея не и е лесно. Смени средата баш в пубертета. Ще се кротнат хормоните. Тя е добро дете по това, което си писала.

# 2 723
Попи, дръж здраво! И това ще мине!
   Добриня, не съм монтафонка по произход, ама ме претоиха.Плевенчанка съм, широк център, гражданка демек/ ама мама и тати са от село/.  ММ е от Русе.Животът ни довя тук вече 23 години.Много си ми  е добре.

# 2 724
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
случват се такива работи, монти Wink
едно познато дете, на въпрос "от къде си?" отговаряше "батак, чиче", но нямаше предвид, че е от Батак.
а че у тях е батак сущий. бащата от едно място, майката от друго, живеят на трето...

# 2 725
Аха , и при нас батак , чиче! Ама то тая Монтана някой трябва да я облагородява. А кой, ако не аз?!
   Аз си харесвам живота, обичам си дома/наследствен на ММ, обаче същият този наследник е под сериозна угроза да бъде изгонен като ме ядоса/
   Далдисвам в склада, който е в едно мазе. Ако до половин час ме няма, търсете ме!

# 2 726
  • София
Марул, ти питаше колко голяма е скорпионката. 16 годишен маймун, на ръст да не говоря. Добре, че гаджето ѝ е от друг град и се виждат събота и неделя, че да не го мисля и него постоянно колко е ужилен. Върти-суче, все на нейното е. И накрая все е добре за нея. Иначе е добра, не се заяжда, не е конфликтна, умна е, доброжелателна, изпълнителна, работлива, упорита, не е ндаменна...но...Animal Scorpio

# 2 727
И аз разполагам с 16-годишен скорпион, ама мъжки. Оня с коляното. В момента е в Берлин на едноседмичен трип с класа. В деня преди трипа скъса с гаджето си. Всяка вечер звъни да си говорим, изкарва си весело, ама... Девойката му е все в акъла. Емоционален, кръв гореща, верен рицар и свестен чиляк. Скорпитата си искат подхода, но напипаш ли го са вечно твои. Обичам скорпита.

Дами, издирвам хоспис с добри палиативни грижи в Пловдив, Панагюрище или наоколо. Моля, ако някой има лични впечатления или препоръки, да ми пише. Благодаря сърдечно!

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 14:28 от Mößbauer-Effekt

# 2 728
  • тук и там
Малкото е скорпион, и ми е много харен. Супер любвеобилно и мило хлапе. Лесно се води, поне за сега.

# 2 729
  • Пловдив
Неочаквана ваканция за учениците в Пловдив Smirk Уж заради бомбените заплахи. Познайте кой е най-хепи? Grin

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 14:56 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт