Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 137
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моите и тримата скърцаха със зъби и гледаха сестрата лошо. но пак сърце боли, като гледаш как ги бодат.
Гуш и на двете.
не е паднало още. но е опасно близо до ръба и ако посегнеш към кърпата без да гледаш... Wink
и наБош съм сърдита! на преводача по-точно.
в кой край наричаха контейнера за боклук "казан"?
като прочетох, че майка му е намерена в казан какви образи ми излязоха в главата....
и все към преводача насочени.

# 2 701
Имам някакъв смътен спомен, че съм чувала "казан" в края на МУ оттатък балкана, но той не го използва. После ще питам, ако не забравя. В тези сайтове дали преводът е оригинален или е по-скоро фен, както се случва из торентите?

Няма вятър, юхууу, най-после.

Мисте, моля те, не сме всите на диета, плющим си шоколад Simple Smile

Кайсийка, лек полет! Чакаме да се разпишеш от родна земя, когато имаш време.

Кло, изгуби се пак. Дай знак.

# 2 702
Добри, питай го дали иска Тройний, да се върне в съвсем ранна младост? Ще ти намеря.
Марул, и режим и да заспиват без гърда, фитнес топка, ръченица, носене и тн, само да ги слагат в леглата, гуш, цунка, лека нощ и излиза майката. Много е удоволетворяващо да чуеш "наспах се", но не всички успяват, то е като хранителен режим- стриктен ли си става.
Крот, кой ядоса тихата ти и кротка натура?
При нас последната ваксина забравих кога беше на 2г май, после на 7 има.

# 2 703
На 6 има също,Бобчи,после и на 7. 😅 Моето пъзле опищя света! Голям рев беше,борба,а накрая каза-ми то не болеше,за следващата няма да плача. 😂

# 2 704
Верно, че на 6 имаше, реваксинация някаква
Аз я забвлявах с една кутия хапчета за кръвно в шкафа на личната, Зорничка се казват и ги клатих там, ма си ревеше стабилно

# 2 705
с тройной ще стигнем до младостта на татко, лека му пръст. Wink
бащицата наш е от ерата на Деним и Олд Спайс.
само за имунизации и ваксинации не ми говорете. трябва да видя какво трябва да се сложи на Горинич за тези две години тук.

ДТК - три пъти до навършване на 1 година, после на 2 и на 6
само дифтерия и тетанус - на 12 г.
полиомиелит - три пъти до навършване на 1 година, после на 1 и половина и на 6
морбили и паротит (поотделно) - на 1 и на 12
туберкулоза - при раждането
рубеола - на 1 и на 12
хепатит Б - при раждането, на 2 мес и на 6 мес - даже не знаех, че има такава.
манту - на 7 и на 11 г.

личи, че имунизационният сертификат ми е подръка, нали? Wink

# 2 706
В Русе казват казан Wink
ДУ!
Бобчи, и аз не мога да спя! Що така ,бе момиче?? Питам те като експерт по съня.Писна ми да се будя по 100 пъти на нощ и да съм като парцал цял ден Flushed  Към 15 ч.съм взела - дала вече, а тогава трябва да бачкам активно.
Добри, ти нали каза че ги изкупил всичките? Ще се счупи един и ще се появи друг на негово място, а вятърът в Бг утихна Wink

# 2 707
Предпочитам да беше ревала силно. Ми то.. стиска зъби детето, изкривила устничките, сълзите се търкалят и само хлипа тихо. Така като прави най-ме боли
После я заведох в детската и там гушна учителката си и взе да й се оплаква.

# 2 708
  • София
Аз за такива работи съм безчувствена. Гушках и успокоявах, ама заради една ваксина не ми се свиваше сърцето. Виж колко безсънни нощи съм имала, защото си мисля че детето ми е било непопулярно и без приятели! А то не е така, просто маймуната си слага граници и не се сближава с всеки. Скорпион. Сега си е чудна, приятелки, гадже, познати за лаф.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 13:19 от бъръльо-бъръльо

# 2 709
Уми, при възрастните хора обикновено е дефицит на нещо, аз като имах на желязо и феритин не можех да спя, много се будих също. Като почнах да пия желязо още първите дни се усети. Някои хора спят добре ако си легнат преди 22, други преди 23. Стресът също влияе, някои не могат да спят, други спят много, мозъкът им ги предпазва по този начин. За сънят на възрастните съвсем малко съм учила. Нашата супервайзърка жива, умряла в 22.30 е легнала. Каза, че си е съставила вечерна рутина, която й помогнала. С наспиване е спряла да боледува и е отслабнала.

# 2 710
Божееее , нищо не разбрах, освен че бащицата се къпе в олд спайс. Ма не е лош, кво?!
   Бобчи, Кати я научиха да заспива - затъмняват стаята,щори , пердета, слагат в чувалчето, в леглото , целувка и затварят вратата. Това и за дневен и за нощен сън.  А на баба така ѝ се иска да си легнат на обяд, да си я гушне и да спи с нея.......Но следвам режима на мама и тати.
    Бър, колко е голяма скорпионката?
  За рев и инжекции-
   Аз като бях със сина в чирковата болница, когато му слагаха импланта бях се оперирала от емоции. Трябваше да му се слагат инжекции, имаше абокати на двете ръчички.Той на три години.Едната мед.сестра ревеше с него ,докато му слагаше лекарството и се извиняваше хиляда пъти след това. Аз, като скала - държа го в хватка и не проронвам сълза.Тя ме пита - не ви ли е жал?
   Жал ми , сърцето ми се къса, животът му на косъм . По -добре той да реве сега, отколкото......

# 2 711
Ден! Сисче, гушки! Не издържам и аз пред детски сълзи, особено, когато не се проливат от бяс и глезотия, направо ми раздират сърцето. В събота нали бях в салона и се пробиваха уши. Дойдоха  много майки с невръстни дечица, дори и бебета, да им слагат обеци. Толкова жално плачеха миличките. Аз се спуках от рев, като ги слушах, приятелките ми викат- бе, не се излагай, не можем да те гримираме. Идеше ми на им надупча задниците на тия майки...
ДобрЕ, чувала съм, че казват казан и дори гюм, в други краища. Гюм ми е много смешно. Ние си казваме контейнер, но един бабиер му вика кунтер. Толкова се хилих като я чух и оттогава с приятелки  винаги си чукаме  среща на кунтера Joy Ма, той, лексикалният фонд на бабет е уникаТен. Веднъж казала на мама, че е възмутена и разочарована от мен, щото винаги я поздравявам, а веднъж дори съм й домъкнала пазара от магазина  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 712
скала, скала, но само докато мине страшното.
след това... предавам го на бащицата и падам. случвало се е ден, че и два да не мога да стана от леглото.
особено след "менингита".
минало-заминало. баба казваше "там да му е сянката".

# 2 713
  • France
...случвало се е ден, че и два да не мога да стана от леглото...
И на мен ми се случва след силен стрес. Мислех, че съм единствена Hug

# 2 714
Кайсия, отговорих ли ти вчера, като ме пита дали пътуваме? Вече ми се сливат и постове, и разговори в живота. Joy Снощи пътувахме - аз и дребната. Голямата е наказана без България тази ваканция.

Пригответе се психически за закъснения. Пък ако излетите навреме, ще е приятна изненада.

Общи условия

Активация на акаунт