Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 137
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 685
Кро, вярно си много блага като си крива Simple Smile Да минава по-бързо кривотията.

Ре, коя е темата?

Дразни ме и мен гърлото, нямам лукче. Смуках преди малко хап, файда няма.

# 2 686
# 2 687
Начи смятай,колко съм крива обикновено,щом крива звуча добре.Smiley

Добро утро!

# 2 688
  • Пловдив
Кро, крива си била и времето и то...сняг в твоя чест Grin Ама кви са тия шоколади дет ги пльоскаш в тая чаша? Нъл сме на диети всите тука...? Simple Smile Simple Smile

Ха, добрутро! Днес вЕтър няма, ама си е бахър.
Трябва да ида до ендокринолога, а с колата няма как да се спре...с такси ще ми одерат кожата Close  и ще звъня да си отменя масажа. Евент.за другата седмица кат се опаричим. Нов разход за неделя се очерта, ама е по убав повод Simple Smile

Донси, успех! Аз това нящу скоро не очаквам...и да има то е подмолно, тихо и на единици Neutral Face

# 2 689
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с_воTката Wink да видите, че ви уважавам

Скрит текст:
3 март - карамелита -  слънчево Simple Smile Simple Smile Simple Smile
4 март - бобчи -  слънчево
6 март - родива - слънчево
7 март - сирос - слънце Simple Smile
8 март - тили, скай, sugarfree -  
- според кайсийката,сняг като за световно. при мен слънчево, при вас още не знам. значи може да го броим "преобладаващо, на места предимно" - както казваше Чолака навремето.
дописвам - тили каза "Навън мрачно, ръми, но приятно и свежо в същото време- идеално ми е, баш каквото обичам."
9 март - Кротик, флорен, ре, пантичката - при мен е sans changement или "сен сен жмо" на чист френски Wink
дописвам с Бър "девети го пишете прекрасен ден за прекрасна година. 17 максимални за София, с леки превалявания следобед. Да разхлади тамън." и пропускам депресивната прогноза. Wink само прогноза е. очаквайте изненади.
10 март - Донси + Нейо, Бърчето, anyyyone, Бюти -  кроти каза да ги пишем за слънчаци Simple Smile Simple Smile Simple Smile особено Нейо.
11 март - никой, но пак е слънчево. дъги и еднорози от Кроти, а за тили "снежна приказка. Цяла нощ е валяло, натрупало е, продължава да вали."
12 март - пак така. Simple Smile чакаме тринайсетака Simple Smile
мид, аз, мьос, 13 - 13 март
мьос каза: Времето тук днес е преобладаващо, с елементи на изненада. Има всички изгледи да се разгърне във всякакви посоки, да видим. Ще докладвам своевременно.
мид стърже лед от предното стъкло, аз изгорях от сутринта, а сега май се надига прашна буря.
с една дума, всичките сме сладури, но различни. Simple Smile и пак сладури.
след почасовите сводки за времето стигнахме до извода, че красотата е в разнообразието. Simple Smile
14 март - биполярната ни кайсийка -  оставям и двете дати, нека се чувства изобилието Simple Smile
"дъждовно тук,едно такова сиво и  минорно, без изгледи да спре скоро-  само за сън, Нетфликс или книжка в леглото. С други думи-времето напълно отговаря на меланхоличната ми натура."
с малко закъснение - 15 март - вятър и мъгла, тарталетка - тили каза "Сводка за времето- не зная валял ли е сняг през нощта (само дъжда чувах), ще вали ли днес, но в момента е слънчево, пролетно и небето е синьо- синьо, без нито едно облаче." за бърди - "За времето, тук се показва слънцето, ама хапе. Не знам Добри де ще ме преброи." как къде! при Убавините, еВстествено! тарти - "Днес май си бях избрала, уцелила съм, слънце и топло, с лек ветрец. "
няма да продължавам - имаме достатъчно доказателства, че сте истински жени - различни Wink
16 март - нямаме никой, НО
бър го обобщава добре - "Сводката за времето от южните квартали на София - студено, влажно и мързеливо. Само за под одеялото с книжка. Значи, на избралите тази дата на почивка ще им върви цяла година."
17 март - ваичка, деборана -
ваичка нещо си е изгубила розАвите очила "Днес е моят ден, суров, мразовит и студен, тамън като годината, която очаквам ... "
вятър и мъгла е всичко Wink "Ваичко, бъркаш нещо работата! При мен е слънце! Е тук там минава някой облак! Та хубава ще ти е годината!"
18 март - веселинката - бърди каза "Мрачно е навън, искам слънце." - имаш го душко, само ела насам.
и тарти така - "Тук е облачно и мрачно, мрън." видя ли, че има и плюсове. Wink на тили ще вярваме най-много Wink  "При мен е истински пролетно. Слънчево и топло- вече е 11 градуса, усеща се като толкова."
точка!
дописвам се - хич даже не е точка, докато веселинката не се изкаже. а тя рече и отсече "Аре, Райчо се показа целиО,небето-синьоооо....начЕ ще има и убави,и кофти моменти!
ДобрЕ,отчети мА на своТката,че ша съм бяла и добра!"
Амин!
19 март - уми зуми - слънчево с кюфтета Wink кекс от Кроти и питка от мос... няма да е гладна година, да знаете. Wink хич даже няма да споменавам мекиците.
20 март - хелленн - при нас е кротко, безветрено и с облачета. Simple Smile да очаквам дъжд ще е прекалено. Simple Smile значи пиша го слънчево, докато не се включите и вие. Simple Smile Simple Smile лично от хелленн - "Слънчево и топло цял ден. Иначе по другите направления положението е по Чехов: “Какъв чудесен ден,  човек не знае чай ли да пие, или да се обеси”."

21 март нямаме никой, но не мога да не отбележа кро с "Няма слънце! Освен мен,де,ама това е друга тема."
и на 22 март няма наши хора и по-добре. по кротик: "Вали.Едно такова пролетно,осем градусово.Сигурно чак на Ренковия петел не му се кукурига в туй смотано време." мхам! за същот време мистик - "На вън е прекрасно! така обичам такова време...леко ръмящо или леко прашоли /това ми е любимата дума за такъв вид валеж/, супер приятно за разходка...Чак не ми се влизаше. За това обиколих сградата. иде ми да тръгна и да не се върна".

sans changement или "сен сен жмо" на чист френски   Wink

24 март - е ден на ренко и прити  - не видях някой нещо да е писал за врeмето, значи ще гледаме моето.
слънце, слънце... 40 градуса около 2 часа... слънце... облаци...

и от България "Днес при нас е женско време - духа, пече слънце, събори ми простора, дъжд валя, после едновременно пече и валя, само пече и накрая се изваля. " Simple Smile Simple Smile чудесно време значи - за всекиго по нещо. Simple Smile

25 март - Благовещение. никой не го е избрал, но не пречи да е добър. нощес при нас валя, навън мирише на нашенска пролет и (все още) е прохладно и много приятно.
Layla• - Ми да,от кога се канех да пиша,че взимам 25-ти.
твой си е, момиче Simple Smile
26 март си е без избраник, но пък колко своТки има....
по ред на номерата
вятър и мъгла - естествено " За сво_тката - слънчево със силен вятър."
марулета - " При нас нощес гърмя,трещя Валя.Сега е слънце, подухва."
мос - "Женско време в Южна Германия - дъжд, вятър, студ, слънце, жега и пак отначало."
тарти - "Само да кажа на Добриня да впише в своТката, че днес тук беше ебаси горещилъка, мина 27 градуса."
тили - "СвоТката за петък- събота- неделя при мен е напоителна, ветровита, буреносна, понякога и с градушка.
Но пролетта дойде. И тази година."

27 март -  днес е специалния ден на марулета, бадрулбадура - ще дописвам след кафето. Simple Smile
от дежурния ни метеоролог -  вятър и мъгла: "За сво_тката - днешните мацки отрано са се ухилили, грее, топло, ама малко вее."
по марулкино време иде и още една своТка "Времето е като менопауза - облачно и хладно, сега напече и топло. Усещам , че и тая година ще ми е биполярна."

28 март - ден на бърди -  по тоя повод, още от ранна сутрин кротик наш докладва "Мокро,мрачно и смотано най вече светло е вече."
попи и кучето ѝ (не го е показвала, отчитам го като пропуск) - "При нас е -1, усеща се като -4. Тъмно като в рог, дори кучето не ще да става за разходка и гледа невярващо дали не сме се побъркали, да ставаме толкова рано."
и пожелание от хелен имаме "Пожелавам да не ни отдуха днес!"
кой си го познава? Simple Smile "У наше село прехвърчат едни ситни дребни снижинки, вънка вие вук и в колата показваше градус и пейсе."

29 март е почивен ден Wink  своТка - от 31 градуса някъде, до сняг при кроти. шарена работа.

30 март - втори тур за кайсийката -
мистик - "Днес вЕтър няма, ама си е бахър.
марулка докладва - при нас е мрачно и ладовина - като снаха към свекърва
и кайсийката - При нас ще е женско време-от всичко по малко. Малко вятър, малко дъжд, от едната страна синьо небе, от другата -сиви облаци идват, явно ще вали..Иначе топло за тука, 13 градуса.

Скрит текст:
мързелче - 31 март

Горинич ми е сърдит. защото го хванах три пъти, че вместо да учи си играе на телефона.
заяждала съм се.
изморена съм.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 09:19 от st. Dobri

# 2 690
  • sf
Добро утро! Няма ли най-сетне да напровят работната седмица от 4 дни?!
БНД сготвил една голяма тенджера коприва с ориз, а няма кой да я яде. 🙄 Ще го викам да си я изяжда. Че и още коприва донесъл, какво да я правя се чудя.

# 2 691
  • Пловдив
Дай на някой комшия Simple Smile

# 2 692
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро! Няма ли най-сетне да напровят работната седмица от 4 дни?!
БНД сготвил една голяма тенджера коприва с ориз, а няма кой да я яде. 🙄 Ще го викам да си я изяжда. Че и още коприва донесъл, какво да я правя се чудя.
Кажи къде да дойда за копривата?

# 2 693
И аз се нареждам за коприва. Хлапето обожава коприва. Донс, другата можеш да направиш на каша с прясно мляко и сирене.
Снощи легнах в 9. Спах на пресекулки, но днес ми е една идея по - светло пред очите. Уморено ми е.

Кло, как си?

# 2 694
  • София
Обожавам коприва.
ДУ! Къде избяга слънцето?

# 2 695
  • тук и там
ДУ! При нас ще е женско време-от всичко по малко. Малко вятър, малко дъжд, от едната страна синьо небе, от другата -сиви облаци идват, явно ще вали..Иначе топло за тука, 13 градуса.
От едната страна на прозореца

От другата..

Та преобладаващо както се казва..

Ще доуправям багаж. Спи ми се , та две не виждам.Чудя се дали да не се върна в леглото за час-два, и после да стягам багажа..
Хубав ден! Аз днес ще се прибирам в БГ, утре ако е рекъл Бог ще се видим с мамини в Ст. Загора.

# 2 696
За своТката на Добриня - при нас е мрачно и ладовина - като снаха към свекърва/вдъхновена от свекървенската тема,където се вихря понякога/.
   Донси, дано си доволна от повдигането!
  Ени, успех!
Бобчи , и на теб! Знам колко е важно някой да помага на майките . Ако искат да слушат де. Като се роди бейби, в началото , дъщеря ми имаше нужда от консултант по кърмене - при нас липсват , онлайн тегава работа.Та се наложи да гледа,чете и се справи, т.е минаха на хумана./ не че е справяне/. Със съня беше доста упорита и след много четене направи добър режим.
   Фил, да не си посмяла да не съчувстваш на болния мъж.
  И аз се нареждам за коприва, перилни препарати и силиконова метла.
  Пия  кафе, боли ме глава, сърдита съм на сина. Ще задържа до утре, когато е почивка и тогава ще мрънкам.Днес съм до обяд, условно, утре следобяд на работа.Приключваме месеца и колегата не може да се справи с отчети. ЖДНБ - мечтая си да си намерим читав човек за работа, просто да чуе какво му казваме и да се опита да запомни.
  И аз да мога да отдъхна поне още половин ден.
   Кайсийке, лек полет и да си изкарате добре.

# 2 697
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
начииииии....
ей така като почне деня хич не е добре.
Горинич е обиден, че вчера съм го хванала да си играе, вместо да учи.
бащицата наш се облял с някакъв автършейф... малеее.... смрад.
питам го кава е тая гадост, а той цвърчи наоколо като застарял тийн и се хвали как в открил  няколко опаковки олд спайс в някакъв магазин.
даже не знааех, че още я произвеждат тая гадост!
купил ги всичките, защото навремето... едно гадже...
де гиди застаряло коце!
благодарни баби меци още олд спайс ти носят!
сега се чудя, силните ветрове в България дали могат да съборят стъклено шише в баня в Египет?
сигурно могат, зависи как ще се извият, а те ми се струват много гъвкави тия дни.
Simple Smile
и още мога да пиша, но ще ида да нагледам шишето да не е паднало.

# 2 698
Падна, Добри, чух го, изтропа до Крит даже 🤫

Ние пък сутринта рано на педиатър бяхме. Контролен преглед и ваксина. Детето ми плака тихо и раздиращо сърцето. Следващата ще е чак на пет години 🥳

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 10:24 от Sissy

# 2 699
Добре,мани тая работа,беля ще си отвориш.Представи си тия 50/100 милилитра разляти по пода,колко време ще миришат 😷.
Днес ме предизвикаха да си покажа рогата.Извадих най-дългият чифт 😈😈😈

Общи условия

Активация на акаунт