Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 143
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 670
Преглеждам си пощата по обяд и виждам мейл от директора на училището на децата.
За активирана аларма за тревога. Фалшива. Включена случайно от дете. Да не се притесняваме. При нужда, децата да се обърнат към съответните наставници.

Дете, без да иска, активирало един от бутоните за алармата в сградата на горните класове.
Сградите на средните и горните класове отделни, свързва ги коридор.
Дъщерята каза, че се е постреснала. Веднага са заключили вратата, изгасили компютрите, спуснали щорите и се отеглили в далечния край на стаята.
Какво разказа синът, през смях почти. Imp Негов приятел, на когото един от треньорите дал ключове, за да прибере разни топки, нещо объркал, замотал се, оплел се в мрежите с топки, активирал алармата.
Учителят леко смъмрил детето.
Учителя дали някой ще го мъмри- не знам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Време ми е за бЕло на мен.
Наспорт!

# 2 671
  • Пловдив
СеднАх 🥴 ама поне изсших кОсата...вино  и Бош. Тъй го виждам сега Wink ама очичките казват друго 😴 Купих капки, сложих ма файда е рано да диря май...

Кайсийка, лек път! Забавих се, ама вАжи да знайш Wink

Карамелче, според мен нямаш нужда от диета. Просто си оправи часовете за храна, т.е 3 пъти поне. Там е разковничето...и 2 да са, пак ще си ок си мисля.
Аз сега ще правя така - на обяд въглехидрат, на вечеря протеин+салата.

Сиросче, ний ше ги изкупим тия запаси...само кажи Simple Smile

# 2 672
Познайте кой го събуха на летището. Joy Че после и пак изпищях, та натривки, едно-друго. А тъкмо си мислех, че заради букета розови рози, който мъкна, ще мина този път без щателна проверка. За малко.

# 2 673
  • тук и там
Мисти, балагодаря! Heart Рано ми е още, утре следобед ни е полета.
Попи, вие сега пътувате, така ли? Ако-да, лек полет!

# 2 674
  • София
Ех, Попи. Сигурно понеже розите не са били червени. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 675
  • France
Помощ! ММ има 37,3°. На умиране е. Ако не от вируса, то от мен, собственоръчно.

# 2 676
Позната неотдавна я съблекли насред летището Fearful

Пшш, пшшш (по Мързелотка). Почти цял ден не бях яла, наваксах си стабилно на вечеря - възможно най-кофти варианта. Сега се озъртам за сладичко.

Карамелчик, съгласна с Мистева по повод режима.

Боже, боже, Фил, пълен ужасТ! Дизастър направо. Съчувствам.

# 2 677
  • София
Познайте кой го събуха на летището. Joy Че после и пак изпищях, та натривки, едно-друго. А тъкмо си мислех, че заради букета розови рози, който мъкна, ще мина този път без щателна проверка. За малко.

Букет си мъкнала? Ми, ти си плачеш за събуване и натриване. Laughing

# 2 678
  • София
Фило, искаш ли хуманитарна помощ? Лопата, чувал и алиби? То си е имърджънси направо.

# 2 679
# 2 680
Между другото, аз редовно "пищя" при проверките по летищата. Уърлдуайд, както се казва.
Това събуване, натривки- част от програмата са.
Вкарвали са ме и в импровизирани кабини/ стаи, където съм оставала по бельо- и отново със скенера. Тъпото е, ако бързаш и от този факт си  леко изнервен.

# 2 681
  • France
Макак може да сравнявате раждането с мъжката хрема?!? Кво толкова, лежим си, пухтим си, дори и упойки има. А нашите половинки в огън изгарят. МолЪ ви сЪ.
Ох, дан се смея много, много, че като ме хване и мен утре или вдругиден... бляяяя.

# 2 682
Изморена съм и съм толкова крива,ама крива.Минавам само да кажа,че при нас днес валя сняг.

# 2 683
  • София
Кроте, ти кат си крива, по-благо звучиш. Гуш иначе 🥰.
Аз се сАбудих.
Зачетох се в темата за лекарствени измами и съм отвратена.

# 2 684
  • sf
Спи ми се, ама нещо ми дразни гърлото, разкашлях се яко. Смуча лукче , ама файда - йок!
Утре очаквам да обявят с колко вдигат заплатите ни. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт