Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 150
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 655
Сайтът за който писах чака две статии от мен, една фейсбук платформа за майчинство ми писа за лична среща, понеже и те са от Варна! След две седмици ще се видим с господина и се надявам да направим нещо съвместно. Дано, дано! Много си обичам работата и искам да се развия, не толкова за пари колкото за лично удоволетворение.

# 2 656
Ени, браво! Ще се справиш, ще видиш.

Бърд, мятай се в дълбокото смело. Успех!

# 2 657
  • France
Момент на малко спокойствие...
Доволна съм от себе си, защото за някои неща съм станала като машинка. За други обаче пълна скръб. Сигурно за да компенсира.
Дано само да не забравя до отида да гласувам този уикенд. Че мама на дърти години ще ме бий. Joy

# 2 658
Не мога да събудя дребната от следобедната дрямка след като се смени времето 😫! Бобч, нормално ли е това?

# 2 659
  • София
Артемис, а пробвала ли си я метлата зачистен на прозорци? В едно видео гледах, че и такава функция има. Много ме съблазнява да си я взема, защото й приписват различни възможности. Вкъщи от булеварда, който е под прозорците влиза много прахоляк и след метене винаги остават едни като песъчинки по теракота. Струва ми се, че силиконовата метла ще ги почисти и тях. Дори само с тях да се пребори, ще е топ. Не ми се вади прахосмукачка ежедневно, а роботче не мога да си позволя.

Не съм. Там си имам машинка.

# 2 660
Не мога да събудя дребната от следобедната дрямка след като се смени времето 😫! Бобч, нормално ли е това?
Ако е заспала късно, станала рано, има дни с по-малко сън е нормално, наваксва. Ако е спала над два часа аз бих я вдигнала да не заспи късно вечерта. Но! ако всички сте наспани и щастливи не променяй нищо.

# 2 661
  • София
Е как въобще не съм видяла поста на Ени, а съм видяла следващия й такъв!? Форумът ли се бъзика, аз ли не съм на фокус ...
Изпуснах, но ти желая успех, Ени, каквото и да е! 🍀🤗 А, май се досещам .  😊

Бърди, и на теб успех! 🍀🤗

Егати сливиците има щерката в момента! А сутринта само кашляше . 🥴😱

# 2 662
Благодаря, Бобч 😘!
Щастливи сме, не бих казала,че сме наспани 🤣😂. Вдигнах я!

# 2 663
Тъй, нали помните запасите ми от прах за пране и омекотители? Наличността им се увеличи още 🤕 Викам му на МД /моя доставчик/, какво ще го правим толкоз, бе човеко? На кокошките ли ще го даваме този прах?

Наработих се. Рано ли е за спорт?

# 2 664
Сиросче, какво ти рано, аз жуля от 20 минути веч Simple Smile Наспорт!
Бъдрдче, успех в новото начинание, вярвам в теб, ти си топ и ще се справиш! Хаирлия да е Heart
Аз тая диета без алкохол  с портокалов сок, няма да я изкарам, ясно ми е. Днес е плодов ден, имам няколко банана. До сега бях на едно кафе, хапнах след работа малко пържен спанак. Мама ми вика - не се занимавай с глупости, дай да ти сложе в спанака, яйчице, сиренце и се наяж като хората! Ма, бегай, бе Сатана, отвръщам, ще си го ям гаден. Издържам без храна до 18-19 часа, но нали будувам до 3-4, глистите започват да врещят неистово, че са гладни и...
Ени, не видях Синеочка и не прочетох, какво си писала. За писането, добре, ама Синеочето не съм я виждала отдавна. Може ли бис за мен?

# 2 665
Не е рано, Сиросче, ей го, даже 6 мина.
Отваряйни сергията за прах, за колко ще го пласираш излишъка.

Ени, да се харесате взаимно.

Мерси, Артемис, за ламинат ми трябва,  ще жертвам едни десетина лева да я пробвам Simple Smile

Ей, Ренко, какво си го подгонила детето и от научно-популярни филми колко се учи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 666
  • France
Ох, и моят режим отиде. Пффф, няма да слабея то се е видяло.

# 2 667
  • тук и там
Аз моят съм го оставила за след Великден..Ако пак не стане-вече за Коледа ..Blush

# 2 668
ииииии от гледане на Бош съм забравила да си налеяяя.. поправителен веднага.
И от Еконт имам покана за пратка... утре... нямам търпение... щото много съм слушкала и папкала и пийвала, Дедо ви Коледа подрани с подаръка за меняяяяя...Innocent

за режими и диети не ми се говори... е***ти и слабоволието, дето съм... чак не моа се търпя!!!

# 2 669
Последно за училището да се включа, че тия дни ми се стопиха лагерите и само ви чета по диагонал, ма време да се разпиша, тц.

Аз не мисля, че на децата, които четат и смятат им е скучно в първи клас, защото това е много малка част от това, което учат.  Нищо, че са основните и най-важните умения. Но определено е облекчение, най-малкото за усвояването на материала по математика. Ми те текстовите задачи започват втория срок. И когато четенето с осмисляне още не е на лице, а нивото на абстрактно мислене го няма, е много, много трудно.

Другото го забравих. Joy

Общи условия

Активация на акаунт