Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 155
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 640
...
Аз по принцип се опитвам да не давам много акъл, но от собствен опит, ако се отвориш и опиташ да видиш, колко много неща учи синът ти докато наглед прави безсмислени за теб неща, ще се изумиш...
Като мен онзи ден.Мисли си подарък за рд.Пресякох две желания в зародиш,и на майтап му казах,да си хареса някоя книга.След няколко дневен размисъл,ми казва,че се е спрял на няколко тематики-физика(ядрена или квантова 😳😳😳) или нещо за авиацията от втората световна война 😳.Последно си избра за последното.Да видим,и дали наистина четимо ще предизвика интерес.Щото иначе на документални филми е много интересно 😁

# 2 641
  • Euskal Herria
Попрочетох ви в почивката, пих кафе и пак подхващам работата.
За своТката на Добри - от вчера:

Днес щяло да е по-топло. Wink
Хубав ден, вещички!

# 2 642
Забравих своТката.
Ще цитирам любимия Пушкин:
Мороз и солнце; день чудесный!

Вадя подготвената за химическо парка и излазям!

# 2 643
Яна, вЕрно ли 31? и тоя мъж с яке?
   Ох, добре се разходих в обедната. И двама ме чакат, единия чак ми се кара.Ми чети работното време ,бе!!!Научих ги да не излизам в обедна , грешка.
   Еми допи ми се кафе.
  Синът ме ядоса, наччччииии,баш по темата за учене. исука тва школо, нанасят оценки по АЕ и кво да видя ? 4ка на писмено изпитване.Моля???!!! Той работи само на АЕ, пише имейли,чатове, контактува с клиенти. Скастрих го по месинджър, и тоя ми вика Толкоз мога, точка!
  Да не ви казвам къде ми бръкнА! Два пъти ми звъни , аз няма да вдигна, точка!

# 2 644
  • Euskal Herria
Отдавна вече спрях да се впечатлявам от облеклото на тукашните. От джапанки до ботуши могат да се видят по всяко време на годината.
Истината е, че буквално за минути всичко се променя - сриват се температурите или скоростно се покачват. Не с градус или два, а с десетина. И с това свикнахме, няма къде да ходим. Simple Smile

# 2 645
Здравейте! Днес продължава силният вятър и много ме изнервя. Бях си избрала 27 март и имаше слънце, после беше мрачно и облачно, валя...И си виках, баси деня! Но като видях вчера какво беше, какви ураганни ветрове, 27-и взе да ми се струва добре!😁
След час пак ще излизам, дано да поспре дотогава, че ми писна! Сигурно ще ходя в мола, да не съм навън.
 Приятен ден, момичета!

# 2 646
Бърдче,пробвай се,а ние ще стискаме палци да се получат нещата.
...
Ще изтрия после,че явно доста народ чете и следи кой,какво и защо прави,че после философстват по други теми и те разнасят. 😊
И при нас е супер студ и ветровито,направо отврат! Дано се укроти вече и да се стопля,че дойде април.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 15:38 от Anyyyone

# 2 647
  • Пловдив
Ули, благодаря ти!
Точно от тия думи имах нужда Blush Hug

Ени, супер! Успех и на теб! Kissing Heart

# 2 648
  • София
Всичко видях. И кучовците и сладките девойки Кате и Синеочка.
Бърди, успех и късмет в каквото и да избереш.
Ени, и на теб.

# 2 649
Ени, браво, много се радвам! Успех Kissing Heart

Аз категорично избирам своТката на Янчето за вчерашния ден и нашенската с урагана я захвърлям на боклука Simple Smile

# 2 650
  • София
Ули, аз съм си доволна от метлата, ама зависи какво очакваш. Ако е за метене на паркет, ламинат, плочки - ОК е. Не губя време след това да мия един час на мивката метлата и да отскубвам косми и прахоляк. Малка, компактна, чисти се лесно. Естествено, за сериозно основно чистене си трябва робот или мощна прахосмукачка.

# 2 651
Ени, ще го бъде! Когато си смела и добра в професията си няма как да не го бъде! Може да не е от първия ден, но ще стане!

# 2 652
Смела и безрасъдна-да,добра.. не знам. Не го преценявам аз. Квото стане,това. И без това лятото ще трябва да гледам дребната,че ДГ им е до май месец,тъй че поне до септември имам време.
Благодаря ви! 😘❤🤗

# 2 653
  • София
Артемис, а пробвала ли си я метлата зачистен на прозорци? В едно видео гледах, че и такава функция има. Много ме съблазнява да си я взема, защото й приписват различни възможности. Вкъщи от булеварда, който е под прозорците влиза много прахоляк и след метене винаги остават едни като песъчинки по теракота. Струва ми се, че силиконовата метла ще ги почисти и тях. Дори само с тях да се пребори, ще е топ. Не ми се вади прахосмукачка ежедневно, а роботче не мога да си позволя.

Оценките е училище и според мен не са точен показател . Много субективизъм има и в тях. Затова ми е важно да видя,.че детето полага усилия да си научи уроците. Вбесявам се когато се скатава.
Например в края на първи срок получи първата в живота си двойка на преобладаващи оценки 6 и тук-там 5. Но знаех, че е учила, защото учи с мен този ден и наистина се постара. Оказа се, че слабата оценка е от устно изпитване, а тя се спича като трябва да говори пред всички. Госпожата каза, че й задала два въпроса, а Пантата мълчала. Не виня учителката, защото детето наистина не е показало, че знае материала. На писмени работи е ОК. Ами не й се карах, разбира се. Но обясних, че ще има и устни изпитвания и трябва да опитва да говори .

# 2 654
  • Somewhere in the World
Браво, Ени, успех! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт