Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 174
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Защо се ядосвате? Да са здрави и щастливи децата, за вас има лекарство тип наспорт при нужда.
Моята като обичаше да учи и ѝ се отдаваше, та все едно не реши да заложи на друго...Пак обича и ѝ липсва ученето, но спортът ѝ е приоритет. И то е дъщеря на мен, най-неспортната личност евър. Сменена е в болницата сигурно, ама пък така прилича на баща си...мда...

# 2 611
Hellen,един приятел на ММ го купи от Турция,заедно с още няколко. Котката си е дворна и не я пускахме,до като беше тук,че не знам как ще реагира. 😁
Аз не съм оздравяла съвсем. Надявам се скоро. 😊
Синеочка знае да смята и се справя много добре. Буквите също ги знае повечето. Тук там се запъва на някоя. Снощи някаква вафла й давам за десерт,а тя казва-не я искам,тя е с карамел,аз не обичам. Аз я премятам,че не е с карамел,взима я тя и след малко се връща. Я виж,казва,какво пише тук-К А Р А М Е Л! 😂😂😂 Вече няма измъкване. Обича да седи до мен и да чете какво и с кой си пиша.

# 2 612
  • Пловдив
Бър, ам не мога да не се ядосвам...просто си пропилява времето Confused и ще съжалява, ама ще е късно. Сега обаче не го разбира...Е, и аз на 16 така бях, но...колелото се върти.
Вярно, спрях Наспорта и не ми е ок...ще наваксвам Wink

п.п. Някой слагал ли си е инжекции вит.В12?

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 11:14 от mystic woman

# 2 613
Артемис , млада съм , на 49 г само. И вЕрно се усещам млада. А внумката е най-прекрасното ми бижу. Което след два дни ясла кашля.
   Дядо ми е пра-пра-дядо на Кати и много се харесаха двамата.Децата я водиха лятото , да ги запознаят.Той има бастун и тя много го хареса. С дедичката имаме обща фирма. Миналата година се наложи а ми вади пълномощни за откриване на банкова сметка и банкиране.Служителката ме помоли да ги оставя на саме, за да се убеди,че той е наясно какви правомощия ми дава. После каза,че е впечатлена от бързия ум и от съвременното му мислене и разбиране за нещата. Аз му бях обяснила какво значи банкиране. След това при нотариус същата работа. Само че сега краката не го слушат . Преди около два месеца ми звънна, слушал новините за минаване към евро,инфлация и т.н. и се чуди дали да не си прехвърля пенсията в еврова сметка. Опасен е , да е жив и здрав.
    При нас е слънчево, хапливо и леко духливо.
   Щерката още на 4 четеше, не знам как , просто се научи. Слагаха я в следата на кръгче в детската и разказваше приказки на другите деца. Много се възмущаваше от диалекта , но ние идваме от Русе и Плевен, кво говориш?!
  Малкия хич нищо не го карах да прави, той и на детска почти не ходи.Бързо се научи на всичко. И двамата полагат усилия за неща,които са им интересни , другото да минава и заминава. Щерката в училище беше тотал мързел, сега учи та се сцепва.По време на магистратурата има само 6ци и една 5ца, не се побира в кожата си за нея. Питам да не се е бъгнала нещо, чак такова тръшкане , а тя вика - бе интересно ми е , знам го и ме е яд.
    За да не скучае в 1ви клас , бях я записала на английски в школа ,на танци и пеене. Синът тренираше волейбол и й на АЕ и рисуване.Заспиваха вече на масата, или докато си обличат пижамите.
   Ако знаете само за Кати какви грандиозни планове имам - народни танци, карате, английски, плуване и евентуално пеене,, ако е взела таланта на маке си.
  Само дето си има родители и те решават, аз само си мечтая.
   Мисти, напипай нейното нещо. И най-вероятно е период, споко. /моята като я обвинявах в мързел, ми казваше , че гениите са мързеливи/

# 2 614
  • София
Мисте, днешното образование е толкова проформа...учи я да е успешна, грамотна, съобразителна, адаптивна, интуитивна. Все тая дали ще има четири или шест по история в десети клас.

# 2 615
И моята племеница, както Кати, много харесва "стуна" на прабаба си. Голямо обикаляне из стаите прави с него.

# 2 616
  • Пловдив
Мисте, днешното образование е толкова проформа...учи я да е успешна, грамотна, съобразителна, адаптивна, интуитивна. Все тая дали ще има четири или шест по история в десети клас.
незнам как да го уча на това...честно.
Не ми е за оценката по История...в случая е Математика, ама все тая...Яд ме е на затъпяването, а до там води неученето и незнанието на основни неща. Не искам да стане математик...не ме рабрирай погрешно...ама и максимата "ама те всички са така" ме вади от релси.
Говорили сме си го това тук...да не досаждам пак. Сори...

# 2 617
Мисте , и ти си права , и Бър е много права.
  Аз за моите съм намерила вярната формула - да бачкат от малки. При тях това работи .Оправни са , независими и адаптивни. Но това при моите. При всичките критики, които отнасях от родата ,че ги тормозя. Но те и да не работят няма да седнат да учат. Поне да се научат на труд.

# 2 618
Аз нямам амбиции да стане нашата супер ученичка, ама поне речник да има. Да не говори "ааааа в смисъл ъъъъъ, аааа" и тн.
Та тази бъдеща умница я оставих вкъщи защото има съвсем лек сопол, в събота сме на РД от 10.30 до 14, ще има 14 деца и ще се кефи много.
Марул, съгласна. Аз от 16г работя, от 18 съм напълно самостоятелна, живях в друг град, учих, работих и си плащах сама всичко. Изключително много полза ми донесе това, не съжалявам, че съм имала периоди на откровен глад и мизерия и тогава казвах на нашите, че съм добре и имам пари.

# 2 619
  • Пловдив
Бобчи, тъкмо това кометирахме снощи с ММ гледайки "Да хванеш гората" по Нова, давайки затворниците от Белене. Та констатирахме, че нямайки и 5-ти завършен клас говорят много добре и с богат речников запас. Сравнението е с тийнове на годините на моя, че и той...Направооо...

# 2 620
  • Somewhere in the World
Добро ви утро, общество любимо.
Ох, Мисте,как те разбирам ... колко съм спорила с моя син, след това съжаляваше,ама ...нали знаеш - на сила можеш да вземеш ма не да дадеш.Ще стане и той човек, ма дишай Hug
Тили, брат ми трябва да лети  и за това съм му ядосана, щото омаловажава ситуацията, а половинката му вместо да го подкрепи....
Изпуснах Синеочка,пфуу.
Иначе съм в офиса - едната колежка пак болна и тук, другата дет вчера настъпих ме дразни отново, егати дебелокожието, егати чудото. Снощи това си мислех, аз ли съм крива, но тая слободия в офиса и безразличието на Шефа , ми не ми е ок! Неговата теза е, че му е важно да се свърши работа ,а кой и как не го интересува. Еми и аз ще се пренастроя да създавам впечатление, пък да се оправят.
Ули иначе за Солун кола има - на сина ми, просто не обичам да съм зависима.
Търти, да се размажеш от кеф на СПАто - заслужила си си го!
Айде отивам да създеавам работен вид!

# 2 621
  • тук и там
Нали, Мисти? И моите са така- едва вързват по някое изречение. За малкото -да не разправям как го говори българският, ама и на френски не му е богат речника. Ами не четат книги, а това е решаващо май..За сметка на това , тези ел. устройства за нищо ги нямат. Моите и не са много оправни и съобразителни и адаптивни  за сега , ама то и аз не съм-та няма как да им се сърдя за това. Иначе са  добри деца .Да са живи и здрави, пък от там нататък, каквото-такова.

# 2 622
  • Пловдив
Така е, да...да са здрави всички! Hug

# 2 623
  • София
Ох, тийнски речник, говори ми още.
- Брат! (обръщение към момиче)
- Криндж/ав/ава/аво
- В смисъл (на всеки три изречения)
- Х скъсала Y ( X е скъсала с Y)
- Напредвид
- Писане на шльокавица (повръщащо зелено човече)

# 2 624
Те и големи жени си говорят на брат, мъжът ми снощи ги слушал в Сървайвър забравих кои бяха. Това е мода явно

Общи условия

Активация на акаунт