Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 166
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 775
  • sf
Тринки, страхотна картина, браво!
Оставиха за утре великото съобщение за заплатите. Шегувахме се с колегите, че е нарочно, за да имаме време през уикенда да се успокоим, че да не ги бием. 😆
Много динамичен и изморителен ден беше, та съм се опнала вече у леглото. Кучо до мен , слушам си музика и си цъкам из нета.
Гадости не ща да чета. 🙄
Плануваме с колежки екскурзия до Рупите другия уикенд.

# 2 776
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз съм стара, изморена и обезверена.
на избори ходя. не виждам полза и смисъл, но гласувам.
и само понякога се чудя, ако след "Х" напиша и другите две букви дали ще е валидна бюлетината, Wink

# 2 777
Тринки, майсторица си ти! Адмирации!

Пристрастяването ми към форма нещо внезапно намаля. Зарината съм в битовизми. И оставането на Малечка заради извънредната ваканция хич не ми е ок.

# 2 778
  • Варна
Здравейте! Simple Smile

Аз мърдам юще. В мен настроения се борят като великденски яйца и емоции като гейзъри изригват. Изкарвам/х нещо и аз не зная какво, ама за малко да се гътна, на тлен да стана и без дух да остана. Ще каже човек, че няма да настъпи новия ден без мен.  Ужасен вирус/грип/ болест, все едно. Не пуша, не пия и почти не се храня. Като перце се чувствам- лека и безтегловна. Мъжът ми ме гледа със страхопочитание и обожание сякаш съм чисто нов голф пред блока. От днес и той е "уж" на диета. Simple Smile

Чета/четох някаква странна книга, която се опитва да ме накара да съчувствам на двамата главни герои, че завалиите не могат да консумират взаимоотношенията си. Единият е човек, а другият 👻 ( призрак). Единият материален, пък другият нематериален. Не могат да се докоснат заради многото въздух по между им. Да им имам проблемите. Simple Smile

# 2 779
Добрютру!

Мисти, най-успешната предизборна кампания за тия, дето са се окопали е "всички са маскари и няма смисъл да гласувам, то нищо няма да се промени". Тях това идеално ги устройва.
Нали знаеш за кого гласуваш, ако Не гласуваш.
На вас във вашия град ви завиждам толкова,  защото имате конкретен човек,  за когото можете да гласувате.
На тия избори освен изток-запад залог е да се прекрати най-сетне едноличната власт на оня самозабравилия се, дето даже вече не се крие на коя държава служи... и още много важни неща, де, ама тия двете най-вече.

На ранина да ви посъбудя шоково Simple Smile

Тия дни се чувствам тъпа, ама и това ще мине или ще си сваля летвата за тъпо Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ай, стига толкоз, някой да даде кафето, че поне да не е без кафе излиянието ми.

# 2 780
Ули, Добро утро! По - добре няма как да го кажа.
Ай, почвам с кафето.

# 2 781
  • София
Добро утро!

Чета ви и се надявам да ме убедите, че има смисъл. Защото съм вече толкова обезверена, че фотонче светлина не виждам в политическата ни мътилка.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 06:36 от бъръльо-бъръльо

# 2 782
Бъръльо, всички сме там Sad Ама не моем се отказваме.
На мен водещото ми е децата ни да не трябва да се махат от тук, за да живеят добре и сигурно.
Е, ще ми се и на мен да видя нещо от тая работа, и работещи институции и правосъсие и, и, и, ама кой знае. Ама туй трудното някой трябва да го избута, нЕма стане иначе. Ако можем да сме ние, пак ще е добре.

# 2 783
Бър, ей сега ще те мотивирам набръжко 😄
Моето хлапе, дето кой знае какво му стига в главата, от месец повтаря - аз ще гласува,аааааа, размахвайки пръст. Чака с нетърпение неделя 😄

# 2 784
  • София
Давай ми го да ми е дружка, докато гласувам! После ще го поглезя, поразходя и ти го връщам уморен, наигран и нахранен.
Пия кафе и немисеработи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 785
Сиросче, твоето хлапе ми е такъв любимец. Да го нагушкаш (ако обича) от леля му Ули, дето ни я знае ни я подозира, ама ей тъй зарад' мен Simple Smile

# 2 786
О, давам го. Кротушан е, гушлив, целувач, ама с яденето зор ще видиш и до изборната секция ще повтаряш - ще гласуваме, ще гласуваме, да, ще гласуваме. Ох, решил е, че е много важно. 😄
Ули, ще. 🤗

# 2 787
  • София
Добро утро.
Сиросче, знае човечето.

# 2 788
  • София
О, давам го. Кротушан е, гушлив, целувач, ама с яденето зор ще видиш и до изборната секция ще повтаряш - ще гласуваме, ще гласуваме, да, ще гласуваме. Ох, решил е, че е много важно. 😄
Ули, ще. 🤗
А, ако иска да яде. Никога не съм се ядосвала за неядящи деца

# 2 789
  • тук и там
Ду! Кафепия някакво нес кафе в хотел"опера". Пълен с французи, млади, снощи бяха доста шумни по коридорите. Ся таксита, автобуси и след някой час в Зарата.. Оф, за това не ми се пътува, благородно и не чак толкова благородно завиждам на всички столичани.. То летища, болници, училища и университети, култ. живот-всичко тука. София-Брюксел, три часа всичко, пък ние се моткаме цял ден, понякога и два като тръгнем да се прибираме.. Поне ще видя баща ми и мама днес. Хубав ден, другарки! Аз ще грабвам куфарите пак

Общи условия

Активация на акаунт