Отговори
# 135
тази за карантина при скарлатина не е ли чувала?
Coffee
добро утро и честит петък, хора!

# 136
Даваш ли, даваш Горджъс, гас за Бургас? Smiley

Пък пътьом и една скарлатина, колко му е. Аз ей така на 33 карах шарка Smiley

# 137
Със скарлатината е страшна паника навсякъде, за 30 минути в лабораторията минаха 50 деца преди нас и дойдоха още толкова след нас. По 1.5 родителя на дете това са 250 човека митинг, трябваше само да издигнем лозунги и да учредим партия, за деня щяхме да имаме нужните подписи.
Не всички деца със Стрептокок А Пиогенес обаче имат Скарлатина, някои имат само сополи, а до 17% даже си го отглеждат като нормална флора. Лица над 13 годишна възраст нормално са невъзприемчиви. Така че без паника. Лошото, е че няма тестове и лечение и си го предават нон стоп на ново.
Ние сме на капки за нос и купона е нон стоп, мама, тате, баби, бавачка, дядовци, кафенета, сладкарници, ресторанти.
Като доктора изрично каза, че даже не е за лекуване, но да капем капки по антибиограма за да знаем, че сме се върнали чисти и някой друг ни ги е лепнал на ново.

# 138

Любовникът е второто разочарование на омъжената жена.

# 139
  • София
Сичку съм дала.

Почерпка за вас

Залезченце

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 04:14 от Ms.Gorgeous

# 140
Горджи, може да си дала или си искала да дадеш, ама аз нищо не съм получил, така че нямаш оправдание ! Wink
Най-накрая петък. Луда седмица, утре продължаваме със задачките.

# 141
  • Далечният изток
Аз не мога да се спра.... Искам работа де, не се оплаквам. Просто нямам никакво време за нищо друго. От две седмици се каня на два филма, ми не мога да стигна до тях. Събота и неделя ще бачкам пак...

# 142
Издумка половин резервоар бензин и цял ден дава газ до Бургас за ей тоя кекс с червените листа ли? Минала си се май Joy

# 143
Друг път никой път толкоз път за един път!

# 144
  • София
Издумка половин резервоар бензин и цял ден дава газ до Бургас за ей тоя кекс с червените листа ли? Минала си се май Joy
Хайде сега, дали съм се минала 🤭

След три часа имам разкошна среща с разкошен мъж и времето ме натиска да спя, пък то нр лесна работа….
Бар Синатра в Бургас, хора!

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 04:16 от Ms.Gorgeous

# 145
Добро утро!
Винаги си струва да се види морето.

Моята снимка за съжаление е от нета.

# 146
  • Агент под прикритие
Бургас не ми харесва по това време, много духливо, създава илюзията за студ. Брррр....

Добро утро!

# 147
Най-готиния бар Синатра е в София. Пловдив, Варна и Бургас са компромис.

# 148
  • София
Много безкомпромисно останах без глас, да Joy
Ма, кой ме е карал да надпявам Жана Бергендорф, голяма тиква съм. Нищо, днес Мишето трябва да надкреща hahaha

# 149
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт