Парфюмни размисли и страсти - 282 март 2023 г.

• 52 413
  • 543
  •   1
Отговори
# 360
Ще помоля за отзиви относно Nishane
Nanshe. Поръчах днес на сляпо от Нотино 100 мл, после поразмислих и взех 50.
Във форума има няколко мнения, Dez го определя като нирвана, за други е ябълков пектин, за трети ретро одеколон. Всяка насока и мнение би ми било от полза. Благодаря!

# 361
  • София
Имах Nishane Nanshe и се разделихме. За мен е най-безличен от всички на марката.  
Има някаква съставка, която ми тежи (нещо ориенталско). Подлъгах се по това, че е пудрен и прашен. Представях си го да прилича на Estee lauder Sensuous nude. Беше греда за сляпа покупка. По-скоро повече отиваше Putain des Palaces Etat Libre d'Orange . Може и да не ми е обективна преценката, защото не му дадох никакъв шанс да го разнося дори 2 пъти. Ани поне го задържах да го пробвам в различни сезони.

# 362
Ново Nasomatto, The Sweat of Pleasure (април):

https://www.fragrantica.com/perfume/Nasomatto/The-Sweat-Of-Pleasure-80076.html

Нов Zoologist, Тигър (май):

Скрит текст:

# 363
Ще помоля за отзиви относно Nishane
Nanshe. Поръчах днес на сляпо от Нотино 100 мл, после поразмислих и взех 50.
Във форума има няколко мнения, Dez го определя като нирвана, за други е ябълков пектин, за трети ретро одеколон. Всяка насока и мнение би ми било от полза. Благодаря!

Nanshe е ретро, спокен, красив аромат, идеален като почивка за носа след ярки бомби. Одеколоните са остри, Nanshe e е пудрена нирвана с разкошен драйдаун. Началото е богато, за някой може и да е трудно, но си струва да изчакаш да се разгърне. Аз го харесвам от начало до край.
Безличен не бих го нарекла в никой случай, но на парти или събитие бих взела друго.
В морето ми от шедьоври определено има място, но не е аромат който нося често. Парфюмирам се ежедневно, и имам нужда от разнообразие.

# 364
  • Стара Загора
Момичета, знам, че многократно сте коментирали Tiziana Terenzi Kirke. Прочетох дооста от мненията и виждам, че прилича на Еrba Pura. Прекалено сладникав ли е Kirke? Как го усещате в/у кожата си?

# 365
Аз лично усещам оранжевия шампоан на Гарниер - чиста праскова. Обожавам го, но "потта/мускуса", която повечето нелюбители на Кирке се оплакват, моята кожа не я задържа и не се усеща.

# 366
  • София
Купих за подарък на ММ за миналата нова година Tiziana Terenzi Kirke, без тест естествено, по описания.
Ноооо, за мен е ужасен, извинявам се на всички негови почитатели, но моите възприятия са такива.
Не усещам праскова, нито ананас (а много исках), нито нещо женствено, единствено един супер синтетичен мускус,
но толкова пренатегнат и силен, че не е истина.
За мой ужас ММ го харесва и си го носи, при това и в офиса и колежките му винаги споделят нещо такова"пак си с онзи тежък парфюм", което не е комплимент.
Изпълва помещения, оставя ярка следа, усеща се и след 12 часа, но не е за всеки.
Пак казвам това са моите усещания.
Да споделя нещо положително-за пореден път тествах CHLOE NATURELLE, много ми хареса-свеж,цветен и дървесен аромат, който освен това е и траен, усещам здравец в него, не видях да има в пирамидата. Носи ми усещане на
един стар парфюм на YSL-Baby Doll, точно с този здравец, който много носех преди години.

# 367
Кирке ми е тропически плодови бонбони върху силен бял мускус.

Ерба Пура ми е една идея по-поносим, в него усещам нещо леко ментолово, билково.

Имам въпрос - отдавна издирвам нещо с което да ароматизирам дома си. По принцип ползвах свещи Yankee но започнаха да ме дразнят напоследък.
Ориентирала съм се към ароматни пръчици, спрейове или нещо което се усеща постоянно във въздуха.
Вие какво ползвате?

# 368
  • Бургас/Пз
Не мога да си представя Кирке върху мъж. Трябва да го тествам върху моя. Въпреки че е унисекс, не ми беше хрумвало, че може да се хареса от мъжкия пол.

# 369
  • Sofia
Ориентирала съм се към ароматни пръчици, спрейове или нещо което се усеща постоянно във въздуха.
Вие какво ползвате?

Аз ползвам ето тези пръчици. Много са добри, траен и супер свеж аромат.

https://www.englishhome.bg/white-flowers-aromatna-prchitsa-aromaten-205x85x30-cm/

# 370
Аз използвам тези спрейове: https://airspice.bg/ - имитации на парфюми са и са прекрасни.

# 371
  • Стара Загора
Благодаря, момичета. Ще помисля още малко.

# 372
Имам Кирке , харесвам си го , но за мен Jardin exclusif е по-добър, нещо мазно ми избива в Кирке и ме дразни понякога.

# 373
Никога не бих купила на мъж Кирке насляпо.

# 374
Някой има ли коментар за Kenzo Jungle Homme? Иска ми се да го пробвам, но не съм го срещал във физически магазини.

Общи условия

Активация на акаунт