Парфюмни размисли и страсти - 282 март 2023 г.

• 52 406
  • 543
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Нишов парфюм с нарцис,зюмбюл и гардения?

# 376
# 377
Честита пролет, ароматни!
Днес нося Coco Noir и слушам En Vogue.

# 378

Благодарение на прекрасна съфорумка и аз вече мога да се похваля с Делина. Отне 10 дена да я държа в ръцете си най- накрая, нямам търпение да тествам и мострите от сайта- Касили и Ориана. Изключително съм благодарна на форума Hug
За мен ароматите са картина/емоция. Делина ме отвежда в меко осветена стая пролетно време, а входът е завеса от драпирана органза.  Има купчини кадифени или копринени розови и люлякови възглавници.  Лягайки върху тях, потъвам като принцесите по филмите, обгърната от ефирност. С дългата къдрава коса и рокля с корсет и кринолин.

# 379
Tallulahs Camellia Shay & Blue e с зюмбюл и гардения.

# 380
  • София
tedysworld, от скоро имам Chloe Naturelle. Аз не усещам здравец,но  е чудно траен. Харесва ми и го нося с удоволствие! Купих го на сляпо,не съжалявам🥰

# 381
  • София
♥ Димяни ♥ благодаря за отзива, определено ще дебна оферта за него.
Днес съм с прекрасния и много изискан Chanel No 5 Eau Premiere за ужас на ММ-миришел му на баба Simple Smile, но
това не ме спира да му се наслаждавам.

Момичета в търсене съм на парфюми с чай - пробвах Wulong Cha Nishane и сега го мисля.
Хубав ден!

# 382
Момичета Mancera Holidays подходящ ли е за пролет/лято? Някоя, която го е пробвала би ли била така добра да го опише.

# 383
Честита пролет, парфюмни! 💐
Много се радвам на топлото време тези дни.
Black opium започва да ми идва тежък вече, за това тези дни се пръскам с Montale dark purple. Доизпръсквам една бутилка. Преди розата ми пречеше, тези дни наистина му се наслаждавам. Беше ми се сторило че е започнал да променя аромата си и е започнал да се разваля, но май нещо аз не съм била добре😂
Пръскам си и една мостричка на Montale so amber, която сякаш не можех да понасям, ноо тези дни ми е изключително приятна. Пикантна роза.

Сдобих се и с един аромат който много ми допадна.

# 384
The yulong на  Армани Приве също, Османтуса на Парфюмс Емпире, Мемо Инле, Османтуса на Мезон рибачи, тези трите са плодово зелени чайове, Армани и ормонд джейн Чи интензиво са цитрус със чай, Bamboo  Harmony Kilian също ми е на сърце, но няма особена трайност/проекция
Руския чай на Маск Милано малко по хардкор Simple Smile

# 385
  • София
vermilion21, виж описанието на Deetron https://www.bg-mamma.com/?topic=1096298.msg38521545#msg38521545
SOTD: Gabrielle Essence

# 386
♥ Димяни ♥ благодаря за отзива, определено ще дебна оферта за него.
Днес съм с прекрасния и много изискан Chanel No 5 Eau Premiere за ужас на ММ-миришел му на баба Simple Smile, но
това не ме спира да му се наслаждавам.

Момичета в търсене съм на парфюми с чай - пробвах Wulong Cha Nishane и сега го мисля.
Хубав ден!
Зелен или черен си търсите? За мен най-добрият черен чай е Bvlgari eau de rouge ( май не го изписвам правилно,но съм на 1% батерия и бързам). Страхотен и напълно автентичен. Сладичък,но не натрапчиво. По-скоро мека сладост...

# 387
Честита пролет. Аз прибрах зимните, извадих пролетните и времето се развали Sad. Vesika днес съм в твоя отбор sotd Gabrielle essence Simple Smile. Tedysword обожавам 5 Premiere и никак не се чувствам баба носейки го. Даже хич не разбирам тези определения с бабешки. Wulong cha е единственото ми попъдение/любов сред ароматите на Nishane от тестваните 5/6 аромата на бранда.

# 388
И на мен ми е бабешки, баба ми го носеше, Премиер е ъпдейтната версия и пак ми напомня на баба..... Аз се радвам на дъждовната пролет, извадих Азора, която е прекрасна в локвите и калта и се радвам, това е сезонът за нея. GGGB от мила съфорумка също е супер, точно за сезона. Ще извади и аткинсоновия сватбен букет, в дъжда и той е много шармантен

# 389
  • София
rocktoberry благодаря за предложението, както и на другите момичета.
Търся по скоро зелен чай, но искам да го усещам и да е присъствен, а този на Нишан беше точно такъв, малко по-унисекс ми се стори.
Любопитна съм много и ще търся за проба предложените от вас.

Общи условия

Активация на акаунт